LOMA!!

Kamala pakkaus-paniikki päällä!! Mulla pyöri koko viime yön mielessä, että mitä voisin karsia mun matkalaukusta pois, koska mua pelottaa koko ajan, että oon pakannut liikaa tavaraa mukaan. (Painorajoitus 20kg..) Miks rasvojen ja hiustenhoitoaineiden täytyy painaa niin paljon?! En oo nyt myöskään ihan varma siitä, tarviinko tosiaan 7 eri bikinit mukaan, kun todennäköisesti pidän ehkä just niitä kaksia eri. Mulla on onneks aina tosi hyvä ohjesääntö tän pakkaamisen suhteen: ota mukaan semmosta, mitä voit heittää paikan päällä pois. Ainakaan ei tarvii pelätä, että kukaan tulis tekemään tuttavuutta, kun kuljeskelee ympäriinsä ikivanhoissa nuhjuvaatteissa ja romukengissä 😀 Aina voi onneks ostaa niiden roskiin heitettyjen kamojen tilalle kaikkea paljon ihanampaa! Lähden tänään Turun kautta Tukholmaan ja sunnuntaina Stocholm-Arlandalta eka Nykiin ja sieltä sitten eteenpäin, jee! Oon koko viikon ollut niin kiireinen, etten oo oikeastaan kerennyt vielä edes sisäistää koko lähtöä. Oon niiiiiiiiiin loman tarpeessa ja sen kyllä taas huomaa siitä, kun oon koko viikon ollut pahalla päällä ihan vaan johtuen siitä, että oon yksinkertasesti niin poikki!

Uus matkis! Ette tiedä mitä luksusta on mun ikivanhan matkalaukun jälkeen saada semmonen, missä on ensinnäkin pyörät ja vetokahva (!!), kyllä nyt kelpaa 😀 Harmi etten vaan saanut sitä pinkkiä, se vasta oiskin ollut upee!


Sain toissapäivänä vihdoin vaihdettua valuuttaakin..


Blaah..

Nyt alan käydä mun tavaroita jonkun tarkistuslistan kanssa läpi ja tosissani pohtimaan, että mitä saisin vielä karsittua laukusta pois 😀 Lentokengiks otan tietty mukavat EMU:t mukaan!!

Mulla ei oo sunnuntain jälkeen mitään hajua, että pääsenkö millon nettiin vai pääsenkö koko kuukauden aikana. Otan mun Vaion mukaan, mut saa nähdä kuinka sikahintasia langattomia nettejä tulee taas vastaan. Musta siis saattaa kuulua jotain, jos vaan suinkin on mahdollista. Todennäköisesti silti vielä ennen sunnuntaita. IHANAA, LOMA!

10 vastausta artikkeliin “LOMA!!”

 1. meinasin kans tilata emut samasta ku säkin. en vaan löytänyt sieltä mistään et ne korvaa tullimaksut. missä se siellä lukee ja miten tullimaksujen takaisin saanti onnistui?

 2. Anonyymi: siis lähetin sinne sen tilausvahvistuksen liitteenä ja kirjotin siihen, et moi tässä mun tilaus, maksoin tulleja niin ja niin paljon, mun luottokortin numero on blaablaa ja sit ne hyvitti sen kortille takasin 🙂

 3. Ihanaa lomaa! Kuullostaa kyllä niin täydelliseltä reissulta! Nauti joka hetkestä, nähään myöhemmin taas syksyllä! 🙂

 4. Hahah, mie oon samanlainen, et otan sellasia vähän resuja kenkiä yms. mukaan, jotka voi sit heittää reissussa pois, niin matkalaukku kevenee ja tilaa jää kaikille uutuuksille.

  Superhauskaa matkaa ja muista nauttia! 🙂

 5. Hauskaa matkaa!

  Oon muuten aika varma, että törmäsin suhun lähikaupassa eilen 🙂

 6. Viivi: joo! 🙂 ja kiitokset <3

  ilonasi: haha, mut just käytännöllistä 😀 ja kiitos!<3

  Anonyymi: apua, missä kaupassa? 😀 kävin eilen muistaakseni orituvalla ja turun lähellä jossain huoltsikalla. Ja kiitos <3

 7. siis mihi reissuu oot lähdössä, kenen kanssa jne.? eikö noi toiset oo australian dollareita ja ymmärsin, että jenkkeihin oot menossa.. mitäääää?! 😀

  kerro nyt tarkemmin, ku en oo kauaa olla su lukija, niin en oo nähny mahdollisesti aiemmin ilmestynyttä matkapostausta. 🙂

 8. Anonyymi: tonne vaan! oon siis menossa myös muualle kun jenkkeihin ja juu Aussi-dollareita hyvinkin 🙂 en vaan oo (ainakaan vielä) jaksanut mesota täällä mun reissusta, saa nähdä kirjotanko siitä ylinpäänsä, mut siis sulta ei oo mennyt mikään ohi, en oo vaan maininnut tarkemmin mitään! 🙂

 9. Mistä noin hienon Guessin laukun oot onnistunut löytämään?? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.