ooops..

Moi. Tulin vaan kertomaan, että pimahdin äsken Guessillä ihan totaalisesti. Onko täällä ihan pakko olla näin halpaa?! Se myyjäkin koitti saada mut kuitenkin ystävällisesti ajattelemaan tätä ihan positiivisena asiana, että saan aina omani tuplana takas noista roinista jos myyn ne pois Suomessa. Mutta kun enpäs myy, oon niin ilonen!! 🙂 (Paitsi ehkä yhden Guessin kellon, jonka ostin jo matkan alussa. Laitan siitä myöhemmin kuvaa, jos joku on kiinnostunut. En nimittäin varmaan tarvii kolmea eri kelloa yhdeltä matkalta, vaikka koittasin ajatella kuinka positiivisesti…) Nyt lupaan ihan tosi olla ostamatta enää yhtään mitään!

Oon laihtunu tän kuukauden aikana varmaan 3kg, kun en saanut pariin viikkoon oikein syötyä muuta kun hedelmiä. Nyt on kuitenkin (onneks) ruokahalu palannut ja meinaan mussuttaa loppu loman ajan ihan tasan kaikkea mitä haluan! Nyt quesadillojen kimppuun.

3 vastausta artikkeliin “ooops..”

  1. Hei Iines mielummin kuvia upeista ostoksista kun pizzasta! 😀 Mua kiinnostais kauheesti nähä mitä oot löytänyt. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.