Huomenta!

Pommitan taas tällasella mini-postauksella, mutta bloggerissa oli ilmeisesti joku katkos enkä saa ladattua tänne kuvia, enkä vaan jaksa vielä tuhlata aikaa syvällisiin ajatuksiin kun saan vielä viikon ajan olla ihan vaan ajattelematta yhtään mitään! 🙂 Sallin eilen itelleni vihdoin ja viimein pienen ostos-kierroksen, olinhan saanut kummiskin pihdattua tota mun matkakassaa sen 3viikkoa mikä on aika suuri ihme. Ja koska Sydneyssä oli NÄIN kallista (esimerkiks nyt vaatteet tuplahinnoin Honoluluun verrattuna, vaikka Honolulun pitäis tai varsinkin Waikikin pitäis olla kallis paikka, mun mielestä täällä on edullista :D) mun ainoaks Australian ostokseks jäi pari postikorttia ja semmonen Koala jostain matkamuistoliikkeestä.

Ps. En tiedä onko jotenkin huolestuttavaa, että tiedän kuka Vanessa Hudgens on, mutta törmäsin eilen kyseiseen henkilöön Sephorassa.

Suomessa mennään jo nunnumaan, mutta mä juon vasta aamukahvia! Oon varmaan kamala ihminen, mut mun on pakko tunnustaa, ettei mulla oo tippaakaan koti-ikävä. En halua tulla täältä ikinä pois Suomeen.

6 vastausta artikkeliin “Huomenta!”

  1. what 😀 kuin halpaa hawai'ialla sit on kun aina ku oon sydneyssä/australiassa käynyt niin siellä on kaikki vaatteet ollut puolet suomen hinnoista 😀

  2. 😮 Siis Vanessa Hudgens kuuluu mun inhokki-listalle, mutta noin absurdissa tilanteessa, että sen näkisin niin menisin aivan lukkoon! 😀

  3. Ei oo huolestuttavaa tietää. Se on ihan superkaunis nainen ! ;>

    Ja on ihan ok olla potematta koti-ikävää. Pääsispä itsekkin nauttimaan moisesta paheesta 😀

  4. Anonyymi: ainakin niissä ydinkeskustan vaateliikkeissä oli ihan sikahintasta 🙂 billabong, ralph lauren, hilfiger yms ihan överihintasia jenkkeihin verrattuna. Mutta kyllähän merkit tietty maksaa Suomessakin.

    Paula: haha 😀

    Anonyymi: joo, en halua kotiiiiiiiiin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.