bye bye

Viimeiset nettailut hotellin altaalla ja tunnin päästä haikein mielin lentokentälle, josta suuntana Nykin kautta Stockholm-Arlanda. Muiden mielestä oon kuulemma ollut jo ikuisuuden reissussa, musta taas tuntuu että lähdin vasta ihan äskettäin Suomesta. Aika menee aina liian nopeasti sillon kun sen nimenomaan haluais menevän hitaasti.. Palataan viimeistään Suomessa, oon varmaan seuraavan kuukauden ihan töttöröö tästä aikaerosta (tai yleensä kyllä toivun jo reilussa vuorokaudessa, toivottavasti nytkin :D), kaiken järjen mukaan mun pitäis kyykkiä hereillä tää eka lento ja nukkua vasta se toinen, kun on ”Euroopan yö”, mutta en jaksa stressata. Toivottavasti saan nukuttua molemmat.


ja lopuks vielä tosi onnistunut kuva koristamaan tätä tekstinpätkää..

En kestä jossei tuolla kentällä myydä niitä niskatyynyjä! (Mielellään vielä pinkki sellanen, kiitos!)

Bye Bye Hawaiiii!!

5 vastausta artikkeliin “bye bye”

  1. Nadja: joo, aivan ihanaa! mulla on just 3 pitkähihasta ja fleece päällä, silti paleltaa :((

    Anniina: en itke, mut oisin kyllä ihan hyvin voinut itkeä, sen verran ärsytti tulla tänne takas 😀

  2. ootko nähnyt kun aamulehdessä oli maininta sun blogista ja siinä luki että helsinkiläinen..?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.