Hawaii

Hello!! Terkut Waikiki Beachilta Honolulusta! Kaytiin siskon kanssa kiertelemassa just kaikki naa lahimaaston liikkeet ja sain pummittua Applen kaupasta ilmasen netin, koska oon vaan liian laiska raahaamaan omaa konetta hotellin aulaan, jossa kuulemma on ilmainen langaton! Oon vielakin ihan sekasin tasta 13h aikaerosta, kello on talla hetkella suomessa vissiin jo lahes aamu5 😀 Huomenna lahden vajaaks 3viikoks seilaamaan niin netin ulottumattomiin kun vaan on mahdollista menna, mutta palataan viimeistaan sen jalkeen kun palataan takas tanne Honoluluun ja saan vihdoin tuhlata mun matkabudjetinkin sen jalkeen kun oon kayttanyt pois mun 5kg aurinkorasva- ja oljyvaraston.

Oon niiiiin lomalla!!!!!! Nyt takas hotellille ja altaalle 🙂

9 vastausta artikkeliin “Hawaii”

 1. Aloha! Pitäkää hauskaa! Mäkin oon käynyt Mauilla ja sekin oli ihana. Kiva kuulla, mihin jatkatte sieltä…

 2. Paljonko teidän lennot ja hotelli makso? Minkä kautta lensitte? Mun unelma on kans mennä havaijille!

 3. Moikka! Tulit mieleeni, kun Vapaa Valinnassa törmäsin alekoriin, joka oli täynnä Lumenen Vitamin C+-sarjaa. Myynnissä oli ainakin voiteita ja käyttämiäsi tehotippoja, sekä silmänympärysseerumia. Kaikki tuotteet myytiin vitosella. Tokihan nappasin itelleni lempparituotteesi 🙂

 4. Moikka Iines!

  Rupesin eilen ensimmäistä kertaa lukemaan sun blogia ja oon ihan fiilareissa! ja btw tää on ihka eka kerta kun luen ylipäätään mitään blogia! Tää on ihanaa piristystä tässä koeviikon keskellä:) Kiitos!

  Ps. pidä hauskaa Honolulussa… en oo ainakaan yhtään kade 😉

  terkuin: Kaisa

 5. M-K: oli kyllä aivan mahtava loma! harmi että aika meni taas niin nopeasti 🙁

  Suvi: kiitos <3

  Anonyymi: lennettiin Tukholmasta Nykin kautta Honoluluun, eurosummia en valitettavasti täällä julkaise, mutta Ruotsin kautta tuli halvemmaksi kun Suomesta 🙂 siitä vaan matkaa suunnittelemaan, suosittelen lämpimästi!!

  Lumo^: kiitos <3

  Anonyymi: voi vitsi, sait kyllä tosi edullisesti!! toivottavasti törmään kans tollaseen supertarjoukseen 😀

  AnsQ: kiitos <3

  Anonyymi/Kaisa: kiitos ihanasta kommentista ja kommaile toki jatkossakin 🙂 oli kyllä ihana loma, harmi että se vaan loppu jo ;(

  Jepsukka: todellakin superaloha! 😀 oli kyllä ihana reissu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.