rytmit sekaisin

Mä en ymmärrä miten tää mun vuorokausirytmi voi olla vieläkin näin sekaisin. Tänään heräsin taas vaihteeks sänkyyn kukkumaan jo klo4, vaikka olin kituutellu illalla hereillä reippaasti yli klo 22.. Ehkä oon stressaantunut (taas vaihteeks) tai jotain, mutta uniongelmat on raivostuttavinta mitä kuvitella saattaa. Ei sillä, nukahtaminen ei tuota mitään ongelmia vaan se herääminen klo2-4 välillä jokaikinen yö. Mulla alko taas eilen illalla kamala itkukohtaus ennen nukkumaanmenoa, en oo varma oliko se taas tätä pimeyttä, kylmyyttä, kurjaa maailmaa vai ihan silkkaa väsymystä, mutta oon aina stressaantuneena just tämmönen itkupilli.. Mutta hei, justhan mä olin lomalla!! En oo varma miks edes kirjotan näitä asioita tuhansien ihmisten luettavaks, mutta kai mä just sen takia tän blogin ylinpäänsä perustin sillon vajaat 2v sitten.

Aloin eilen melkein itkeä (joo, tästäkin), kun mulle linkattiin tämä. Varsinkin kun Bixu napitti mua samalla suurilla silmillään ja mulle tuli ihan semmonen tunne, kun se ois jotenkin telepaattisesti luetellut mulle noita koirien sääntöjä 😀 Varsinkin toi kohta 4 oli niin säälittävä, etten kestä! (Alan taas itkeä..)


Mun perhe kiusaa mua tästä ilmeestä.
En voi sille mitään, että tää tulee aina niin
automaattisesti 😀

Syksy ja talvi on muuten aivan mahtavaa aikaa tähän meidän asunnon sisällä valokuvaukseen. Salamalla tulee jotain aivan järkkyjä kuvia, ilman salamaa tämmösiä. Pahoittelen. Järkkäri ei tosiaan oo ostoslistalla edelleenkään, mut jos joku välttis haluaa nähdä täällä parempia otoksia, otan uuden kameran kyllä varsin innolla vastaan 🙂 (tai sit voit isi vaan antaa sen sun toisen tai yhden niistä kymmenestä mulle heheh)

Mutta! Sain eilen mahtumaan jalkaan mun Ginan Carrie-farkut, jotka sain joskus vajaat 3v sitten kun alotin siellä töissä. Pidin niitä sillon ehkä muutaman kerran, mutta kun ne oli niin tuskasen kireet jalassa ja kaikenlisäks lihoin seuraavan vuoden sisällä varmaan 7kg, jätin ne ihan suosiolla tonne kaapin perukoille odottamaan parempia päiviä. Eilen sain ne vihdoin jalkaan ilman mitään ongelmia!! Laihduin tosiaan (näköjään) siellä matkalla jonkun verran (en tiedä siis kuinka paljon kun en omista puntaria), kun jouduin syömään reilun 2viikon ajan samaa ökkö-buffetruokaa päivästä toiseen (risteiltiin siis Honolulusta Ranskan Polynesian kautta Sydneyyn 16pv, teen postauksen myöhemmin). Same shit different day oli mun oiva tunnuslause sille ruoalle.. Söitpä mitä vaan, maistu kaikki tasan aivan samalta. Yhdistettynä vielä siihen, että oon melko nirso, enkä välttis halua nassuttaa niitä ranskalaisia ja donitseja päivästä toiseen. Viimeisen viikon ajan sain jauhaa yhtä kananpalaa suussa varmaan 5min, koska en vaan saanut enää nieltyä mitään. Ottaen myös huomioon, etten oo tosiaankaan mikään suurtalous-ruokien ystävä ja nää laiva-ruoat menee helposti kategoriaan ”kouluruoka”. Pysyin sitten loppuajan sillä hedelmä-linjalla, kunnes taas sain kunnon ruokaa kun saavuttiin takas maihin. Ja nyt vihdoin vanhaa kunnon ehrmannia!

