Nokia C3, vihdoin!

Arvatkaa mitä pistin eilen tilaukseen verkkokauppa.comista?! Tietty sen maailman ihanimman uuden Nokia C3:sen, josta oon haaveillut jo pienen ikuisuuden! Ilmeisesti kyseinen malli oli (vihdoin) tullut myyntiin nyt mun reissun aikana ja näköjään mennyt kuumille kiville, koska ainakin noi verkkokauppa.comin varastot näytti aikalailla miinusta.

♥ ♥ ♥ ♥

Teknistä faktaa kopsattuna Verkkokauppa.comin sivuilta, jos jotakuta kiinnostaa tarkemmin:

Nokia C3 QWERTY-puhelin, pinkki.

Voit surffata netissä nopealla WLAN-verkkoyhteydellä, pitää yhteyttä ystäviisi ja jakaa sisältöä yhteisöpalveluissa suoraan laitteesi muokattavasta aloitusvalikosta. Voit pitää yhteyttä sähköpostilla ja pikaviesteillä sekä lukea tekstiviestejä keskustelunäkymässä, jolloin näet viestikeskustelun etenemisen. Kaikki toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja QWERTY-näppäimistöllä viestien kirjoittaminen on kätevää. Virtaviivaisen puhelimen ohut rakenne ja tyylikkäät metallivärit sopivat tyyliin kuin tyyliin.

Tärkeimmät ominaisuudet: * GSM-taajuudet: 850/900/1800/1900MHz
* Käyttöjärjestelmä: Series40
* Näyttö: 2.4″ TFT, 256K väriä, 320×240 resoluutio
* Kamera: 2.0 mpix
* Soittoäänet: MP3, moniääniset, True Tones
* Muisti: 55 Mt sisäinen flash-muisti, microSD-muistikorttipaikka (SDHC-tuki)
* Yhteydet: GPRS, EDGE, WLAN (b/g), Bluetooth v2.1 (EDR, Bluetooth Stereo-, A2DP-tuki), microUSB v2.0
* Muuta: 3.5mm kuulokeliitäntä, FM-stereo -radio, Opera Mini, Ovi Mail, Ovi Chat
* Sähköposti:
* Akku: Nokia-akku BL-5J (1320 mAh)
* Valmiusaika: jopa 20vrk (GSM), puheaika: jopa 7h (GSM)*
* Mitat: koko 115.5 x 58.1 x 13.6 mm, paino 114 g, tilavuus 63.2 cc

….eli siis täydellinen mun kaltaiselle mobiilinetti-addiktille 😉

Harkitsin myös ehkä sekunnin sadasosan ajan tätä
kultasta, joka nyt ois tietty ollut vähän hillitympi yms yms..
Mut hei, eihän tää nyt voita tota pinkkiä millään!

Tän toimitusajaksi ilmotettiin 2-4viikkoa, en malta odottaa! On tosi harvinaista, että minä jolle on tähän asti aina kelvannut ihan mikä vaan toimiva kännykkä, oon näinkin innoissani uudesta puhelimesta !! Hintaa tolle tuli postareiden kanssa n. 130e, enempää mä en ois tästä raaskinut maksaa, vaikka ois ollut kuinka pinkki, ihana tai mitä tahansa 😀

Onks muut vielä hommannu tai laittanut tilaukseen C3:sta? Tai onko muita kyseistä puhelinta harkitsevia?

18 vastausta artikkeliin “Nokia C3, vihdoin!”

 1. Arrgh!! Mun poikaystävä on suunnitellut hankkivansa mulle valmistujaislahjaks tommosen ''bisnestyttö''puhelimen ja tänään aikaisemmin olin ihan varma että nokian e5 on mun tuleva, mut nyt en enää tiedäkään! Prkl.. 😀

 2. mä sain just oman c3 tällä viikolla, meinasin kans tilata ton pinkin mutta se oli luonnossa aika klohmon näköinen, toi väri ei ollut niin kiva oikeesti kun kuvissa joten päädyin tuohon harmaaseen, ehkä vähän tylsä valinta mutta….. me likey 🙂 hyvä puhelin, vaikka vaan hetken aikaa ollut käytössä niin tykkään kovasti ja näppäimiä on helppo käyttää vaikka näyttävät aika pieniltä! 😀

 3. Ode: haha, toi ois ainakin halvempi! 🙂

  mine: joo shekerim kommas tonne aiempaan kommaboksiin kans, ettei toi pinkki ollu luonnossa ton värinen ja oon nyt ihan raivoissani! 😀 mut siis jossei se nyt alkuunkaan vastaa tota tuotekuvaa, niin vaadin vaihtamaan sen sit tohon kultaseen 🙂 mut kiva että on ollut hyvä!

