Tuesday

Arvatkaa mitä?! Vihdoin täysin pilvetön aamu, ehkä en sittenkään kuole tähän synkkyyteen.. Tai no niitä loppuviikoks luvattuja sateita odotellessa siis. Mulla oli eilen niiiiin hyvä päivä, ettei mitään rajaa! Tajusin ilallla matkalla kynsihuoltoon vihdoin, kuinka ihanaa toisaalta on palata taas tähän rutiiniin, töihin, kouluun ja ylinpäänsä siihen, että on koko ajan menossa. (Katotaan oonko kuukauden päästä vielä samaa mieltä..) Olin eilen koululla siis ekaa kertaa kuukauteen ja mua vitutti ja stressas vielä sunnuntaina ajatuskin opiskeluihin paluusta niin paljon, että jopa toivoin saavani jostain jonkun äkillisen flunssan tai jotain. Ehkä se oli Nora, joka sai mut koululla piristymään tai ihan vaan se, että pääs vihdoin kunnolla ihmisten ilmoille.. tai jotain. Sanoin Noralle lisäks vielä sata kertaa, että sen on pakko patistaa mut vaikka väkisin tänään vihdoin salille! Väsymys ei oo tänään tarpeeks hyvä selitys ja onhan mun pakko päästä näkemään omin silmin Kuntomaailman uudet crosserit, joita Nora eilen hehkutti 😀 Ajattelin tässä lähiaikoina ihan mielenkiinnosta varata ajan sellaseen kehon koostumusmittaukseen, onks kellään kokemusta?

Uudet kynnet!! 🙂 joista nyt ei tässä saa mitään selkoa..
NYT TÖIHIN! Ihanat tiistait! 🙂

9 vastausta artikkeliin “Tuesday”

 1. Mä oon käynny kehon koostumusmittauksessa nyt 3 kertaa ja se on kyllä tosi kiinnostavaa 🙂 Toisaalta jos haluaa mahdollisimman oikean tuloksen ei pitäis syödä/juoda jotai määrättyä aikaa ennen mittausta mutta mä en oo kyllä sellasia jaksanu. Mut kyllä se ainakin suuntaa antava on, vaikka niitä "sääntöjä" ei seuraisikaan 🙂

 2. Kivat on kynnet 🙂 Mä kävin tollasessa kehonkoostumusmittauksessa just perjantaina ja oli kyllä just veikeetä nähä et paljonko kropassa on lihasta, rasvaa, luita, ihoa ja nestettä. Ja just et onko kummassakin jalassa ja käsissä saman verran lihasta. Suosittelen kyllä! 🙂 Sit on kiva käydä joskus puolen vuoden-vuoden päästä uudestaan ja vertailla tuloksia.

 3. mä oon ollu kaks kertaa inbody-mittaukses ku olin töissä kuntokeskukses ja sit meiän koulul oli tyyppei promoomas sellasen laitteen kanssa, onhan se ihan hauska tietää rasvaprosenttiaan ja muuta mut ei siit varsinaisesti mitään hyötyä oo nii en mä sellasest kyl maksais. toisaalta ehkä mittaajaki kertoo vähän enemmän jos kyseessä on maksullinen käynti eikä mikään ilmanen promo 🙂

 4. Nuo kynnet on ihan mahtavat! 🙂

  Jos ja kun menet siihen kehonkoostumusmittaukseen, niin vertaile vähän etukäteen niitä koska niistä löytyy todella paljon eroja niin laitteissa kuin mittaustavoissakin. Jossain parhaimmissa mittauksissa tehdään vielä kaupan päälle treeniohjelma, että saa niihin mittauksiin nähden toivotut tulokset. Se on kyllä ihan mielenkiintoista luettavaa ja todella hyödyllinen treeniin yms 🙂

 5. mä kävin maarianhaminassa messuilla ilmasiks kehonkoostumusmittauksessa ja tulokset oli aika surulliset 😀 viskeraalirasvaa eli sisäelinten ympärillä olevaa oli vain 22 ja se on tosi hyvä tulos, MUTTA rasvaprosentti oli 34!! (normaali 18-28). Lihaksia ei ollut kun jaloissa 😀 pakko mennä ostaan käsipainot ja alkaa tekeen vatsiksia. Toisaalta poikkiksella oli hyvät lihakset jne, mutta viskeraalirasvaa 134…että sillä menee periaatteessa huonommin 😀

  kerro sit tuloksias! 🙂

 6. Vieläkö sulla on se poikakaveri? Mitäse tykkää sun reissaamisesta?

 7. Oot kyllä laihtunu iha huomattavasti ku näin sut tänää. Vaikka et olisikaan paljon nii huomaa kyllä, kun oot jo valmiiks niin pienikokoinen. Nyt lihaa luiden ympärille! 🙂

 8. Nadja: niinpä, harmi etten tajunnut käydä siinä ennenkö alotin ton kuntosalin kunnolla! 🙁

  Venla: kiitti, mäkin tykkään! 🙂 joo todellakin ois tosi hauskaa sit vertailla niitä muutoksia!

  paulahelena: joo siis mä meinasin mennä sellaseen ihan kunnon ja laatia samalla sen uuden kunto-ohjelman 🙂

  Celine: mäkin tykkään näistä! 🙂 mun kuntosali-soppariin kuuluu kai se vuosittainen pt-käynti, ni aattelin kysyä just et saako sen uuden kunto-ohjelman laadittua sit samalla sen mittauksen yhteydessä 🙂

  Lumo^: siis miten SULLA voi olla niin korkea rasvaprossa kun oot niin pieni?! 😀 mitä ihmettä!

  Anonyymi: joo on. No mitäs se, ei oikein mitään 😀 kai mä nyt saan (onneks) reissailla jos siltä tuntuu, heh.

  Anonyymi: joo no kun en oo ite ees huomannu sitä ollenkaan tai mitenkään ees sen reissun aikana yrittänyt laihtua! alotan kyllä nyt lihasten kasvatuksen 🙂

  May: joo on:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.