Torstai

Mähän oon jo melkein päässy takas tähän mun suht. normaaliin postaustahtiin, hyvä minä! Lähdin eilen iltapäivästä tonne muutaman kilometrin päähän Ala Moana-nimiseen ostariin, joka on maailman suurin open air-ostoskeskus. Oon yleensä tosi nopea jaloistani ja saan ostos-kierrokset yleensä hoidettua melko nopeasti, mutta voin rehellisesti sanoa, että ton paikan koluamiseen tarviis yhden kokonaisen päivän. Mun 3h aikana kerkesin käydä pikapikaa läpi kaikki ennalta katsotut liikkeet, kunnes tajusin etten oo koko päivänä syönyt oikeestaan mitään ja jouduin hakee sipsipussin ja mussuttaa sitä keskellä sitä ostaria, etten ois pökränny. Oon ihan masentunut ensinnäkin siksi, että VS:n Secret Garden- tuoksuista ei oo enää olemassa just sitä mun luottotuoksua, enkä jaksanut alkaa arpoa niistä mitään uutta lempparia, kun ne kaikki tuoksu niissä hajulapuissa ihan samalta. Ainiin ja oon muutenkin tavallaan käyttänyt jo ton mun etukäteen laaditun matkabudjetin, lukuunottamatta ihan vaan paria juttua mitä oon jo käynyt katselemassa 🙂 Koitan laittaa ostoksista (huonoja) kuvia vaikka huomenna, mikäli jotakuta kiinnostaa.

Oon syönyt tän reissun aikana varmaan 100kg hedelmiä, ainoa mikä alkaa tulla korvista ulos on hunajameloni. Mitenköhän pärjään kotona taas mun ehrmann-linjalla?


partsilta..

Kuten kaikki varmaan tietää, pimahdan aina ihan täysin kaikista rusketustuotteista. Kannoin tänne reissuun mukaan 2 täyttä aurinkoöljyä ja lisäks vielä ostin yhden matkan varrelta, koska oli pakko saada muistoks aitoa Tahitin Monoi-öljyä. Jokatapauksessa, oon käyttänyt tän vajaan kuukauden aikana aurinkoöljyä tasan yhden kerran. Mikä mua vaivaa?? Ennen sellanen ”ihana” kiiltävä öljynen iho oli suorastaan mun tunnusmerkki meidän piireissä 😀 Ehkä vielä kerkeen lotrata ne pullot tyhjiks viemästä turhaa painoa mun matkalaukusta..
No, nyt oon seonnut näistä.. Eka ostin muutama viikko sitten ton valkosen litkun, joka on tavallaan after sunia ja aika ihanaa sellasta! Ihosta tulee ihanan pehmeä ja tuoksunen, pakko ostaa näitä kotiin jemmaan. Toissapäivänä sorruin ostamaan myös ton saman sarjan tommosen rusketuslitkun, jonka pitäis syventää rusketusta ja ravita ihoa. Voin kertoa, että toimii!! Lisäks ton tuoksu on sellanen lievä suklaisen kahvi ja koostumus aikalailla kun levittäis sulaa suklaata iholle, aivan ihanaa! Voisin alkaa näiden maahantuojaks Suomeen 😀

Aurinkorasvat naamaan ja rantsuun!

3 vastausta artikkeliin “Torstai”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.