Loistotuotteet päivittäiseen ihonhoitoon

 Toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa
Viime aikoina olen löytänyt kosmetiikkatuotteista useitakin, joita varsin lämpimästi voin suositella kokeilemaan. Jo pitkään onkin ollut mielessä tehdä esimerkiksi videopostaus tämän hetken lemppareista, mutta vielä toistaiseksi en ole semmoista saanut aikaiseksi kuvata. Useampi juttu on nimittäin mielessä, jotka ehdottomasti ansaitsisivat päästä videon lempparit-listalle!
Eräät näistä varsin hyviksi havaituista tuotteista löytyvät päivittäisen ihonhoidon saralta. Mitkäs muutkaan kun nuo aikaisemminkin hehkuttamani Yves Rocherin Hydra Vegeltal-sarjan purkit. Tällä hetkellä tuotesarja on myös erityisen hyvä pakkasen kuivattamalle iholle! Omiksi lemppareikseni näistä tuotteista ovat nousseet juurikin tuo superkosteuttava kasvovoide ja aiemman kampanjan kasvoseerumi. Sarjan micellar-kasvovettä olen käyttänyt syksystä saakka puhdistuksessa ja tämän uuden kampanjan kasvovesi onkin tuo ihon kosteustasapainon palauttava toner. 

Tämä uusin kampanjasetti sisältää seuraavat neljä tuotetta:
Hydra Vegetal täyteläinen kasvovoide, joka sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi. Voide on normaalille/ kuivalle iholle ja lupaa kosteuttaa 24h ajan. Tämä kosteuttaa todella tehokkaasti jopa oman kuivan ihoni ja syksyn/talven aikana olen käyttänyt tätä jo kaksi purkkia! Yritin jossain välissä käyttää hetken erästä toista kasvovoidetta, mutta vaihdoin takaisin tähän kun huomasin ettei se kosteuttanut läheskään niin hyvin kun tämä. Ehdottomasti hintansa väärti!
Hydra Vegetal raikas puhdistusgeeli pesee kasvoilta epäpuhtaudet ja meikin. Geeli on tarkoitettu normaalille/sekaiholle. Itse en tämmöisissä pesuaineissa ihan kamalasti huomaa eroa, oli kyseessä sitten minkä merkin tuote tahansa. Tämä tekee kuitenkin mitä lupaa, iho jää puhtaaksi  ja raikkaaksi.
Hydra Vegetal Hydrating Toner kosteuden palauttava kasvovesi. Puhdistaa loputkin epäpuhtauksista ja meikkijäämistä hellävaraisesti. Jättää ihon kosteutetuksi ja heleäksi. Itsekin pesen meikit tällä kombolla (ensin tuolla geelillä ja perään tonerilla) ja lunastaa kyllä lupauksensa. Aamuisin en käytä puhdistusainetta, mutta kasvovedellä olen tottunut raikastamaan ihon silloinkin kun en perusteellisemmin sitä pese.
Hydra Vegetal Depuffing Fresh Gel silmänympysgeeli raikastaa ja kosteuttaa silmänympärysihoa, sekä toimii silmäpusseja vastaan. Maksimitehon muuten saa jos säilyttää tätä jääkaapissa! Tämä on hyvä tuote niille, jotka eivät tykkää käyttää liian tuhteja silmänympärysvoiteita vaan suosivat ennemmin kevyitä geelejä. Itse levitän tätä kevyen pyörivin liikkein kahdella sormella tehostaakseni varsinkin aamuisin nesteiden liikkumista ja näin ollen siis niiden silmäpussien katoamista.
Pisteet Yves Rocherille tietysti myös siitä, että yhä useammat merkin purkeista ja putkiloista ovat ympäristöystävällisempiä. Merkki myös panostaa raaka-aineissaan juuri luonnollisiin raaka-aineisiin ja monet tuotteet ovatkin yli 90% peräisin luonnollisista raaka-aineista.

Tämä neljän tuotteen loistosetti on jälleen kerran kampanjahintaan Yves Rocherilla ja mahdollista tilata hintaan 19,90 euroa. Koko setin arvo on 44,70 euroa. Tilaus tapahtuu erilliseltä kamppissivulta, joka löytyy täältä. Tuotesettiä ei siis ole mahdollista tilata YR:n omien sivujen kautta. Mikä myös loistojuttu, niin postikuluja ei tule ja tilaus on äärimmäisen helppoa: täytät vain omat tietosi tuonne sivustolle. Ei ärsyttävää rekisteröitymistä tai sisäänkirjautumista. Tarjous on voimassa 31.3 saakka.

Jos
siis on harkinnassa uudet ihonhoidon tuotteet, niin kokeile ainakin
näitä! Itse en ainakaan pettynyt. Sitäpaitsi tuo parikymppiä ei ole
näistä juuri nyt hinta eikä mikään 🙂

Setti löytyy tilattavaksi tältä kampanjasivulta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.