Saturdayyyy

Lauantaita! Oon ollut koko päivän vähän tööt, nukuin ilmeisesti vähän huonosti. Oon jotenkin alkanut tän viikon aikana vihaamaan mun jokaikistä tyynyä, ei oo siis illalla mitään raivostuttavampaa kun se, ettei saa tyynyä kunnon asentoon! Joko on liian littana, liian iso tai liian semmonen vanha nuhju, mikä ei pysy missään muodossa. Ois varmaan aika mennä tyynyostoksille..

Olin tänään mun äidin häissä, kerkesin saada kauheen stressin koko juhlasta ihan vaan siks, että olin tosiaan niin väsynyt ja sain vaatteetkin päätettyä 20min ennen lähtöä. Oli muuten mun ekat häät varmaan ainakin 10 vuoteen. Mun tuurilla ulkona alko sataa kaatamalla just kun kävelin kotiinpäin, vilustuminen tästä nyt vielä puuttuiskin.


Oon koittanut pähkäillä, että raaskinko ottaa pidennykset pois reissun ajaks, vai jätänkö nää päähän. Toisaalta ois ihan kiva huoltaa siellä vaan ihan omaa tukkaa niillä kaikilla upeilla aurinko-hiustuotteilla mitä tilasin, mut toisaalta taas niin helppoa näyttää siistiltä pidemmällä tukalla, kun sillä mun omalla takkupesällä.. No, onhan tässä vielä 6päivää aikaa miettiä.


Päädyin siis tohon Styleinin pitsimekkoon.

Odottelen poikaystävää kotiin, että päästäis tekemään herkkuleipiä! Jos toi sade vihdoin lakkas, niin voisin kyllä uskaltautua ulos iltalenkille! Huomisen nimittäin lupaan pyhittää ihan vaan ja ainoastaan koulujutuille..

Ps. Siis miks mun silmät ei meinaa pysyä auki?!

10 vastausta artikkeliin “Saturdayyyy”

 1. hei mulla on menny ihan ohi, et mihin reissuun sä oot lähössä? jenkkeihin johonkin? 🙂

 2. Anonyymi: ei sulta oo menny ohi, en oo vaan kauheesti puhunut siitä täällä, mut siis joo jenkkeihin ja pariin muuhun paikkaan 🙂

 3. Oi, ootpa ollu kauniina! 🙂 Oon kade tosta LV:n laukusta, toi on just sitä kuosia ja väriä mistä itekin haaveilen! P.S. Tulin kans ite just kaupungilta kotiin ja väsyttää ihan sikana. Muut vasta tuli kaupungille ja minä tuun jo kilttinä kotia nukkumaan. 😀

 4. Oi, sie oot ollu tosi kauniina! Ihana tuo pitsijuttu. 🙂 Ja mie ymmärrän sua, niin hyvin et tyynyn pitää olla tarpeeksi muhkea ja paksu, mut ei kuitenkaan mikää liian paksu. 😀

 5. Ihana toi sun SV. Yhdyn Viivin kommenttiin, just tuota Azur(?) kuosia olevan laukun tahtoisin kovasti. No ehkä sitten joskus 😀

  Nyt täytyy pitää säästölinjaa taas hetken, kun huusin ihanan Furlan nahkalaukun itselleni ja ens yönä me lähdetään sinne reissuun 😀 Sä taisit lähteä kanssa ens viikolla? Ihan älyttömän hyvää reissua!! 🙂 Rentoudu, shoppaile ja nauti kunnolla 😉

 6. näytät upeelta!! so jealous.

  onko tuol taustalla vuittonin neverfull?

 7. AnsQ: nojoo, pitää pikimmiten suunnata tyynyostoksille 😀 ja kiitos <3

  Viivi: mäkin olin yhtä nynny ja kyhnötin koko viikonlopun vaan kotona, taas vaihteeks 😀 mäkin tykkään tosta laukusta <3

  ilonasi: hahaha! 😀 ja kiitos, tykkään ite kans tosta pitsimekosta!

  Tuuli: Kivaa matkaa sullekkin! 🙂 ja kiitos hyvän matkan toivotteluista. Azur on kyllä nätti!

  Anonyymi: joo, valitettavasti kyllä siskon eikä mun neverfull 😀 ja kiitos <3

 8. Hei

  Haluaisitko tehdä Bixusta jonkinlaisen postauksen? Minulla on tulevaisuudessa (2-3 vuoden päästä) tarkoitus hankkia koira ja kääpiö- tai toy-villakoira on tällä hetkellä ensimäisenä vaihtoehtona.

  Esim. Miten päädyit villakoiraan, luonne yms.

  Olisi mukava kuulla henkilökohtaisia kokemuksia 🙂

 9. Anonyymi: voin mä joskus tehdä, jos saan tarpeeks matskua. Valitsin villakoiran siis ihan siks, että mun äiti kasvattaa niitä ja oon allergikko/astmaatikko, joten toinen rotu ei ois oikein ees tullut kyseeseen 🙂 Kääpiövillis on myös sopivan pieni tämmöseen kaupunki-kotiin. Villakoirathan on tosi viisaita, joten ne tarvii kamalasti virikkeitä, ettei tylsisty. Bixun luonne on aivan ihana, kuten emollaankin, tosi kiltti eikä pentunakaan tehnyt mitään pahuuksia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.