 4. Mulle tuli just tällä viikolla toi valko-kultainen ja tykkään ihan kauheesti 🙂 Nätti, tyylikäs ja helppokäyttöinen. Hyvä ostos!

 5. Anonyymi: tosi kiva kuulla monilta, että puhelin on ollut hyvä! toi kultanen on kyl kans tosi kaunis! mistä kautta ostit ja kuinka paljon maksoit? 🙂

 6. Mä oon kans haaveillu uudesta puhelimesta ja haluan ehdottomasti pinkin. Olin jo ostamassa Nokia slide 6700 pinkkinä, mut tää sun on kyl kans kiva. Nyt en osaa päättää kumman ottasin. Toi on niin ihanan kirkkaan pinkki, ainakin tossa kuvassa 🙂

 7. Täällä ilmoittautuu myös yksi C3:sen uusi onnellinen omistaja. Ihan huippu puhelin, simppeli, yksinkertainen, helppo käyttää.. ihana tyttömäinen! Suosittelen! 🙂

 8. Jen: se ei kuulemma oo ihan ton pinkki luonnossa! 🙁 mut toivottavasti kummiskin tarpeeks pinkki, toi on vaan niin ihana!

  Anonyymi: jee 🙂 otitko pinkin siis?

 9. Ostin siis mun valko-kultaisen C3:n suoraan Nokian nettikaupasta, maksoin muistaakseni 139 e ja postarit noin 8 e päälle. Muualta olisi kyllä saanut halvemmalla, mutta toimitusajat näyttivät olevan aika pitkiä ja Nokian omassa kaupassa näitä puhelimia oli jo varastossa, oli pakko tilata sieltä, kun halusin puhelimen HETI 🙂 Ja ihana on, tilasin just Ebaysta siihen näyttöön semmosen peili-suojakalvon, niin voin sitten käyttää peilinäkin, hih. Peiliähän mulla ei siis koskaan kulje mukana ja näillä syksykeleillä semmonen olisi enemmän kuin tarpeellinen… Ehkä toi ajaa asian tai sitten ei, saa nähdä.

 10. Hyvän valinnan teit puhelimen suhteen! 🙂 Se E5 on tarkotettu enemmän bisnespuhelimeks ja on satasen kalliimpi. Tällä viikolla mulle tuli viestimaa.comista toi golden white ja oon aivan tykästynyt siihen! Helppokäyttöinen ja nopsa kirjottaa viestejä puhumattakaan tyylikkäästä ulkomuodosta. Tykkäät varmasti 🙂

 11. Anonyymi: joo siis mulla oli vanha puhelin semmonen monensadan euron business-malli, enkä tehny niillä hienoilla toiminnoilla kertaakaan yhtään mitään, joten mulle kelpaa varsin hyvin tää halpa 😀 ihanaa, halun sen nopsaa! kiva kun muutkin on tykänny!

 12. Ostin oman C3:n pinkkinä ja kyllä mun mielestä on ihan yhtä pinkki kuin kuvissakin 🙂

 13. Mulla on tuo puhelin ja se on ihan loistava! Mulla oli valintana kaupassa pinkki tai musta, ei ollu vaikee päätös :D, mutta kaiken rahan arvonen ostos kyllä oli mun mielestä 🙂

 14. Oon kanssa itse miettinyt tota C3 mallin ostoa mutta ei oikeen tahdo löytää mistään. En edes tiennyt että tota löytyy kultasena, oletin että ainoastaan pinkkinä ja mustana…

 15. Anonyymi: no on aivan ihanan pinkki! 🙂

  Anonyymi: mäkin oon ollut TODELLA tyytyväinen! 🙂

  i hate early mornings: joo toi kultanen on tosi nätti, tilaa tuolta verkkokaupasta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.