100% luonnollinen ripsiseerumi – tulokset kuvina kuurin jälkeen!

Loppuvuodesta aloitin pitkästä aikaa ripsiseerumin käytön hormonimyräkän runtelemiin ripsiini. Olen vuosien varrella testaillut vaikka mitä ripsiseerumeita ja vielä toistaiseksi ei ole tullut eteen tuotetta, joka ei olisi tehnyt mitään tai mihin olisin ollut pettynyt. Voi myös olla, että kohdallani on käynyt hyvä tuuri ja eteen on osunut juuri niitä hyviä tuotteita.
Tietysti kaikkien esimerkiksi hiuksiin ja ripsiin vaikuttavien tuotteiden kanssa sinnikkyys ja aika ovat ne jutun jujut. On aivan turha hommata kallis tuote ja todeta kahden viikon käytön jälkeen, ettei siitä ole mihinkään. Yleensä kun tuloksiin vaaditaan vähintään sitä 3 kuukauden säännöllistä käyttöä.
Viime vuosina on alkanut suosimaan kauneudenhoidossa enemmän luonnollisia ainesosia. Se jos mikä on mukava ylläri, että myös ripsiseerumeista löytyy nykyään näitä luonnollisia versioita! Tällä kertaa testissä oli Plumen 100% luonnollinen ripsille ja kulmakarvoille tarkoitettu seerumi, jonka aikaisemmin jo esittelin kuurin alkuvaiheessa
tässä postauksessa.
Suomessa tuotetta markkinoi mm. maahantuojana toimiva Naturelle. Käytin seerumia aikalailla jokaisena iltana ripsirajaan noin reilun 3 kuukauden ajan ja ensimmäisen kerran taisin kiinnittää huomiota selvästi pidentyneisiin ripsiin suunnilleen vuodenvaihteen tienoilla.

 

 Ripsiseerumeiden ideahan on ravita ja hoitaa ripsiä, sekä pidentää niiden kasvuvaihetta. Varsinkin omalla kohdallani ongelma on raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen ollut se, etteivät ripset ehdi kasvaa normaalin pituisiksi ennenkö taas uusiutuvat. Hormonit ovat siis selkeästi lyhentäneet ripsien elinikää ja tietysti siitä johtuen myös itse ripsien pituutta. Parempaan suuntaan ollaan ehdottomasti menty, mutta silti huomaan etteivät ripset ole yhtä tuuheat, pitkät ja kaarevat kun normaalioloissa. Hitaasti mennään siis! Varmasti imetys on kuitenkin itselläni se, joka edelleen aiheuttaa kehossa hormoniheittelyitä ja varmasti vaikuttaa ripsiinkin.

 

 Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaa, jolloin lopetin Plumen seerumin käytön ja pakko todeta, että kyllä toimii! Pituutta nimittäin tuli ripsiin ihan reippaasti ja sen huomaa selvästi esimerkiksi noista silmien sisänurkan ripsistä, jotka eivät itselläni luonnostaan ole todellakaan noin pitkät. Eli jos hakee ripsiin lisää pituutta, niin tämä kyllä todellakin tekee mitä lupaa. Mielestäni tulos on kuitenkin varsin luonnollinen, muistan nimittäin silloin muinoin ekoja ripsiseerumeita testatessa (ja nimenomaan niitä kaikin tavoin ei-luonnollisia :D) kuinka ripset kasvoivat niin pitkiksi, että jouduin jatkuvasti leikkaamaan niitä lyhyemmiksi.

Ehkä tämmöinen luonnollisempi tulos on nykyään enemmän mieleen, heheh. Näihin kuviin en myöskään ole taivuttanut ripsiäni, joten selvästi myös kaarevuutta tuli lisää. Tuo tuubi vetelee tällä hetkellä viimeisiään ja omassa käytössäni tuote kesti aikalailla noin 4kk päivittäistä käyttöä. Vielä noilla tuubin pohjilla pötkisi varmaan ainakin pari viikkoa, mutta itse en ole nyt muutamaan viikkoon muistanut tätä käyttää ja säästellyt noita loppuja.

Ikävänä juttuna on kuitenkin todettava tähän loppuun, että ripset ovat taas kerran uusiutuneet oikein ropinalla. Oikeastaan huomasin asian viime viikolla kun en saanut enää ripsiväriä levitettyä yhtä hyvin kun yleensä. Asiaa tutkittuani huomasin ripsirajassa taas hurjasti semmoista lyhyempää uutta ripseä.
Tällä ei tietysti ole mitään tekemistä itse seerumin kanssa, vaan nyt kun ripsien kasvukausi seerumin avulla piteni kuukausikaupalla, tapahtuu tietysti se luonnollinen uusiutuminenkin siinä vaiheessa kun se seerumin ylläpitävä vaikutus poistuu. Nyt sitten aloitetaan kasvattelu taas alusta. Muutaman kerran on käynyt heikkoina hetkinä mielessä varata aika pidennyksiin tai edes siihen kestotaivutukseen, mutta toistaiseksi olen vielä malttanut mieleni. Kasvavathan ne ripset takaisin.. Hitaasti, mutta varmasti!

Jos tuo seerumi kiinnostaa niin se löytyy Naturellen verkkokaupasta täältä!

Tuote on saatu testiin maahantuojalta. Sisältää affiliatelinkin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.