Luonnollista hemmottelua pikkuiselle + lahjaidea baby showereihin

En ole aikoihin tehnyt vauva-aiheisia postauksia, tosin nuo vauva-ajat ovat meillä melko ollutta ja mennyttä.. Vauvan kosmetiikka on kuitenkin eräs juttu, joka on tullut parin vuoden varrella varsin tutuksi ja ajattelinkin, että olisi hauska idea postailla muutamista luonnollisista ihonhoidon tuotteista perheen pienemmälle. Juuri kun tuli kirjoitettua omistakin luonnonkosmetiikan lemppareista. Kuten aikaisemmin totesin, suosin pienen herrankin ihonhoidossa mieluiten luonnonkosmetiikkaa. Jotkut tuotteet, esimerkiksi suihkusaippuat ja voiteet ovat semmoisia, joita kummatkin käytämme, mutta muutamia omiakin tuotteita herralla on. Kuten esimerkiksi shampoo, vaippavoide, hajustamaton öljy ja kylpyvaahto.

Keräsin kollaasiin muutamia hemmottelutuotteita perheen pienimmille. Näistä tuotteista muutamat ovat tai ovat olleet meilläkin käytössä ja hyviksi todettuja. Itse tykkäsin ihan hurjasti baby shower-lahjasta, johon oli koottu ihania luonnollisia juttuja, siksi pidänkin ihan loistavana ideana esimerkiksi juuri baby showereihin koota kiva tuotepaketti luonnonmukaista kosmetiikkaa ja tarvikkeita. D-vitamiini, hammasharja, vaippavoide ja vauvaöljy, niillä pääsee jo pitkälle ja ovat tuotteina semmoisia, jotka oikeasti tulevat tarpeeseen ennemmin tai myöhemmin. Imetystee tietty hauskana lisänä!

Urtekram lasten shampoo / Madara Organic Baby & Kids- shampoo / DLUX D-vitamiinisuihke vauvalle / Little Butterfly London-vauvaöljy / Sophie La Girafe Baby-kylpyvaahto / Humble Brush-hammasharja / Madara Cocoa & Plum Creamy Oil-hoitoöljy / Weleda Imetystee / Weleda Calendula-vaippavoide

Ilokseni sain huomata, että Madarallekin on ilmestynyt lasten tuotteita. Jos niitä on ollut jo aikaisemmin, niin mennyt minulta jotenkin aivan ohi. Tosiaan, jos etsii pienemmän budjetin kosmetiikkaa pikkuiselle, ovat Weleda ja Madara edullisempia merkkejä, luksusmerkeiksi voisi luetella taas Little Butterfly Londonin ja Sophie La Girafe Babyn.

Meillä on juuri nyt käytössä tuo bambuvarsinen Humble Brush-hammasharja, joka on todella pehmoinen. Sain tuotteen aikoinaan itse juuri baby shower-lahjapaketista. Vauvavuoden aikana koimme myös suihkemuotoisen D-vitamiinin äärimmäisen käteväksi vaihtoehdoksi! Alkuun tavalliset D-vitamiinitipat aiheuttivat ikäviä vatsanväänteitä, mutta tuo suihke oli toimiva. Suosittelen testaamaan, jossei mikään tunnu vauvalle toimivan ensimmäiseksi D-vitamiiniksi.

Tällä hetkellä on juurikin käytössä tuo Sophie La Girafe Babyn kylpyvaahto ja merkin kosmetiikka on muuten suunniteltu Suomessa! Sain kuulla tästä kesällä. Tuotteet ovat todella hellävaraisia ja tuoksultaan mietoja. Vanhemman ja vauvan väliseen vauvahieronta-hemmotteluun onkin oiva valinta vauvan öljy, jolla voi kotioloissakin tehdä kivaa vyöhyketarapian tyylistä masun ja jalkapohjien hierontaa. Vauvat nauttivat maailman eniten kosketuksesta 🙂

Seuraavaksi täytyykin kokeilla noita Madaran tuotteita pienille!

 

Sisältää kaupallisia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.