Miami- Bahamas- Key West

Jeee! Sain äsken lisättyä koneelle vihdoin kuvat viimeiseltä kuukaudelta ja kävin samalla läpi reissukuvat toiselta muistikortilta 🙂 Tuli taas ihan järkky matkakuume kun näitä katseli ja pitäis kai kehittää joku reissu kesäksi tai syksyksi heinäkuussa koittavien kaksvitosten kunniaksi, kunhan saan loman varmistettua.

Surfside

Siis tosta pizzasta oli pakko ottaa kuva!! Ei ainakaan kamalasti pihtailtu ton täytteen kanssa, asennetta! 😀 Vois yrittää kotona leipoa perässä, namii!

Mun lempihotelli lapsena, jolloin mun lempimaihin lukeutui nimenomaan Miami (ja Kypros) 😀

South Beach ja varmaan matkan paras kuva musta..
Ocean Drive

 Muinakin päivinä tosi edustavana 😀
Nassau, Bahama ja jonkun ökypaatti.
..ja meidän paatti

Ja sitten vaan Hiltonin rantaan ottamaan pirusti aurinkoa!
Coco Cay, Bahamas
 Iines ja matkan teemapaita

Coco Cay oli Royal Caribbean Internationalin omistama saari Bahamalla, jossa vietettiin yks päivä. Odotukset oli tosi korkealla tän kanssa, mutta loppujen lopuks toi saari oli yks keinotekoinen saari, jolle oli vaan tungettu sata eri aktiviteettia vesipuistosta jättivesitramppaan sun muihin. Mielelläni olisin viettänyt toisen päivän vaikka Nassaulla.

Key West on niin söpö! Kaikki on jämähtänyt ihan sadan vuoden taakse 🙂

Jättivalikoima Lumenea Key Westin supermarketissa sai ihmettelemään 😀

Ihan supersiisti tää saari!
Mulla on ollut pari päivää ihan tukkonen olo ja muutenkin koko viikon järkyt allergiaoireet siitepölyistä, joten nyt Duactia naamaan ja keittelemään iltateetä. Sain myös ostoskuvat vihdoin siirrettyä koneelle, joten niistä pientä postausta huomenna 🙂 Kivaa lauantaita, täällä ollaan ainakin oltu niin innoissaan vapaapäivästä!

8 vastausta artikkeliin “Miami- Bahamas- Key West”

  1. CVS myy Jenkeissä Lumenea ainakin meilläpäin 🙂 Hauskaa löytää hyllystä suomenkieltä ;DD

  2. Oi vitsit, miten ihanan näköstä! En yhtään ihmettele, että sulle iski taas matkakuume. Mulla se on onneksi jo valmiiksi, mutta enää parisen viikkoa, niin pääsen itsekin reissuun! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.