En halua.

Edessä vika kokonainen päivä Havaijilla ja huomenna edessä taas vuorokausi matkaa kotiinpäin, en tykkää yhtään. Sydneyssä joku Lontoossa asuva pariskunta muuten kysy multa reilu viikko sitten, että mistä oon ja mitä kautta lensin sinne (Sydneyyn). Selitin sitten, että tultiin Honolulusta ja tää kysyy, että ”aijaa, onko se siellä teidän omassa maassa vai?”. Noo, oiskin.. Onneks kukaan ei oo vielä kysyny sitä klassikkoa, että onko Suomessa jääkarhuja.

Oon saanu muuten kehitettyä kamalan pakkomielteen noista vitamiini-vesistä. Mun muistaakseni jotain makuja noista myydään muuten Suomessakin vai muistanko ihan väärin? Oon jääny paljosta paitsi, vaikken yleensä ikinä juo limsoja, mehuja tai mitään tollasiakaan 😀

Nyt koitan saada kehiteltyä jotain ohjelmaa tälle päivälle.

Ps. Miks lasken melkein jo nyt päiviä seuraavaan reissuun, vaikken oo vielä edes palannu Suomeen? En halua tulla takasin!!

2 vastausta artikkeliin “En halua.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.