NeuLash kuukauden jälkeen

Otin reilu kuukausi sitten testiin NeuLashin , joka on siis ripsiseerumi, jonka pitäis edistää ripsien kasvua ja ravita niitä. Oonkin sivellyt kyseistä ainetta huolella jokaikinen ilta ripsien tyveen, sekä ylä- että alaripsiin. Tuotehan lupaa näkyviä tuloksia kuukauden säännöllisen käytön jälkeen, joten jännityksellä odotellaan onko ripsissä havaittavissa muutosta. Kun äsken aloin tarkemmin tutkia, niin huomasin ainakin joitain ”ripsien alkuja”. Mun sisko ja äiti oli sitä mieltä, että ripsille kai on tapahtunut jotain, mutta itse en voi ilman kuvavertailua mennä sanomaan mitään, koska oon niin tottunut töllistelemään omia ripsiä peilistä joka päivä 😀 Oon meikannu tän viimesen kuukauden aikana vissiin tasan 3 kertaa ja näyttihän ne ripset kieltämättä reilu viikko sitten melko pitkiltä ripsarin kanssa, mutten oo varma johtuko se vaan siitä, etten ollut laittanut niin pitkään aikaan meikkiä.

Sain nyt lisäks hyvän tilaisuuden testata mun uusia (ihania) luomivärejä, kun piti saada toi ”jälkeen”-kuva ripsivärin kanssa.


Ennen…………………….. ja jälkeen.
Mun mielestä on tapahtunut jotain, vaikken
mitään dramaattista eroa huomaakkaan.


Tässä en suoraan sanottuna huomaa tasan yhtään mitään
eroa. Ylempi kuva on siis otettu ennen kuurin alottamista ja
luulin itseasiassa eka, että se oli se mun just äsken ottama
”jälkeen”-kuva 😀 En osaa sanoa, että onko sillä jotain
tekemistä tän asian kanssa, että alemmassa kuvassa ripset on
jonkun verran taipunut ripsaria laittaessa ja ettei se ero
välttämättä sen takia näy tästä kuvakulmasta…


…koska tässä taas huomaan jotain eroa! Yläkuvassa mulla
nyt ei ole alaripsissä ripsaria, joten niistä ei saa kunnon vertailua,
mutta ainakin yläripset on pidentyneet aavistuksen verran, jos mun
silmiin on uskomista.

Jatkan käyttöä vielä ton tuubin loppuun ja laitan lopulliset kuvat kuukauden päästä, niin näkee onko jotain uutta tapahtunut! Mullahan kasvo ripset talvella jonkun verran sen jälkeen kun alotin sen Priorinin syömisen, joten voi myös olla mahdollista, että mun ripset on jo saavuttanu sen maksimaalisen pituuden, eikä niihin siks enää tehoa mitkään ihmeaineet? 😀

2 vastausta artikkeliin “NeuLash kuukauden jälkeen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.