Maaliskuun Bette Box

Maaliskuun Bette Box* ilmestyi pari viikkoa taaksepäin ja nyt olisikin aika esitellä uusimman boksin sisältö! Tässä kuussa ylläriboksi ei herättänyt minussa mitään äärimmäisiä innostuneisuuden tunteita, mutta hauskoja juttuja sieltä silti paljastui. Viimeiset pari boxia kun ovat olleet sitäkin enemmän mieleen. Jos olisin tummahiuksinen, niin olisin varmasti ollut riemuissani tuosta tyvikasvua häivyttävästä värillisestä kuivashampoosta. Pari näistä maaliskuun tuotteista onkin kuitenkin jo päässyt kokeiluun, yritän saada vaikka tarkempaa postausta piakkoin kasaan.
 Maaliskuun boxi sisälsi seuraavat tuotteet:

 

Nivea Men Sensitive After shave balm. Maailmalla huomiota herättänyt unisex-tuote, joka sopii niin miehillä lievittämään parranajon aiheuttamaa kutinaa, kuin naisillekin meikin pohjustukseen. Tekee ihosta kiillottoman ja toimii ihanteellisena pohjana meikille. Rauhoittaa, kosteuttaa ja vähentää ihon punoitusta. Ovh noin 7,75e.
Lumene CC-meikkivoide. Kevyt 6-in-1 CC-voide levittyy tasaisesti iholle ja peittää luonnollisesti. Tasoittaa ihonsävyä ja häivyttää punoitusta jättäen luonnollisen lopputuloksen. Sisältää suomalaista lähdevettä, ihoa hellivää lakansiemenuutetta ja puolukansiemenöljyä. Ovh noin 15,90e.
Madara Exfoliating Scrub-kuorinta. Aprikoosin ja kauran öljymolekyylit sitovat epäpuhtaudet iholla ja luonnollisen, hellävaraisen vahan mikrohelmet auttavat avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia, poistamaan kuolleita ihosoluja ja silottamaan ihoa. Stimuloi solujen luontaista uusiutumista. Tekee ihosta kirkkaamman ja hehkuvamman. Ovh noin 24,90e (60ml)
Batiste Stylist XXL Volume spray. Tuuheuttava tupeeraussuihke antaa hiuksille äärimmäistä runsautta ja nostetta.
Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray piilottaa hetkessä tyvikasvun ja harmaat hiukset. Suihke antaa värin lisäksi rakennetta ja ryhtiä, raikastaen samalla kuivashampoon tavoin. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Ovh noin 8,30e.

Varsinkin kuorinnan suhteen eletään ajankohtaisia hetkiä kun talvi-iho hilseilee paksun vaatekerroksen alla. Ihan kesän rusketustakin ajatellen (tai niitä itseruskettavia) kannattaa kuorinta aloittaa ajoissa, tuossa Madaran tuotteessa on suuri plussa (sen lisäksi että on luonnonkosmetiikkaa) juuri monipuolisuus. Tuote kun kuorinnan lisäksi myös puhdistaa ihoa ja huokosia. Uusi kasvokuorinta itseasiassa juuri olikin ostoslistalla! Merkkinä pidän Madarasta hurjasti ja mukava juttu taas saada Bette Boxin mukana ecocert-tuote.

Tuon Biozellin tyvisuihkeen kuvittelisin ainakin olevan tummahiuksiselle todellinen pelastus! Itse en vaaleahiuksisena niinkään koe mitään kriisejä tyvikasvun suhteen (tai ainakaan niin usein), mutta tummahiuksisilla onkin sitten eri juttu jos oma hius on kovin vaalea. Tuolla saa varmasti kivasti pidennettyä värjäysväliä kiireiden keskellä. Batisten volyymisuihketta en ihme kyllä ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla. Lumenen CC-voide ja tuo erikoinen after shave balm kuitenkin pääsivät jo meikkileikkeihin mukaan!

  Jos kuukausittainen kauneuspläjäys kiinnostaa, niin sen voi tilata kotiin Bette Boxin sivuilta*. Toukokuun keväinen boxi on nimittäin nyt myynnissä!

Saadut tuotteet ja kaupalliset linkit merkitty *-tunnisteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.