aamushöpinät

Onneks Ronja sai eilen tsempattua mut illalla ihan kivan tauon jälkeen taas tohon uimahallin salille pumppaamaan rautaa, siis en ymmärrä vieläkään miten voin olla niin totaalisen poikki kuntosali-treenin jälkeen, vaikken oikeastaan edes tehnyt siellä paljoa mitään. Hyvä kun jalat kanto ees kotiin asti. Ihan kivasti selkä kipeenä tänään, ilmeisesti mun ystävistä kahvakuulista.. Noh, ainakin huomaa tehneensä jotain! Oon koko viikon vedonnut kaikessa siihen, että ”kun oon niin väsynyt, en jaksa, blaablaa”, mutta kun se nyt vaan on niin. Siis taas tää pimeys-ongelma ja kaamosmasennus yms.. Mutta jotenkin sitä vaan pitäis saada otettua itseään niskasta kiinni ja lähteä, koska asioiden tekeminen on ehkä ainut, joka tähän oikeastaan auttaa. Kaikkein pahinta on vaan jäädä yksin kotiin (istumaan koneelle), koska se jos mikä nyt vaan pahentaa tätä mun kamalaa syys-angstia. No mutta saanpahan olla ainakin tyytyväinen, että mulla on mun opiskelut ja työpaikka.

Mua ei yleensä kiinnosta pahemmin se, mitkä vaatteet aamulla heitän päälleni, mutta sain eilen illalla kulumaan kokonaiset puoli tuntia siihen, että sain valittua vaatteet aamuksi valmiiks! En oo vissiin vielä ihan tottunut tähän syys-pukeutumiseen, kun oon viimeisen kuukauden ajan heittänyt aamuisin päälle lähinnä lähimmän rätin mikä käteen on osunut 😀 Tulis vaan jo pikkuhiljaa ne (lievät) pakkaset, niin ei tarviis ensinnäkään tallustaa koululle sateessa ja pilata samalla kaikkia mun nahka-saappaita, tekstiilisistä romuista nyt puhumattakaan..

Vastaan myöhemmin noihin eilisen Crest-postauksen kommiin. Kiitos muuten kannustuksesta, ehkä niitä video-postauksia tulee sittenkin tulevaisuudessa yks jos toinenkin. Ja edelleen saa ehdottaa niitä höpöttelyn aiheita 😀 Ja huom. toi -10% alennus vähennetään siis IsoSmilen sivuilla näkyvistä hinnoista ja postareitahan ei tule, joten esimerkiks sen 43e setin kustannukseks tulee siis yhteensä n. 38,7e käyttämällä tarjouskoodia BL777887 siis kohdassa ”kuponkikoodi” tilauksen lopussa. Toimitusajaksihan luvataan 14pv, mutta mulla tuli ne talvella tilatut muistaakseni jo jossain viikossa.

Nyt lähden kampukselle, edessä piiiitkä päivä. Onneks lauantai on ees pyhä, niin saa levätä oikein olan takaa!

Ps.Onks kellään mitään tietoa mistä saisin ostettua/tilattua cc (”chanel”)-kynsitarroja?! Koitin jo selata ebaytä (jossa en oo kauheen hyvä kylläkään), enkä onnistunut löytämään niitä vaan kun kultasina ja hopeisina. Ja kun haluaisin mustat! 🙁

Pps. Kiinnostaisko kysymys-postaus pitkästä aikaa?

5 vastausta artikkeliin “aamushöpinät”

  1. Heippa 🙂 Mistä yleensä tilaat sitä hiusnauhaa mitä sulla on ollut käytössä? Voisitko tehä siitä jonkun jutun?

  2. Simoelles: kiitti! 🙂 mäkin tykkään, läheltä katottuna ei kyllä sitten mitkään ihan niiiiiiiiiin ihanat 😀

    Anonyymi: en oo koskaan tilannu, ostan aina kampaajan kautta 🙂 voin tehdä postauksen, itseasiassa alotin viime viikolla tekee sitä, mut se jotenkin jäi kesken ku olin niin väsyny 😀

  3. videopostausideoista tuli mieleen, ainakin mua kiinnostaa sun hiustenhoito. eli esim kerrot ja esittelet hiustuotteita videolla tai näytät, miten ns. normipäivänä laitat hiuksia. tosiaan tän voi suorittaa ihan tavallisenakin postauksena, jos video tuntuu vaikealta toteuttaa!

    mua kiinnostaa siks, että oma hiustyyppini on aikalailla samaa kun sulla ja ois kiva saada vinkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.