Torstai 4

Huomenta! Koko viikko on mennyt niin kiireessä, etten ole oikein ajan kanssa ehtinyt miettiä tänne sisältöä, mutta tämmöisellä sekalaisella höpötyksellä taas mennään 😉 Toki jos teillä on mielessä jotain ehdotuksia, niin ne ovat aina tervetulleita! Vielä pari päivää tulisi selättää, niin pääsee viettämään viikonloppua ja lepuuttelemaan.

1. Ostimme Meksikon tulaisena tuommoisen valkoisen puuvillamaton, josta toinen hauva sitten innostui syömään noita hapsuja, joten piti siirtää matto makkariin suljetun oven taakse 😀 Alunperin oli mielessä raahata sieltä ”vaikka mitä autenttista roinaa”, mutta mitään ei oikein löytynyt kohtuulliseen hintaan. Olisi varmasti pitänyt matkata jonnekkin kauemmas missä turisteja ei pyöri, niin olisi saanut kaikenlaista pilkkahintaan.
2. Viikko alkoi sitten kivasti maanantaina siihen, että kaaduin aamulla ulkona. Reikä housuihin polveen (kaikenkukkuraksi oli vielä sattumalta juurikin Dr.Denimit kun niistä tänne myös kirjoitin :D) ja UGGsitkin aivan kurassa. Ihan älytön ruhje polvessa ja muutenkin kipeänä, joten täytyy olla tästäedes vähän varovaisempi tuolla ulkona. Onneksi reiät housuissa ovat sentään muotia 😉
3. Löysin kaapin perukoilta tuon D&G:n hajuveden, josta on nyt ihan vakkari! Käytän nykyään tosi vähän mitään oikeita hajuvesiä ja oikeastaan tuleekin suihkuteltua lähinnä bodyspraytä. Sillä hajuvedet varmaan kestävätkin mulla tuhottoman pitkään 😀
4. KAHVIA! Täytyy ehkä tehdä lisätilaus niitä Nespresson Hazelnut dessert-kapseleita, niin koukussa niihin olen nykyään. Nytkin kumottu kolme kuppoista soijalattea, että saa pahimman kooman ylitettyä näin aamusta, huhhh.
Sain viime viikolla raahauduttua salille viidesti, tällä viikolla olisi tavoitteena neljä kertaa vaikka tässä nyt olisikin myös muuta puuhaa. Pakko kuitenkin tasapainoittaa tätä viikkoa jollain ihan muulla kun esimerkiksi koneella istumisella. En ole pitkään aikaan tehnyt kovin aktiivisesti aerobista, juoksut ovat jääneet aikalailla 15min lämmittelyihin ja ei ihme ettei ole lomavatsakaan oikein kadonnut.. 😀
Eilen pötköttelin illalla sängyssä ja katsoin iPadiltä sitä House of cardsia jota muuten joku teistäkin suositteli silloin kun huutelin niitä sarjasuosituksia. Otettiin siis uudestaan Netflix vain todetaksemme, ettei sinne oikeastaan ole kyllä tullut mitään uutta. Paitsi Sillan toinen tuottis jota ollaan myöskin katsottu nyt joka ilta, tänään vika jakso! Suosittelen!
Järkkäilen täällä muuten taas vaihteeksi arvontaa tänään tai huomenna, joten pysykääpä kuulolla! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Torstai 4”

  1. Se on jännä, että kun kaatuu niin harvemmin housuihin tulee mitään, mutta polvet on ihan ruvella. Paitsi toki jos jalassa on niin sanotut "paremmat" housut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.