off we go!

En ymmärrä miten herätys Ruotsin aikaa 6.15 voi olla niin vaikeeta, että painan torkkua yli puol tuntia? Ottaen huomioon, että Suomen aika on tunnin enemmän ja oon kuitenkin (yleensä) aika early bird.. Tunnin päästä kohti Stockholm-Arlandaa ja NYC!! Vielä kerkee tehdä viime hetken panikoinnit, että onko kaikki nyt ihan varmasti mukana 😀 Katoin eilen, niin ainakin siitä meidän Nykin jälkeisestä hotellista pitäis löytyä netti, joten kykenen ehkä sittenkin postaamaann jossain välissä ja mitä tärkeintä, tekemään jotain kouluhommia luojan kiitos! Mutta jos musta ei kuulu mitään, niin palataan kuukauden kuluttua. (Ellei kentältä löydy nettiä ja mulle tuu jo sillon kamala ikävä tänne..)

Ps. Meinasin eilen sortua NK:lla vaikka mihin Niken ihaniin urheiluvaatteisiin!! Kävin myös hiplaamassa sitä yhtä Karen Millenin ihanaa nahkatakkia, josta haaveilin sillon joskus. En ees viittinyt kokeilla, kun oon välillä semmonen, että saatan laittaa luottokortin vinkumaan ihan melkein itse sitä huomaamatta.. 500e on ehkä vähän liikaa impulssiostokseksi. Ainiin ja Tukholmassa oli eilen ihan hullun lämmin, varmaan 20c! Anteeks mut mikä syksy?!

Pps. Hah, sisko leikkas eilen mun tukan ja tästä tuli itseasiassa tosi hyvä! Pääse lähtemään reissuun hyvillä latvoilla 😉

5 vastausta artikkeliin “off we go!”

 1. Hej!
  Emu-asiaa vielä! Tilasin n. viikko sitten pitkävartiset Stingerit Natureshopista ja mun kokoa sattui just olemaan UK:n varastossa -> matkassa meni 4 päivää eikä tarvinut mitään tullireissuja tehdä! Aivan loistavaa!

  Huomasin vaan nyt, kun kävin siellä sivuilla tiirailemassa uudelleen, että kappas, hinnat ovat nousseet ainakin noissa mun tilaamissa 20e:lla! Tilasin nuo Stingerini hintaan 129e tosiaan n. viikko sitten ja nyt niiden hinta on 149e!

  Mukavaa reissua!!

 2. Laura: 🙂

  Little M: kiitos! 🙂

  ronja: kiitoooosss <3

  meeri_: aijaa! :O huh, ehkä niillä on käynyt kauppa niin hyvin, että ne on tajunnu että voi myydä kalliimmallakin 😀 onneks kerkesin tilata omat jo halvemmalla! ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.