Mun pitäis varata nyt lähiviikkoina aika pt:n kanssa, kun mun täytyis varmaan laatia salille joku uus kunto-ohjelma, koska en enää todellakaan halua pudottaa enempää painoa. Isompi perse ois myös kiva, en ymmärrä miks laihdun aina heti jaloista ja takapuolesta?! Oon aina ollut oikeesti kateellinen niille, joilla kerääntyy rasva takapuoleen. Voisin tehdä jonkun kanssa vaihtarit?

Ja asiasta aivan toiseen. Olin eilen töissä ihan haltioissani, Glitteriin oli nimittäin tullut vaikka mitä uutta ihanaa! Varsinkin toi rannekoru on mun uus lemppari! 🙂 Ostin ennen matkaa myös semmosen ihanan ponchon, joita oli eilen näköjään vielä yks hyllyssä. Koitan laittaa kuvaa myöhemmin.

Ps. Toivottavasti muistitte kääntää kellot tunnin taaksepäin! Tulee tod.näk hiljanen työpäivä, kun kaikki on kotona toipumassa eilisistä halloween-bileistä 😀

8 vastausta artikkeliin “rytmit sekaisin”

 1. Mä taas olen kateellinen niille jotka laihtuu ensimmäisenä takapuolesta ja jaloista 😀 Ite mulla kertyy ensimmäisenä kaikki sinne, mutta laihdun kuitenkin ensimmäisenä yläkropastani, tosi jees :DD

 2. Sun blogi on kyl ihan mahtava ja hienoo et jaksat tänne kirjottaa vaikka on stressiä ja väsymystä 🙂
  Itse kärsin kaamosmasennuksesta ja tiiän kans hyvin mitä syksyn tuoma jaksamattomuus on. Tykkään lukee tätä kun vaikutat aina niin hyväntuuliselle ja sun kirjotustyyli on kiva ja selkee. Jaksamisia ja toivottavasti et lopeta tän blogin pitämistä ihan hetkeen!
  Sit vielä loppuun kysyisin et oliko mitään ongelmia kun tilasit IsoSmilelta ja kestikö kauan että paketti tuli? Ja onko ollu hyvä toi sun Australian Goldin sinfully black? Kiitti vastauksista etukäteen.

 3. Oot kyllä hoikan näkönen!

  Hei, kun sä ilmeisesti käytät Lanzan hiuspuuteria, niin valuuko sulla sieltä jotain nestettä? Mä oon ihmetelly kun aamusin ripottelen sitä hiuksiin niin sit olkapäille tippuu jotain märkää tuolta, samoin tukkaan. Tulee inhottavan lähmäinen tunne siitä. :S Ja olen varmaan alle puoli purkkia käyttänyt.. Mulle Osiksen Dust It:ssä ei koskaan käynyt näin! Outoa. 😀

 4. Anonyymi: haha, mut mun mielestä on paremman näkönen jos on pieni ylhäältä ja iso alhaalta, kun toistepäin 😀

  Klara: haha! kiitti, mäkin tykkään noista kovasti 🙂

  Anonyymi: näköjään? en mä oo ite huomannu mitään 😀

  Anonyymi: ihana kommentti, tulin niin hyvälle mielelle tästä 🙂 kaamosmasennus on jotain niin kamalaa ja vielä kun se on jokavuotinen riesa.. ei ilmeisesti auta muu kun muuttaa hittoon täältä! mulla ei ollut sen tilauksen kanssa mitään ongelmia, paketti tuli muistaakseni viikossa ja sinfully black on parasta solkkukosmetiikkaa, mitä oon tähän mennessä kokeillu! 🙂

  Anonyymi: heh. Siis en oo hetkeen käyttäny hiuspuuteria, mut mulla kans tuli välillä sitä nestettä sieltä ja ihmettelin kans, että mitä ihmettä se on? 😀 mut jos muistan oikein, niin myös osiksesta tuli sitä nestettä. Mietin eka, että se purkki ois imeny vessassa ilmasta kosteutta tai jotain, mut en keksinyt mitään järkevää selitystä sille nesteelle 😀 mulla alko aina ihan sen purkin lopussa aina tulla sitä nestettä, ni aattelin et ne on jotkut semmoset pohjalitkut siellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.