neuLash

Musta on aina tosi kivaa testailla kaikkia kauneus-hömpötyksiä, kuten sitä Priorinia jota oon syönyt nyt aikalailla puoli vuotta. Tehon kyllä huomaa, itseasiassa monet eri ihmiset on viimeisen 3kk aikana kiinnittänyt huomiota mun tukan parempaan kuntoon (ja siihen tuuheuteen!), lisäks huomasin tällä viikolla, että mulle on alkanut kasvaa parin sentin pituisia MUSTIA hiuksia! Mitä ihmettä? 😀 Priorinista on tulossa postausta mun reissun jälkeen, sen teko on vaan venynyt ja venynyt. Mun pakkomielle on kaikki tuotteet, mitkä jollain tapaa liittyy hiuksiin tai ripsiin! Nyt laitan kuitenkin testiin yhden ihan uuden jutun, nimittäin NeuLashin. Kyseessä on siis seerumi, joka vahvistaa ja ravitsee silmäripsiä. Tuotetta sivellään yläluomelle (myös kulmakarvoille tai alaluomelle jos haluaa kiihdyttää kulmakarvojen tai alaripsien kasvua) eyelinerin tavoin päivittäin (illalla) ja tuloksien tulisi näkyä jo 4 viikon säännöllisen käytön jälkeen. Mulla ei oo koskaan varsinaisesti ollut mitään ongelmaa mun ripsien kanssa, mutta sitä suuremmalla kiinnostuksella odotan, mitä tää tekee niille. Oon lukenut tästä tuotteesta ruotsalaisista lehdistä ja ainakin mun kuulemani perusteella tän pitäisi oikeasti toimia! We’ll see!


Kannattaa käydä kattomassa täällä noi Före & Efterbilder, sai
ainakin mut täysin aivopestyä 😀

Tässä siis lähtötilanne:


..ja ilman ripsiväriä:


Mulla on nyt reissussa hyvin aikaa levitellä tätä aina iltaisin, parempi ois olla vähintään Bambi-ripset kuukauden päästä kun palaan takas Suomeen. Sitten vertaillaan taas kuvia ja katsotaan, että onko mitään edistystä tapahtunut! 🙂

Tilasin tuotteen siis täältä ja toimitus oli Ruotista n. neljässä päivässä. Itselläni on tuo 3ml tuubi, jonka siis pitäis kestää n.2-3kk päivittäin käytettynä. Hintaa tolla tuubilla on 89e, eli mikään kovin halpa hupi ei ole kyseessä, mutta jos saan tällä lisää pigmenttiä ja vahvuutta omiin ripsiin, on se halpa hinta verrattuna siihen, mitä ripsenpidennykset maksavat kuussa. Saa nähdä miten tää tehoaa ja toivottavasti tästä kokeilusta on apua jollekkin, joka haaveilee pidemmistä ja vahvemmista ripsistä!

Onko kellään ennestään kokemusta NeuLashistä?

11 vastausta artikkeliin “neuLash”

 1. Hmmh.. Ripsienpidennys maksaa noin satasen (laitto) ja huollot 30-50€. Eli aika samoissa summissa mennään kuin tuo.. Ja puhuin nyt siis Lash be long-ripsistä, en mistään überkalliista xtremeistä 😀

 2. Tilaisin tota heti, jos hinta olisi alle 30e 😀 Ja joo, edhottomasti ennen ja jälkeen kuvia tänne sitten kun oot jonkun aikaa käytellyt! :>

 3. ei oo jkl:ssä, vaan järvenpäässä 🙂

  itsellä tosin vasta reilun viikon ollut nää räpsyttimet, mutta en voi muuta sanoo kuin että rakastun niihin aina vaan uudelleen ja uudelleen! :DD kerrankin on kiva kattoo peiliin heti herättyään 😉

 4. hei sun kannattas ehdottomasti värjätä nuo ripset kun ainakin minusta ne näyttävät muuten oikein pitkiltä ja hyviltä, mutta ovat vaan vaaleat. itse värjäilen ripsiäni aina silloin tällöin ja ripset näyttää tosi kivoilta siis silloin kun ei ole meikkiä.

