moi maanantai

Ihanaa, sain nukuttua niin sikeät yöunet, ettei mitään rajaa! Olin jopa vähän hämmästynyt, kun ulkona oli jo ehkä aavistuksen valoisaakin, kun avasin silmät.. Ois silti ihan kiva nähdä aurinko ees vilaukselta nyt lähipäivinä.. Oon jo harkinnut meneväni johonkin kauneushoitoon tai muuhun hemmotteluun, ihan vaan vähän piristääkseni itteeni tän pimdyden keskellä. Pakko tunnustaa, etten oo kertaakaan elämässäni käynyt kosmetologilla tai missään muussakaan hemmotteluhoidossa. (Ainiin, tekihän sisko mulle matkalla pedikyyrin haha!) Kamalaa, mun elämä on tän mun paluun jälkeen alkanut pyöriä ihan vaan tän talvi-jankutuksen ympärillä, huolestuttavaa. Näpyttelin koko eilisillan pääni puhki kaikkia koulujuttuja, toisaalta ihan kivaa saada ajatukset ihan totaalisesti suunnattua muualle. Kerkesin jo perjantaina stressata töihin paluusta ja olin aivan varma, että oon siellä niin jäissä ja pihalla kaikesta, mutta olin itseasiassa ihan liekeissä! Ilmeisesti loma teki terää ja muistin taas, kuinka kivaa töissä oikeesti voi olla 🙂

Tää on muuten mun joka-aamuinen kahvisatsi. Tää kuva ehkä hämää, mut toi kuppi vetää todellisuudessa puoli litraa nestettä 😀 Ai mitenniin kahvi-addikti? Ostin noita kuppeja 4 joskus 2005, kun olin muuttamassa pois kotoa, joista tällä hetkellä puolet on hajonnu, enkä tiedä mitä teen sen jälkeen kun noi kaks vikaakin rikkoontuu. Ostin Ronjallekkin tollasen sinisen joskus lahjaks ja sekin on yhtä pakkomielteinen just ton kupin suhteen, pienemmät nyt vaan on nynnyille 😀

Ainiin ja ostin muuten reissusta maailman söpöimpiä muistilappuja! Näitä oli vaikka millasia erilaisia ja olin jo tohkeissani keränny näitä semmosen ihan kivan nipun siitä hyllystä, kun yks kerta makso vaan 2$, mut tulin sit jotenkin järkiini ja aloin laskea, että se koko nippu tekee reippaasti yli kympin.. Ehkä vähän liikaa muistilapuista, vaikka niissä nyt ois Hello Kitty Havaiji-releissä 😀

Sellasia turhanpäiväsyyksiä, koitan saada aamutoimet ennätysnopsaa alta pois ja sit koululle!

3 vastausta artikkeliin “moi maanantai”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.