Killah Joan-farkut, anyone?

Kyselisin, että oisko kukaan mahdollisesti halukas ostamaan multa allaolevia Killahin Joan-farkkuja koossa 26? Ostettu keväällä JC:stä, farkut on tosi hyvässä kunnossa ilman mitään kulumisen merkkejä, käytetty satunnaisesti pari kuukautta. En tiedä mitä oon ajatellut, kun oon ottanut näistä ton koon 26, koska nää löysty mulla jo parissa viikossa. Lisäks näistä ei oo enää Nellyssä mun kokoa, mikä harmittaa niiiin paljon, koska nää oli mun lempifarkut! 🙁

Sävy on luonnossa ehkä vähän sinisempi, kun näissä kuvissa. Koon 26 mitat näkyy ylemmässä kuvassa pinkillä rajattuna. Jos joku haluaa zoomailla noita kuvia tarkemmin, niin nää löytyy Nellystä myynnissä siis täällä!

Hintapyyntö ois n. 45e+postarit (myös nouto käy), mikä on mun mielestä suht.kohtuu ottaen huomioon farkkujen kunnon ja sen, että näitä on edelleen myynnissä! (Itse maksoin näistä siis reilun satasen) Saattaa passata mahdollisesti myös 27-kokoiselle, koska nää on käytössä venynyt ehkä sen puoli kokoa, kuten farkuilla yleensä on tapana. Tiedustelut ixdu87@gmail.com!

(Kuvat Nelly.com)

Yksi vastaus artikkeliin “Killah Joan-farkut, anyone?”

  1. apua en meinannu löytää kommentointi paikkaa! 😀 mutta tosi hieno blogi ja kaunis tyttö. Sivuja helpottaisi sellainen lajittelu oikeassa reunassa esim. liikunta, matkailu yms. Vielä kerran hieno blogi jatka samaan malliin:)
    ps. voisit tehdä postauksen sun unelmakodista ja tulevan talven trendeista vaikka ei olekkaan muotiblogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.