  http://www.beautybay.com/skincare/talika/g/lipocilseyelashtreatmentgel/
  Tuossa on linkki beautybayhin, mistä saa tilattua vähän vastaavaa tuotetta kuin tuo mitä olit tilannut, eli Talikan Lipocils geeliä tai mitä se nyt onkaan 😀 itse en ole kokeillut, koska minullakaan ei oikeastaan mitään ongelmaa ripsien kanssa ole, mutta ainahan tollainen houkuttelee kokeilemaan 😀

 5. Anonyymi: ottasin mäkin kyllä ripset, jos saisin huollon alle 50eurolla, ainakin täällä päin maksaa paljon enemmän! ja uskon kyllä, että kiva katsoa peiliin herättyän, hihi 😀

  Tiia: nojooo mun on pitäny sata kertaa värjätä ne, mut pelkään etten osaa ite ja sohasen vahingossa silmään sitä ainetta tai jotain 😀 pitää katella tota seuraavan kerran kun pistän bb:seen tilausta, kiitos vinkistä! 🙂

 6. ja tulee tosi edulliseksi ostaa itelle ne värjäys aineet ja värjäillä aina ite. ja ne aineet muuten kestää tosi kauan, eli ei ihan heti tarvi olla ostamassa lisää. jos käy jossain salongissa värjäyttämässä ne yhdesti niin meilkein sillä samalla hinnalla saa ostettua itsellekin ne, eli väriaineen ja kehitteen.

 7. Innolla oottelen miten toimii. 🙂 Sulla kyllä on jo nyt kauniit ripset, joten kuukauden päästä niiden olis oltava aika upeat 😀

  Irtoripset olis kyllä kivat, mutta jos tuolla saa aikaan pitkäkestoisen tuloksen niin johan se on pitkällä aikavälillä halvempi kuin joka kuukausi käydä huollossa. Lisäksi oon laiska käymään missään huolloissa ja muissa..

  Ootko joskus aiemmin maininnut täällä jostain toisesta ripsiseerumista, vai olikohan jossain muussa blogissa?

 8. Sullahan on jo valmiiks tosi pitkät ripset!! Kannatan värjäystä ihan kotona 🙂 Ite en eka uskaltanu millää mut sit rohkaistuin ja tosi helppoa on ! Ja halpaa 🙂 Ite ostin Kicksistä mun kestovärin ripsille/kulmille 🙂

 9. Mä käytin yhden tuubin tota neulashia tossa elokuun alusta ja tosi hyvin toimi. puteli loppu kyl aika äkkiä vaikka käytin vaan ripsiin.levitin sitä aika samnalailla ku ripsaria tosin ku ei ollu ees ohjeita kunnollisii ebaysta tilasin 😛 mut huomaa kyllä eron!

 10. Tiia: pelottaa et ne kärähtää tai jotain jos sählään ite 😀

  Anonyymi: no ois kans parempi olla 😀 menis varmaan hermo ripsenpidennysten kanssa ku oon ripsien suhteen niin perfektionisti, niin alkais ärsyttää jos niitä tippuis sieltä täältä. Käytän kans sellasta Make up storen treatment mascaraa aamuin ja illoin, se on tavallaan läpinäkyvää ripsiväriä. Maksaa jonkun 20e, on tosi riittoisa ja voi kans käyttää kulmiin 🙂

  Anonyymi: mun pitäis varmaan pyytää joku kaveri värjäämään mun ripset kun pelkään et sähläisin jotenkin tai ne kärähtäis tai vastaavaa 😀

  Pikkuenkeli: joo tota pitää laittaa siis sinne ripsen tyveen, kuten eyelineria että se imeytyy sinne juuriin, mut tosi hyvä homma että toimi ihan ripsiinkin laitettuna! viikon päästä pitäis mulla noiden lupausten mukaan näkyä tuloksia, pitää sit ottaa kuvia ja vertailla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.