Toiseksi lempparein meikkini

Ajattelin tehdä meikkipostauksen meikistä, josta itse tykkään (itselläni) kaikkein eniten. Tai sanotaanko ainakin toiseksi eniten. Tämä saattaa olla melkoinen yllättäjä, mutta eniten koen omakseni ihan perinteisen ”vain ripsaria”-meikin lisäksi todella tumman silmämeikin. Ja tumman nimenomaan ilman luomiväriä, oikein kunnon kajaleilla tehostettua.

Silmäni ovat melko suuret, joten mielestäni tuo kajal pienentää kivasti silmiä, vähän siis vaihtelua ;D Tietty kajal antaa aina semmoisen aikamoisen pahis-ilmeen, mitä enemmän sisäluomen kajalia, sitä parempi. Tähän lookkiin sopii (omasta mielestäni itselläni) kontrastina parhaiten a) vaalea tukka b) kevyt rusketus. Jos nyt siis saan päättää millaisesta tyylistä itselläni pitäisin eniten! Ja reippaasti ripsaria myös alaripsissä on yksi oleellinen elementti tässä meikissä.

No eiköhän tässä ollut tarpeeksi pohjustusta aiheelle! Sitten itse meikkiin ja tuotteisiin!

Ihan töihin en tällä tallustelisi, mutta koen tämän sopivimmaksi lookiksi iltarientoihin tai vaikka dinner deiteille. Kerroin jo aikaisemmin taas ripsikadosta vol miljoona, jonka vuoksi kaivoin jo muutama viikko sitten meikkiboksin pohjalta täsmätuotteet käyttöön.

Täsmätuotteilla tarkoitan tässä tapauksessa ripsivärin pohjustajaa ja todellista ripsivärien selaista asetta, nimittäin Benefitin They’re Real!:ia. Molemmat on hommattu Sephorasta, en muista milloin olen tuon Benefitin ostanut, mutta jostain syystä se oli jäänyt lojumaan avaamattomana pitkäksi aikaa ja päätin ottaa taas käyttöön. On nimittäin parhaimpia ripsareita ikinä!

Kokeilin tuota ekan kerran joskus vuonna 2010 ja silloin se antoi omaan makuuni jopa liian massiiviset ripset ja kesti hetken ennenkö varsinaisesti hullaannuin siihen. Jos haluaa oikeasti isot ripset, niin suosittelen ostamaan Sephorasta testiin! Tuotteen poistaminen on kyllä kieltämättä yksi riesa, mutta mitäpä sitä ei tekisi upeiden ripsien eteen ;D

Tässä kuvaushetkellä ripset olivat oikeasti melko tihrussa kunnossa kun suurin osa oli juuri uusiutunut, mutta tuolla They’re Realilla sain edes jotenkuten siedettävän lopputuloksen. Harmi vaan Benefitiä ei taida vieläkään saada Suomesta, eikä ainakaan ennen saanut myöskään tilattua ulkomaisista verkkokaupoista. Toivottavasti asiaan tulisi pian muutos!

Ripsivärin primer on esitelty kuvan kera alempana, mutta kyseessä Lancomen pohjustaja, joka saatu Sephorasta kaupanpäällisenä. Ainakin Jenkeissä kun saa Sephorasta aina ostaessa pisteitä, joilla voi lunastaa kaikkia ihania minituotteita, aah! ;D

Tässä meikissä käytetyt tuotteet! Pohjustin meikin tuolla Bette Boxista tulleelta Nivean After shave balmilla*, jota siis kovasti hehkutetaan myös naisille sopivaksi, juuri siis meikin pohjustamiseen. Sai kyllä tasaisen pohjan ja iho on tuon jäljiltä tosi sileä. Tein ”meikkimassa” tuosta Lumenen CC-voiteesta* (myös Bette Boxista), NARSin Illuminator- rusketusheleyttäjästä (sävy Laguna) ja Lumenen ihonsävyn heleyttäjästä. Levitin massan kasvoille Beautyblenderillä.

Mulla menee käytettyjen tuotteiden lisäksi vähän kausittain myös välineiden käyttö. Välillä suosin meikkisiveltimiä ja sitten taas vaihdan takaisin sieniin. Molemmat tosi hyviä vaihtoehtoja kuitenkin. Nyt olen ottanut pitkästä aikaa käyttöön taas BB:t ja myös tuon ”pikkumunan” , joka on tarkoitettu peiteaineen levitykseen ;D Molempia BB:itä löytyy ainakin Elevenin valikoimista*.

Peiteaineista olen viimeajat suosinut ehdottomasti eniten tuota essencen Camouflage 2 in 1:ia*, joka toimii sekä peiteaineena, että todella peittävänä meikkivoiteena. Tuo vaalea sävy menettelee nyt pienissä määrissä, mutta kevääksi täytyy ostaa tummempi. Ehdottomasti yksi lempparituotteistani essenceltä ja maksaa alle 5e. Ainakin tuolta Pretty.fi:n valikoimasta löytyy kolmessa sävyssä.

Rajaukset tein Alima Puren kajaali-rajauskynällä*, joka on luonnonkosmetiikkaa. Käytin samaa kynää sekä sisä-, että ulkorajauksiin ja pehmensin yläluomen rajauksia tähän semmoisella toisen rajauskynän töpsöttimellä.

Lopuksi tietysti parasta aurinkopuuteria ikinä, eli Guerlainin Terracottaa sävyssä 03 medium. Todella luonnollinen sävy, eikä juuri ollenkaan hileitä tai shimmeriä, kuten joissakin bronzereissa. Täysin matta tuo ei kuitenkaan ole. Levitykseen käytän MAC:in isoa puuterihuiskaa.

Ja sitten vielä siihen ripsivärin pohjustajaan! Tuo Lancomen primer on siis valkoista massaa, jota levitetään ripsiin ennen maskaraa tuomaan massaa ja pituutta. En ole oikeastaan kokeillut ikinä aikaisemmin kun ehkä ihan jotain yhtä primeria, mutta tämä ainakin toimii! Tuotteen nimi on Lancome Cils Booster XL* ja sitä löytyy ainakin Elevenin* valikoimista.

Kurkatkaa myös päivän aikaisempi alebongaus-postaus (jonka kuvat kylläkään jostain syystä eivät näkyneet puhelimella, selvitän!) ja pysykää kuulolla myöhemmin kun päivitän tänne vielä ihan huisin alekoodin, joka voimassa myöhemmin tänään!

Saadut tuotteet ja kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

4 vastausta artikkeliin “Toiseksi lempparein meikkini”

    1. Hmm, näitkö siis juuri nuo aiemman Zalando-postauksen kollaasit? Sitten on varmaan mun Iphonen selaimessa jotain häikkää kun ei näytä :/ Tosi outoa!

  1. Super kiva tää tumma silmämeikki!

    Olisko sulla jotain vinkkejä lemppareimmista itseruskettavista? Olis kiva näin kevään kynnyksellä saada vaikka sulta noin eksperttinä postaus, et mitkä on sun top 5- tuotteet kauniiseen päivetykseen… tai mitkä ylipäätään on kokeilemisen arvoisia. Tuntuu, että monissa on ällöttävä tuoksu, lähtee epätasaisesti pois jne

    1. Kiitos! Voin tehdä lähiviikkoina itseruskettava-postauksen! Tosin oikeastaan kaikissa itseruskettavissa on jonkunmoinen tuoksu, mutta joissain ehkä vähemmän ällö kun toisissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.