huoh..

Tulin vaan kertomaan, että mulla oli eilen ehkä huonoin päivä ikinä. Ainakin jotkut teistä varmaan muistaa sen tarkastusmaksun, jonka sain viime keväänä junassa, vaikka mulla siis oli lippu. No, asiastahan oli siis valitettu ja itse joku HSL:n jehu sanoi joskus kesällä, että ne sakot on mitätöity ja koko asian voi unohtaa. Eilen mulle tippu sitten mysteerinen kirje postilaatikosta, ne sakot (jotka siis käskettiin repiä..) oli menny ulosottoon! Hyvin kulkee tieto sielläkin. Raivostuin oikeesti niin paljon, että heitin ekaa kertaa elämässäni mm. mun kännykän seinään (:D). Mitä jos se kirje ois tullu pari päivää myöhemmin, kun mä oon toisella puolella maapalloa, eikä kukaan täällä avaamassa mun kirjeitä? Ois odottanut kiva yllätys kotona, maksuhäiriö nimittäin! Maksoin sen laskun ihan kiltisti itku kurkussa, voin vaan kertoa, että mua ei tän jälkeen kiinnosta enää tippaakaan matkustaa sen koommin VR:llä kuin HSL:lläkään….. Tähän loppuun voin purkaa vielä hämmästystä mun kaverista, joka sai koulun pihassa sakot, koska sen parkkilupa oli VINOSSA!! Mun tietääkseni postimerkkikin saa olla vaikka väärinpäin ja silti menee kirje perille 😀 Ihan oikeesti, nyt mua ärsyttää! (Ja sen varmaan huomaa myös..)


Oon tehnyt näille parille vikalle päivälle tuntiaikataulutuksen, koska en ihan tosissaan saa muulla keinolla kaikkea hoidettua perjantai-aamuun mennessä. Mun aikataulutukset meni jo ihan totaalisen sekasin, kun jouduin vaihtamaan tänpäiväsen iltavuoron aamuun, mut saanpa ainakin pakata vähän pirteempänä klo17. Ja tehdä yöhön asti niitä kaikkia kouluhommia, joiden deadline on ennen lähtöä.

Eli semmoista aamua, nyt lähden töihin!

13 vastausta artikkeliin “huoh..”

 1. Voi sua. *virtuaalihali*

  Ompa kyllä tosi syvältä tollanen toiminta. Mun mielestä (nyt siis, kun oot maksanut sen maksun, eikä sinänsä ole kiirettä tai pelkoa maksuhäriömerkinnästä), niin sun pitäisi ottaa uudelleen yhteyttä sinne ja valittaa sekä vaatia todella painokkaasti asiaa selvitettäväksi! Pyydät niitä myös korvaamaan sun maksaman summan yms. ja sinuna vaatisin myös mahdollista hyvitystä/korvausta kaiken lisäksi.

  Tsemppiä ja ihanaa matkaa. 🙂

 2. siis voi ei miten raivostuttavaa! ajattelit sitten kuitenki jättää asian sikseen?

  ärr!

  toivottavasti piristää, sulla on nimittäin ihana blogi ! ja oot kaunis nainen (:

 3. oikeesti,mä niiin inhoon tollasta ku tulee et joo unohda blaabalaa ei tarvi maksaa sontaa ja kuitenkin tulee lappuja perässä :OO soitat sinne et mikä helvetti on homman nimi nyt. oot ihan reppana<3 mut onneks pääset lomalle 😉

 4. Miks sä maksoit sen?? Olisit soittanut sinne ja valittanut kunnolla! 😮 sehän ei oo sun moka vaan HSL:n…

 5. Ettei vaa ois perintätoimistosta tullu sulle kirje? Ku ei se oo sama asia ku ulosotto..

 6. Anonyymi: en mä tiiä? 😀 on ollut niin kauhee kiire etten oo vielä ees kerenny tajuta, että oon kohta lähössä!

  ilonasi: kiitos <3 mua raivostuttaa niiiiin paljoN! 🙁

  Anonyymi: joo siis jos asioiden hoitaminen on siellä tollasta, että saa tämmösiä ylläri-kirjeitä, niin maksan ennemmin kun tuun kuukauden päästä kotiin ja täällä odottaa taas jotain tällästä 😀 ja kiitokset <3

  Anonyymi: niinpä, arghhhh! pitää setviä se heti kun tuun takas suomeen! 🙂

  Anonyymi: joo, ois kieltämättä tehny mieli jättää maksamatta, mut mulla ei vaan oo nyt ollu yhtään ylimäärästä aikaa alkaa setviä sitä, enkä halua myöskään ottaa mitään riskiä että täällä pian odottaa kuukauden päästä taas joku tommonen ylläri kun tuun takas kotiin. Jos kerta asioiden hoitaminen siellä tarkottaa tällasta 😀 ärsyttävää!

  Anonyymi: ööö, kiitti selvennyksestä, mutta ihan ulosottovirasto se lähettäjä ainakin oli 😀

 7. No eihän tuo nyt ole kuin yhden ihmisen unohdus eikä mikään sen suurempi moka. Kai sullekin tulle inhimillisiä virheitä töissä? Ymmärrän kyllä että sua harmittaa tosi paljon ja itekin oon aina ihan käärmeissään kun jotain ei oo tapahtunut vaikka on luvattu.

  Mutta hei, kerro nyt jo jotain tosta matkasta =) Ihan lomamatka vai jotain muuta?

 8. ANonyymi: niin ihan totta, mut jos miettii asiaa siltä kantilta, että toikin kirje ois tullu mun lähdön jälkeen eli en ois saanut sitäkään maksettua eräpäivään mennessä, niin ois varmaan olleet vähän suuremmat noi sanktiot reilun kuukauden päästä kun 5e laskutuslisä.. :/

  ja juu, lähden ihan lomamatkalle! saa nähdä jos jaksasin huomenna tai viikonloppuna kertoa jotain 🙂

 9. miten joku ulosotto voi yllättää sut? jos matkustat ilman lippua, etkä anna sitä konnarille, niin kyllä sun se pitää jossain vaiheessa maksaa.. vapaamatkustajia tai ilmaisia lounaita ei ole olemassa.

 10. AAAERR miten ärsyttävää!! Jumalauta oikeesti, soittaisin sinne jokapäivä ja valittaisin mokasta 😀

 11. Anonyymi: sori, mut mä en todellakaan ala selventämään sulle tän asian taustoja, mutta jos itse HERRA HSL sanoo, että sakko on perusteeton ja käskee repiä laskun, asia loppuunkäsitelty, niin luuletko, että siinä vaiheessa ihan välttämättä alan inttää, että eipäs kun haluan maksaa sen vitun tarkastusmaksun sittenkin!? varsinkaan kun siitä ei edes tule mitään muistutusta, joten tietäsin odottaa ulosotosta yhtään mitään!

  AnsQ: niii, sellasta se on :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.