NUORI Skincare – todellista ihonhoidon ylellisyyttä

Olisi aika postailla taas vaihteeksi yhdestä lemppariaiheistani. Mistäs muustakaan kun ihonhoidosta. Kuluneina viikkoina ollaan menty lämpötiloissa hurjasti alaspäin, itselläni syksy ja talvi yleisesti tarkoittavat aina ihon kuivumista. Omalta osaltaan taas se e-pillereiden aloitus kesällä on myös kuivattanut ihoa entisestään. Asiaa ei todella paranna sekään, että ollaan käytetty öisin meidän uutta ilmalämpöpumppua lämmittämässä yläkertaa ja vaikka lämpö onkin viime talven värjöttelyn jälkeen aivan ihana juttu, tuntuu että lämmityksen myötä sisäilma on kuivunut entisestään. Ilmankostutin pitäisikin siis hommata talveksi! Sillävälin jatkan ihoni osalta kuitenkin vaan sen reippaan kosteutuksen kanssa 😀

Enpä muuten muista milloin olisin käyttänyt päivittäisessä ihonhoidossa jotain muuta tuotetta kun luonnonkosmetiikkaa, poikkeuksena niitä Elizabeth Ardenin seerumikapseleita ja silmänympärysvoidetta lukuunottamatta, joista kerroin elokuun tuotelempparit-postauksessa. Onneksi rakastuin luonnonkosmetiikkaan myöhemmin kuin en milloinkaan, olin vielä muutama vuosi takaperin testannut ehkä alle kolmea luonnonkosmetiikan tuotetta. Toisaalta, sanon tämän täysin sydämestäni, en näistä lukuisista luonnollisista ihonhoidon tuotteista kyllä sen koommin muista ainuttakaan, josta en olisi pitänyt. Kannustan siis lämpimästi kokeilemaan luonnonkosmetiikan tuotteita, josset ole sitä jo tehnyt. Esimerkiksi öljyseerumista ja kosteusvoiteesta on varsin helppo aloittaa testailu. Itse en ole niiden saralta enää niihin höttö-ainesosia sisältäviin tuotteisiin päin katsonutkaan.

Itse huomaan eron juuri tehokkuudessa, oikeasti laadukkaita ja toimivia ainesosia sisältävät tuotteet imeytyvät ihoon huomattavasti paremmin ja tekevät sen, mitä lupaavatkin. ”Normaaleihin” voiteisiin ja seerumeihin kun monesti lisätään ties mitä täyteaineita ja synteettisiä silottajia, jotka saavat ihon toki tuntumaan ja näyttämään hyvinvoivalta, sekä sileältä, mutta nimenomaan perustuen siihen, että esimerkiksi silikonit ainoastaan naamioivat ihon pinnan sileäksi hoitamatta sitä. Luonnolliset tuotteet kun sisältävät vain ja ainoastaan niitä ainesosia, joiden tehtävä on tehdä juuri sitä mitä paketin kyljessä luvataankin.

Kävin elokuun lopulla Naturellen Bulevardin myymälässä NUORI Skincaren tuotteiden lanseerauksessa. Itselleni NUORI on brändinä aivan uusi, mutta tuo suomalaissyntyisen perustajan täysin luonnollisen ihonhoidon tuotesarja valloittaa parhaillaan maailmaa. Tämän merkin kohdalla puhutaan kirjaimellisesti tuorekosmetiikasta, koska kaikkiin tuotteisiin on merkitty parasta ennen-päiväys, sekä päivämäärä jolloin tuotteet tulisi viimeistään ottaa käyttöön. Näin taataan, että vaikuttavat ainesosat ovat edelleen tuoreita ja mahdollisimman tehokkaita päästessään käyttöön. Tuotteet valmistetaan pienissä erissä 12 viikon välein ja NUORI suositteleekin, että tuotteet otettaisiin käyttöön mahdollisimman pian valmistuksesta.

Näitä ei siis kannata ostaa kaappiin odottelemaan, jos edelliset tuotteet ovat vielä puolillaan! Purkit on myös alipaineistettu, joka takaa sen, ettei niihin pääse käytössä sekoittumaan ilmaa, joka vaikuttaisi säilyvyyteen. Olen itse päässyt testailemaan muutamia merkin tuotteita ja nyt kuukauden käytön jälkeen voisin sanoa näistä muutaman sanan kokemusten kera. Ja on heti alkuun todettava, että tämä sarja on täydellinen. Ehdottomasti luonnonkosmetiikan luksusta! En sano tätä todellakaan mainosmielessä, mutta nämä ovat aivan ihania. Esimerkiksi näillä kolmella tuotteella pärjää jo pitkälle ja periaatteessa kahdella, jossei syty beauty misteihin. Suosittelen kuitenkin testaamaan niitäkin 🙂

Sitten niihin tuotteisiin! Rakastan itse kaikenlaisia seerumeita ja öljyjä. Nykyään olisi outoa levittää pelkää kosteusvoidetta kasvoille. Koinkin juuri flashbackin oman blogini menneisyyteen kun ekat käytössäni olleet seerumit olivat apteekin manteliöljy (jota tosin pitäisi käydä taas ostamassa ekaa kertaa vuosiin, loistava talveksi!) ja se Lumenen oranssi-pinkki coctailseerumi.

