Crest Whitestrips Advanced seal

Ostin Jenkeistä taas näitä Crestin Whitestripsejä, joilla siis valkaisin hampaat viime talvena ihan kiitettävin lopputuloksin, vaikka kittasin kahvia koko kuurin ajan. Valkaisunhan pitäis kestää noin vuoden, mutta koska juon päivittäin kahvia, on mun hampaat ehkä aavistuksen tummentuneet keväästä, joten nyt on hyvä sauma taas reilut 7kk myöhemmin aloittaa tää vaalennus-rumba. Toi sarjahan uudistui, joten niitä Whitestrips Premiumeja, joita edellisen kerran käytin, ei ilmeisesti enää ole olemassakaan? En ole varma onko Whitestrips Vivid (joka on siis tän tuoteperheen halvin paketti) nyt siis vastaava tuote. Tilasin edelliset liuskat siis IsoSmilesta ja kun viime viikolla kattelin sieltä noiden tuotteiden hintoja, huomasin että nää mun uudet liuskat on siellä hintaan 59e. Itse sain liuskat Jenkeistä n. 43eurolla, joten vähän halvemmalla näköjään pääsin.


Nappasin tällä kertaa hyllystä siis näitä Advanced seal-liuskoja, joita tulee käyttää päivittäin 30min sekä ylä-että alahampaissa. Paketti on siis 20päivän kuuri ja tulosten pitäisi oikein käytettynä näkyä 3 päivän kuluttua. Näiden valkaisutuloksen pitäis kestää 18kk, kun niissä Premiumeissa kestoaika oli 12kk. Käytin reissussa näitä muutaman päivän ajan ja sain halutun lopputuloksen jo oikeastaan siinä ajassa, koska aikomus oli vaan vähän kirkastaa hampaiden sävyä. Pakko mainita, että jos jollain on ollut jotain ongelmia liuskojen pysyvyyden kanssa niitä Classic- tai Premium-tarroja käyttäessä, niin suosittelen ehdottomasti näitä Advanced sealeja. Nää saa nimittäin kirjaimellisesti melkein repiä irti hampaista, enkä oo kertaakaan huomannut, että sitä valkaisuainetta ois liuennut näistä syljen mukana, kuten niissä Premiumeissa tuppas välillä käymään. Kieltämättä kans toi paketin teksti ”Whitens as well as $500 treatments” aivopesi mut ostamaan nämä, eikä sitä halvinta Vivid-pakettia. (Näiden vaikuttava aine, eli vetyperoksidi on siis täysin samaa ainetta, jota hammaslääkäri-valkaisuissa käytetään. Näillä liuskoilla nyt ei vaan ole mahdollista saada sitä tulosta suun jokaiseen hampaaseen, kuten vaikkapa niitä hammaslääkärien valkaisu-muotteja käyttäessä.)

Ainut ikävä puoli näissä on vihlonta, jota esiintyy aina välillä liuskojen käytön jälkeen. Mutta kai nyt kauneuden eteen täytyy vähän kärsiä 😉 Jos haluaa ihan kunnon valkaisun tai jos oman hampaan sävy on jo valmiiksi tumma, suosittelen käyttämään ton koko kuurin ja välttämään kahvin/teen juontia samalla. Mulla on tosiaan vaalentunut molemmilla kerroilla hampaat jo alle viikon käytön jälkeen, joten säästän noi ylimääräiset liuskat ”ylläpitämään tulosta” noin viikon-parin välein.

Ja jos joku nyt sattui kiinnostumaan kotivalkaisusta, niin tarkempaa tietoa näistä löytyy siis tuossa mun vanhassa postauksessa, jonka jo linkkasinkin ylempänä!

Onko kellään muulla kokemusta näistä Advanced sealeista?

10 vastausta artikkeliin “Crest Whitestrips Advanced seal”

 1. Mä käytin reilu kuukausi sitten sellasen vivid paketillisen, ja oli ehkä vähän pettymys.. Kyllä ne vähän valkaisi, mutta ei niin paljon kun olisin toivonut. Monet kyllä huomasi sen, että taisi ne vähän vaikuttaa. Ja nyt musta tuntuu että sitä ei enää edes huomaa. Toisaalta, voi kyllä olla että olen vaan niin tottunut nyt että hampaat on vähän valkoisemmat.

  Oon menossa tammikuun alussa jenkkeihin, millaisissa kaupoissa noita myydään? Jossain apteekkien tapaisissa vai..?

 2. Riikka: aijaa? mulla kyllä tais käydä niiden edellisten kanssa aika sama, etten enää ite ees huomannu kuin valkoset ne oli, mut kaikki muut kyllä kyseli et oonko valkassu hampaita 😀 pitäis noita olla kaikissa semmosissa isommissa supermarketeissa ja drugstoreissa 🙂

 3. Mä olen käyttänyt yhden paketin Crestin Pro Effectsejä, jotka ilmeisesti on vielä Premiumejakin tehokkaampia(?). Ostin Hong Kongin lentokentältä ja hintaa oli joku 20e eli aika halvalla selvisin! Ja kyllä sain kiitettäviä tuloksia mut ite kans juon niin paljon kahvia (addikti) että on nää palikat jo nyt (n.puoli vuotta sitten kuuri) vähän tummuneet 🙂

 4. Voi vitsit ois pitänyt tajuta pyytää sua ostamaan yks paketti mulle myytäväks! Vaikka en tiiä oisko se mahtunu sun matkalaukkuun enää… ;D Pitääpä varmaan laittaa itekin tilaus menemään, jospa noi tehokkaammat toimis edellisiä vielä paremmin. 🙂

 5. moi iines 🙂

  tää ei liiy ollenkaan tähän postaukseen…!! mut oisin kyselly, et osaatko sanoa, mistä postauksesta mahtaisin löytää kuvat niistä kynsistä, joissa oli sellainen valkoinen "kohokuvio" ja kynsissä oli muistaakseni muuten jotain pinkkiä/vaaleanpunaista? entä ne pinkit seeprakynnet (nyt en kyllä ole alkuunkaan varma, oliko kyse ees sun kynistä :-D)Haha, joo ymmärrän ellet muista/tajunnu mistä kynsistä puhuin.. 😀 oon itsekin vastikään hurahtanu geelikynsiin ja kyseisistä kuvista olisin halunnut katella mallia/inspiraatiota seuraavaa huoltoa odotellessa.. 😉

  -K

 6. i hate early mornings: en ollu ennen kuullkkaan tollasesta! mulla on onneks muuten tosi hyvät hampaat, tulee vaan litkittyä kahvia ja alkaa sen myötä aina kuvitella, että ne muka ois kauheesti tummunu 😀

 7. Mulla on kanssa luonnostaan valkoiset hampaat, mutta juon paljon kahvia joten siksi käytän aina silloin tällöin tuota ProBright-harjaspäätä, vaikka ne tuskin yhtään oo tummunu 🙂

 8. Ostin Jenkeistä just sitä vahvinta 5 tason professional effects maksoi 49$ ku esim tuolla IsoSmilessa sama maksaa jotain lähemmäs 80€.Kannattaa siis pyytää tuomaa jos joku tuttu on menossa Jenkkeihin.Tuli ihan super valkoiset hampaat mut ekan 2pvn jälkeen jouuin pitää 2pv taukoa ku tuli ihan hullua vihlontaa mut ajan myötä se helpotti.Tulokset tosin ei ole pysyny niin hyvin nyt ku on kuukausi menny vaikka en juo edes kahvia tai teetä mut ihan jees nää on vieläkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.