Old school

Meillä ois ollu tänään koululla yks paltsu aamupäivällä, mut pomo tartti töihin apua meidän tavaranpaljouden setvimiseen, niin lähden kohta kipittämään sinne ja paltsu siirrettiin. Musta aamu7-vuorot on aina yhtä kivoja (oon sanonu tän siis varmasti ainakin sata kertaa), musta on jotenkin ihanaa kävellä töihin, kun kadut on ihan autioita, samoin kun koko kauppakeskus. Ja kun mulle toi aikasin herääminen nyt ei oo koskaan mikään ongelma, lähinnä hereillä pysyminen sit iltapäivisin. Kaivoin just eilen illalla hyllystä kaikki parhaat old school-dc:t meille popitettavaks, kivaa! Musta on aina kivaa, kun aamuisin saa kerrankin soittaa töissä ihan mitä vaan, ilman että kukaan muu oikeestaan kuulee 😀

Muistatteko mm tän?! 😀 Tää oli niiiiiiiiiiin hyvä joskus vuonna 99 (?) kun olin varmaan 11-12v, haha! Löysin näköjään ”uuden” lempparin. Vanhoilta levyiltä löytyy aina ihan huippuja biisejä!

Siis ei kauheeta.. Tää on jotain niin noloa, mut joskus 13-14-vuotiaina oltiin Ronjan kaa niin hulluina Nellyn Hot in Herreen, että nauhotettiin se jommankumman puhelinvastaajaan ja soiteltiin koko ajan siihen vastaajaan 😀 Mistään mp3-soittimista nyt ei ois paljoo voinu haaveilla sillon 10 vuotta sitten..

Näiden Bäkkärien kohdalla repesin niiiiiin pahasti!! Siis joo, muistan kun tää oli musta siis ehkä maailman paras biisi muistaakseni 10-vuotiaana, mut tää cd oli poltettu vuonna 2005. Öööö..

Osaan tän ulkoa. Vieläkin.

Ja tää nyt on muuten vaan ihan hyvä ja olin unohtanut koko biisin olemassaolon 😀

Siis oon viikon sisään sählänny limsa-automaattien kanssa jo kahdesti. Mun pahe on tosiaan tilailla aina Batteryä puhelimella niistä automaateista, koska en yleensä kanna koskaan mukana käteistä ja niitä automaatteja on nykyään laitettu ihan joka kulmaan ihan vaan mun kiusaks. Viime lauantaina, kun menin siis ekaa kertaa mun loman jälkeen töihin, niin otin perinteisesti puhelimen käteen ja lähin soittamaan itelleni Batteryä siitä meidän liikkeen ulkopuolella olevasta automaatista (sopiva sijainti…). Olin muutenkin ihan töttöröö ja näppäilin sen numeron, aloin hakkaamaan sitä nappia, kunnes se puhelu loppu ja tajusin ettei se koko hiton härveli ollut ees päällä! Lisäks joku oli repiny siitä sen lapun pois, missä on sen laitteen tiedot, joten sinne meni sekin 3e. (Pitää kysyä seuraavan kerran vartijalta, et kenen vastuulla noi automaatit on :D) Viimeks eilen koitin tilata taas yllättäen Batteryä koululla, mutta sitä tölkkiä ei ikinä tullut sieltä! Ja joo, se oli kyllä tällä kertaa päällä. Hiton laitteet oikeesti.. Onneks lopulta löysin toimivan laitteen, enkä nukahtanut luennolle, vaikka aika lähellä oli..

Kuulin muuten eilen, että mun kaveri vetää ihan älyttömiä määriä d-vitamiinia ja on selvästi huomannu piristyneensä. Katoin eilen, et noi mun DeviSolit on 10mikrogr ja luulin olleeni tosi hurja, jos otan niitä päivässä 2, mut mut tää mun kaveri ottaa välillä siis 100mikrogrammaa! Aloin googletella ja tajusin, että toi suositus näköjään epävirallisesti on joku 70-100mikrogr päivässä nykyään, eli vois alkaa tankkailemaan.. Mähän oon todetusti aina sairaana ja löysin kans äsken jonkun epävirallisen lähteen, jonka mukaan d-vitamiinin pitäis suurina annoksina auttaa krooniseen väsymykseen 😀

Onks muut alottaneet jo d-vitskun tankkauksen?

Ja tosiaan, ens viikkoon asti on aikaa kysellä!

6 vastausta artikkeliin “Old school”

  1. Jeps, mä syön vähintään 50-75 mikrogrammaa päivässä, joskus tankkailen sitten 100 + yksikköä 🙂 En tosin ole (vielä) huomannut tehoavan väsymykseen. Tai tähän asti se on tehonnut mut parina viime viikkona on iskenyt kamala pimeysahdistus ja samalla väsymys. Ehkä tää tästä kun joulu tulee!

    Tuo sun video oli kerrassaan ihana. Olit jotenkin tosi rauhallinen ja nätti.

  2. Aaaaa mä rakastan Aaron Carterin Crush on youta 😀 Oon myös -87 ja kaikki noi biisit menee samoihin elämänvaiheisiin 🙂

  3. Mä söin 75- 100mg/ tän vuoden ajan ja mun d-vitamiiniarvo oli viime mittauksella "vaan" 80, kun pitää olla yli 40. Et mikäköhän se olisi jos en söisi, luultavasti 0. Nyt nostin 125. Mulla on kyllä krooninen perussairaus, joten kulutuskin voi olla enemmän.. Joten mielestäni jokainen tekee miten itse lystää noiden arvojen kanssa. Kannattaa myös ottaa vitamiinit, ettei ole e-aineita. Esim iherbistä saa tilattua jotain 5 euroa tosi ison purkin deetä.

  4. En kestä tuota Aaronia!!! Olin totaalisen rakastunut siihen öö, 15-vuotta sitten? Voi sitä saksalaisten teinilehtien määrää minkä silloin hankin vain A. Carterin takia. Ainuttakaan saksan sanaa en edelleenkään osaa, mutta ne julisteet.. 😀

    Ja hei, sama homma tuon Batteryn kanssa. Sitten ihmettelen, että miten nämä puhelinlaskut karttuu vaikken mihinkään soittele 😀

  5. Ei hitto, mäkin oon ottanu kaks tommosta DeviSolia ja kelannu että oonpas nyt hyvin varautunu! 😀 Pakko ryhtyä itekin vetää enemmän, koska oon niin paljon kuullut että siitä olis apua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.