Lauantain asua

Yritänpä tänä aamuna olla kertomatta jälleen kerran, miten menin illalla nukkumaan ja mitä unia näin, kuten nämä aamuturinat yleensä alkavat. Tajusin nimittäin viikonloppuna, että syksy on ihan tosissaan tulossa, mitä nyt tuohon säähän tulee.. Istuskeltiin eilen hetki Porvoonkadun baarin terassilla vichyllä ja meinasihan siinä jo farkuissa ja pitkähihaisessa jäätyä. Yllättäisipä vielä ja tulisi kunnon helleaalto!! Kapinoiin syksyä vastaan!
Lähdettiin lauantaina käymään miehen kanssa Stockalla. Olen saanut töistä talvella lahjakortin sinne ja yritän edelleeeeen metsästää sitä Björn Axénin Magic style brushia ja en vain voi ymmärtää, miten Stockmann ei muka sitä myy?! Yritin jokatapauksessa etsiä jotain meikkejä, mutta päätin vielä jemmailla lahjakorttia jos vaikka vielä tässäs seuraavien viiden vuoden sisällä löytäisin sen hemmetin kähertimen sieltä 😀

Nuo alkukesästä tilaamani Niken kiilapohjatennarit ovat muuten maailman parhaimmat jalassa! Vaikka tuota piilokorkoa onkin jonkinverran, voisi noilla melkeinpä heittää juoksulenkin,
niin hyvät ovat kävellessä 🙂
Huomasin muuten, että näitä samoja löytyy pinkkinä Zalandolta. Pinkkien lisäksi valikoimiin oli tullut vaikka mitä ihania muita värejä näistä! Pinkit löytyvät täältä ja koko valikoima täältä!

Farkut, GT
Paita, Vila
Tennarit, Nike
Laukku, MiuMiu

Ps. Jessjess! Huomenta Suomi alkoi taas! Mun ”syysaamut” on pelastettu ;D

Pps. Ainiin ja miten olisi sen kysymyspostauksen laita?!

5 vastausta artikkeliin “Lauantain asua”

  1. Heippa Iines!

    Mistä olet ostanut sen sun kultaisen Michael Kors kellon, jossa on sininen kellotaulu? Ja mikä sen mallin nimi on?
    Himoitsen uutta kelloa syksyyn ja se olisi hyvä vaihtoehto. 🙂
    Kiitos jo etukäteen! 🙂

  2. Voiii mikset oo ikinä esitelly tarkemmin tuota sun Miu Miuta? Vai ootko, ja multa on vaan mennyt ohi?
    Haaveilen itse juurikin tuosta mokkaisesta, mutta eri värissä kuin omasi 🙂 Ootko ite tykännyt itse laukusta ja nimenomaan tuosta materiaalista?

    1. Oon mä sen joskus esitellyt, sen ostosta onkin jo kyllä vuosi 😀 Olen tykännyt, lempparilaukku ehdottomasti! Materiaali on vain hankala, kun imee kaiken lian farkuista yms. Täytyisi käyttää puhdistuksessa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.