voihan syksy

Huh, alan varmaan vihdoin toipua tästä aikaero-rumbasta, sain nimittäin viime yönä ekaa kertaa en muista kuinka pitkään aikaan nukuttua ihanat 10h yöunet! Oisin voinu kaatua sänkyyn jo klo17, mut sain jotenkin kituuteltua hereillä iltayhdeksään. Kun eilen olin kerta tavallaan lepopotilas (yhtä ärsyttävää Kela-asiointia lukuunottamatta kun mun asumislisä oli matkan aikana lakkautettu, oli muuten eka kerta siellä tänä vuonna ja toivottavasti myös vika) tänään mulla on ihan oikea vapis! Olin eilisen niin masis, että itkin varmaan 2h tätä pimeyttä, kylmyyttä ja sitä kuinka kauheeta on olla taas takas kotona. Ois tehny mieli vaan laittaa puhelin kiinni ja maata viikko sängyssä peiton alla, mutta suureksi ihmeeksi se matka niinkin piristävään paikkaan kun Kela ja lähikauppa oikeesti autto. Kohtasin ehkä taas tän todellisuuden tai ehkä mun työkaverit onnistu vähän saamaan mun ajatukset muualle, kun piipahdin sielläkin 🙂 Tää syksyn/talven pimeys ja kylmyys tekee musta jokaikinen vuos niin apaattisen, että saa nähdä missä vaiheessa tää luovuus mun blogin suhteen katoaa taas jonnekkin talviunille.

Yritin eilen alustavasti setviä kaikkia ens viikon kouluhommia ja kartottaa, että mitä on edessä millonkin. Stressaa ihan kamalasti. Mulla on onneks loppuvuoden aikalailla töitä vaan mun minimi-sopparitunnit tulorajojen vuoks ja kun katoin noita työvuoroja ennakkoon, olin oikeesti ihmeissäni siitä kuinka paljon mulla jää aikaa koululle. En muista esimerkiks toissasyksystä yhtään mitään, koska olin koko vuoden aikalailla töissä ja koulussa kellon ympäri. Ne mun restonomi-opinnotkin alko mennä sillon suoraansanottuna lopullisesti ihan päin vittua, kun olin poikkeuksetta ainut, kuka pääs tuuraamaan saikkulaisia ja kuka nyt rahasta kieltäytyis, kun töissä oli muutenkin kivempaa kun koulussa. Onneks tajusin ajoissa vaihtaa alaa. Eilen kuitenkin päätin, että alan laatimaan tarkat aikataulut kaikkien kouluhommien kanssa, mikä on oikeesti jotain aivan uutta mulle, joka yleensä lykkää kaiken niin viime tinkaan kun mahdollista ja palauttaa työt Optimaan aikasintaan päivää ennen palautuslaatikon sulkeutumista. Huomasin eilen, että mulla oli maanantaina alkanut yks ylimääränen verkkokurssikin, jolle en ees muistanut ilmottautuneeni, mutta 5 extra-opintopistettä tältä syksyltä kelpaa kyllä. Koitan viikonlopun aikana saada valmiiks kaikki hommat yhdelle ruotsin kurssille, jolloin mun ei tarvii jouluun asti tehdä muuta kun käydä istumassa kerran viikossa siellä tunneilla. Mahtavat nää mun suunnitelmat, mut vielä mahtavampaa ois saada tää toimimaan käytännössä 😀

Sori, meni näköjään vähän syvälliseks. Voisin alkaa paiskia hommia ja valmistautua henkisesti huomiseen töihin paluuseen

Hahahaha, siis kuuntelin koko eilisen tota Bomfunk Mc’sin Sky’s the limittiä 😀 Toi oli ehkä mun lempibiisi joskus kun olin 11-12v ja joo olihan se vieläkin ihan hyvä 😀

Ps. Mun sisko pakotti linkaamaan sen huuto.net-kohteet, jos jotakuta kiinnostaa.

6 vastausta artikkeliin “voihan syksy”

  1. Anonyymi: amk-liiketaloutta, finanssialan tradenomiksi 🙂

    Anonyymi: muistaakseni 156,5cm jos tarkkoja ollaan 😀 ihanaa viikonloppua sullekkin!

    AnsQ: no arvaa onko mulla jo hinku takas… 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.