Hampaiden hoito reissun päällä + Oral-B Genius-arvonnan voittaja

 Kaupallinen yhteistyö Oral-B:n kanssa
Kuten aikaisemmin kerroin, pakkasin sähköhammasharjan mukaan tammikuussa Seychellien matkalle ja kerron tässä postauksessa hieman kuinka sähköhammasharja toimii reissun päällä. Ällöin juttu ikinä on kyllä nykyään ”joutua” pesemään normihammasharjalla, ainakaan omasta mielestäni sähköhammasharjan kantaminen mukaan matkalle ei ole mikään hankala juttu.Kaikkein pahin olisi joutua pesemään loman aikana semmoisella matkahammasharjalla. Jos hampaat eivät tahdo tulla perinteisellä hammasharjalla puhtaaksi, niin ne lentokoneista saatavat ”kertakäyttöharjat” vasta jotenkin onnettomia ovatkin. Ainakin itselleni on hampaiden hoito aivan yhtä tärkeää, olit sitten kotona tai reissussa. Eipä tuo sähköinen nyt ihan kamalasti tilaa vie matkalaukusta, saati sitten paina! Laukkuun vaan mukaan. Varsinkin kun nykyään näissäkin on viety matkustus-näkökulma ihan uudelle tasolle.

 

Oral-B lupaa uudelle Genius-harjalle tähän astisista harjoista
parhaimman akunkeston ja voin kyllä itse täysin allekirjoittaa tämän!
Meidän ei itseasiassa tarvinnut ladata harjan akkua kertaakaan
lomamatkan aikana. Viimeisenä lomapäivänä harja alkoi ilmoitella
latauksen tarpeesta, mutta sopivasti päästiin juuri kotiin saakka ennen
harjan hyytymistä. Aikalailla tasan 14 päivää ehti  siis harjailla
latauksen jälkeen! Kaiken kaikkiaan mulla on ollut käytössä kolme sähköhammaharjaa, kaikki siis Oral-B:n ja aiempiin verrattuna tuo akku kestää kyllä aivan hurjasti paremmin. Se on superärsyttävää kun alkaa pesemään hampaita vain huomatakseen, että se akku vetelee taas viimeisiään. Vaikka vasta latasi!
Se mikä tässä Geniuksessa on juuri matkustamisen kannalta supernäppärä juttu on tuo uudistettu matkakotelo! En koskaan oikein rehellisesti lämmennyt sille aiemmalle muovikotelolle, mutta nyt on tyyliä. Ja sen tyylin lisäksi myös käytännöllisyyttä, kotelon avulla onnistuu nimittäin harjan latauksen lisäksi myös älypuhelimen lataus kun kytkee tuohon kiinni johdon puhelimen laturista (USB-liitäntä). Erikseen ei tarvitse siis harjallekaan kantaa laturia mukaan.

 

Olen nyt harjnnut tuolla pinkillä harjaspäällä, joka siis on 3D White-harjaspää, jonka imukuppi poistaa hampaan pinnalta pinttymiä ja tummentumia. Tuplatuloksen saa tietty käyttämällä tuota harjaspäätä yhdessä sen aiemmin mainitsemani Oral-B:n Whitening accelerator-tahnan kanssa, jota käytetään normaaliin hammastahnan lisänä. Eräs lukija kommentoi ensimmäiseen Oral-B-postaukseen, ettei ollut löytänyt kaupoista noita pinkkejä 3D white-päitä, itse löysin niitä ainakin Prisman verkkokaupasta, niitähän on muistaakseni saatavilla myös keltaisena, jonka pitäisi siis olla toiminnoltaan samanlainen kun tuo uusi pinkki.

 

 

Enää en siis itse ainakaan keksi tekosyitä, miksi kunnon hammasharja jäisi kotiin odottamaan edes lomamatkan ajaksi. Lähtee nimittäin meillä jatkossakin reissuun mukaan 🙂

 

 

 

Ja sitten siihen onnekkaaseen arvonnan voittajaan!! Onni suosi tällä kertaa Elise H:ta.
Voittaja julkaistu myös arvontapostauksen kommenttiosiossa ja voitosta ilmoitettu onnekkaalle henkilökohtaisesti sähköpostilla. Kiitos kaikille osallistujille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.