Nokia C3 tuli kotiiin :)

Guess what? Mulle tuli eilen tekstari, että mun verkkokauppa.comin tilaus on käsitelty ja paketti postitettu. Tänään mulle taas tuli viesti, että mun tilaus on noudettavissa postista… Kävelin sydän pamppaillen postille hakemaan tota mun uutta puhelinta ja ette arvaa kuinka innoissani oon!! Väri on just täydellisen pinkki mun makuun ja oon niiiiiiiiin maailman tyytyväisin, vaikken tässä parin tunnin aikana vielä pahemmin oo kerennyt noihin kaikkiin toimintoihin tutustuakkaan. Toimitusajaksihan ilmoitettiin 2-4viikkoa, joka siis lopulta oli vaivaiset 2päivää! Ehkä ne sai uuden erän just sopivasti tai jotain 😀 Jos joku haluaa oman C3 nyt heti, suosittelen tosiaan pistämään tilausta verkkokauppa.comiin! Sen kultasen varastotilanteesta ei oo mitään hajua, mun muistaakseni siellä luki, että siitä voi tehdä vasta ennakkotilauksia, mutta pinkkiä näköjään ainakin löytyi.

 I’m so happyyyy!
Mulla oli varmaan satamiljoonaa muutakin asiaa, mut unohdin kaiken muun, kun oon niin tohkeissani tästä puhelimesta haha 😀 Ainiin ja oon vissiin vähän blondi, perehdyin vasta tänään näihin bloggerin ”uusiin” asetuksiin ja tajusin, että saan nää kuvat lisättyä paljon isompana, mikä nyt on varmaan teillekkin ihan kiva asia.

En yleensä todellakaan kuuntele mitään missä on Pitbull (tai varsinkaan Akon, en kestä sitä ininää), mut tää soi meillä töissä ja sen myötä mulla koko ajan päässä….

Ainiin ja tästä alan itkeä.. Oisitte nähny mut sunnuntaina töissä, kun mulla alko valua kyyneleet kun kuuntelin niin keskittyneenä tätä 😀

Oon jotenkin outo, mulla iskee aina jostain tietyn tyylisistä lauluista aina joko kamalan ahdistunut olo tai alkaa muuten vaan itkettää, tää on vaivannu mua ihan jostain yläasteesta asti. Hmmmm..

Jatkan nyt ton puhelimen kanssa sähläämistä!

7 vastausta artikkeliin “Nokia C3 tuli kotiiin :)”

 1. hahah olihan se munkin pakko tilata myös toi! aivan ihana! tosin tilasin cdon.comista ja toimitus vasta joulukuun puolessa välissä =( mutta silti <3 !!!

 2. Ihana puhelin! Toi on niin sun tyylinen 🙂

  Voitko ottaa lähikuvaa sun kynsistä?

 3. i hate early mornings: niin on! 🙂

  maria: joo, oon niin rakastunu tohon <3

  Anonyymi: toi on niiiiiiiiiiin ihana! nää kynnet ei oo läheltä todellakaan mitkään ehkä maailman upeimmat ni en mielellään laita lähikuvaa 😀

 4. Toi väri on aika kiva, olikohan se yks beigen värinen niin se on kans aika nätti. Vaikka eihän värillä oo muka väliä niin on se kiva että kännykänkin väri miellyttää omaa silmää. Itse meinasin ensin nykyisen puhelimen valita valkoisena mutta sitä valkoista ei ollut niin tyydyin mustaan. Ei se valkoinen oiskaan ollut niin kivan värinen kun jossain näin niitä.

 5. I'm Lacking: joo se vähän kullan sävynen? 🙂 harkitsin sitä kans, mut toi olikin just täydellisen pinkki! onneks otit sit mustan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.