NUORI Perfecting Facial Oil on kehitetty vastaamaan ihon luontaista rasvatasapainoa ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Öljy imeytyy tehokkaasti ihoon ja jättää sen kimmoisaksi, tämän todellakin allekirjoitan! Yhdistelmä luomuviljeltyjä öljyjä kosteuttavat, vähentävät ikääntymisen merkkejä ja antavat iholle yhdessä E-vitamiinin kanssa antioksidanttisuojan. Aikaisemmin olen hehkuttanut Mossan Vitamin Coctailia maailman parhaimmaksi öljyseerumiksi. Enää en olekaan ihan varma.. Tämä NUORIN öljy on nimittäin a-i-v-a-n  i-h-a-n-a!! Toki myös Mossaa huomattavasti hinnakkaampi, mutta iho tuntuu tämän jälkeen aivan täydellisen pehmeältä. Levitän puhdistetuille kasvoille aamuin illoin tätä öljyä ennen kosteusvoidetta.

NUORI Facial Vital cream on kasvovoide, joka soveltuu niin päivä- kuin yövoiteeksikin kaikenlaisille ihotyypeille. Voide vähentää ja ehkäisee ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Kasviperäiset öljyt hoitavat ihoa ja ainutlaatuinen hajotettu hyraulonihappo imeytyy tehokkaasti syviin ihokerroksiin palauttaen ihon luontaisen kosteuden. Koostumus on kevyt, mutta silti kosteuttava.

Itse en välttele öljyillä ja voiteilla lotraamista edes aamulla ennen meikkiä, joten omalla kohdallani ei ole tullut vastaan rasvoittumisongelmaa, vaikka käyttäisikin öljypohjaista tuotetta meikin alla. Toki annan yleensä seerumin ja kosteusvoiteen imeytyä noin 10 minuuttia ennen meikkipohjaa. Tuota voidetta mainostetaankin erityisen hyväksi tuotteeksi meikin alle juuri nopean ja tehokkaan imeytymisen vuoksi.

Erilaisista beauty misteistä olenkin kesän ja alkusyksyn aikana postaillut, nyt olisikin taas kerran suositus yhdelle semmoiselle. NUORIn valikoimista löytyy Vital Unifier-kasvosuihke, joka on myöskin varsin monikäyttöinen tuote. Suihke on todella hienojakoinen ja levittyy jo 1-2 pienellä suihkauksella iholle täydellisesti. Vital Unifier on valmistettu luomu-aloe verasta ja luonnollisesta hyraulonihaposta, jotka palauttavat ihon kosteustasapainon välittömästi. Omenavesi kiihdyttää ihon keratiinin tuotantoa ja vahvistaa ihon luontaisia suojatoimintoja. Lisäksi suihke antaa iholle antioksidanttisuojaa, tasoittaa ihonsävyä, lisää joustavuutta ja ehkäisee ärsytystä. Toimii siis varsin monipuolisesti.

Merkin perustaja Jasmi kertoi lanseerauksessa pitävänsä tätä suihketta aina lentomatkoilla mukana virkistämässä lentokoneilman kuivattamaa ihoa. Tämä ei siis ole pelkästään virkistävä tai kasvoveden tapaan puhdistuksen viimeistelyssä käytettävä tuote, vaan sopii käytettäväksi ihan milloin tahansa, jopa meikin kiinnitykseen. On muuten testattu, että ei lähde meikki valumaan! Kirjoitinkin aiemmin siitä toisesta lempparistani, Supermoodin Beauty Mististä, joka on myös ollut varsin ahkeralla käytöllä. Pullo seisoo minulla läppäripöydällä ja suihkin sitä silloin tällöin iholle. Siitä on tullut nykyään jopa jonkinlainen tapa, vähän kuin vedenjuonnista. Nyt olenkin suihkinut näitä molempia, pumppupullo on tässä NUORIn tuotteessa huomattavasti laadukkaampi, Supermoodia tulee suihkittua aina jotenkin enemmän kuin ehkä olisi tarvis.

Voisin tähän loppuun kiteyttää, että tämä sarja on täysi kymppi! Myönnän olleeni alkuun vähän semmoisella ”blaah, voiko tämä oikeasti olla kaiken hehkutuksen arvoinen”, mutta kyllä! Aivan ihana tuotesarja. Jos etsit selektiivisen ihonhoidon sijaan laadukasta ihonhoidon sarjaa luonnonkosmetiikan puolelta, niin kokeile tätä. Koko NUORI Skincaren valikoima löytyy luonnonkosmetiikan verkkokaupan Naturellen valikoimista täältä.

 

Tuotteet saatu. Sisältää affiliatelinkkejä.

Yksi vastaus artikkeliin “NUORI Skincare – todellista ihonhoidon ylellisyyttä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.