Pyhäinpäivän pölinät

Ihan ensiks.. Onkohan olemassa mitään sellasta otsikko-generaattoria, mulle on aina nimittäin maailman vaikein tehtävä laatia niinkin yksinkertainen asia, kun otsikko! Saatan joskus vaan istua ja miettiä 10min pelkkää otsikkoa ja sitten vaan todeta, että ehkä se perinteinen ”lauantai” on ihan hyvä. Taas, sadannen kerran..

Me saatiin tänään yövieraaks toi yks maitotölkin painonen pikku-Hani ja meillä onkin tällä hetkellä ympäri asuntoa ties mitä puruluita, leluja ja nappuloita 😀

Käytiin tänään isin kanssa päivällä perinteisellä hautausmaa-visiitillä ja ajeltiin ympäri Jyväskylää kattomassa kaikkia sen lapsuuden paikkoja sun muita (jotka oon jo tosin nähny kaikki jo miljoona kertaa), mutta oli tosi kivaa 🙂 Kun tulin kotiin, niin olikin jo ihan hämärää ja tääkin vapaapäivä on vaan hujahtanut silmissä. Huomenna taas töihin ja illalla pari koulujuttua. Meillä alkaa maanantaina ilmottautuminen kevään kursseille ja tajusin, että mun koko kevät tulee olemaan niin täyteen buukattu, ettei mitään rajaa. Vielä sen lisäks, että mun sopimustunnit töissä nostetaan kevääks.. Mutta hei, onneks ahkeruus palkitaan ja tajusin, että mulle tulee tällä tahdilla jo toukokuussa täyteen 184op ja jos nyt päätän olla hurja ja tehdä mun 6kk harjoittelun kesällä ja työstää opparia sen jälkeen ens syksynä, mulla on mahdollista valmistua jo parhaimmillaan ensi vuoden jouluksi!! Menin ihan sekasin, kun aloin laskea noita pisteitä. Mun pitää nyt miettiä, että mitä nyt teen näiden mun opintojen kanssa, jatkanko normaali-tahdissa vai ahkeroinko itteni oikeisiin töihin mahd.nop.

Asiasta toiseen.. Käytiin eilen Noran kanssa salin jälkeen Prismassa ja mun oli aivan pakko ostaa jemmaan lisää tota Lumenen ihanaa syväkosteuttavaa päivävoidetta, plus tietty toi yövoide, jota testasin jo eilen ja hyvää on! Hintaa noilla oli muistaakseni Prismassa joku reilu 7e/purkki, eli aivan naurettavan edullista!

Ps. Huomaa, että teki eilen kunnon reisi-pakara-treenin, on nimittäin sen verran kipeinä jalat ja perse tällä hetkellä 😀

Pps. Iiik, tänään tulee Terminaattori2! Jos joku pelkää jotain kummitus-elokuvia, niin mun pahimmat painajaiset on näitä, missä jotkut koneet tai robotit koittaa vallata maailman, oonkohan kenties vähän outo?

Oon ehkä ainut, kuka taas kyyhöttää kotona ja vielä tietokoneella tänä lauantaina, mutta jooo.. Hauskaa viikonloppua niille, joilla on vähän tapahtumarikkaampi elämä! 😀

9 vastausta artikkeliin “Pyhäinpäivän pölinät”

  1. Heii, kerroppa onko nuo päivä-ja yövoiteet tarkoitettu jollekkin tietylle ihotyypille? Tarvisin jonkun tosi hyvin kosteuttavan päivävoiteen ja tuo ainakin kuulostaa hyvälle 🙂

  2. Suvi: toi päivävoide mitä mulla on niin on kuivalle/normaalille ihotyypille, mut siellä hyllyssä saatto myös olla semmonen sekaihon versio, en oo aivan varma? ja toi yövoide on kaikille ihotyypeille 🙂 kannattaa kokeilla, ei noissa montaa euroa mee onneks hukkaan, vaikkei tykkäiskään 😀

  3. Hei voisitko mahdollisesti tehdä postauksen tuosta sinun matkastasi? Ois tosi kiva kuulla lisää hawajista ym. 🙂

  4. Onks tuolla aikaisemmissa postauksissa näkyvä läppäri(joka sulla oli mukana matkalla) ihan "normaali"kokonen vai onko se miniläppäri?

    t.I

  5. Ja sun nykyinen työ ei oo "oikeaa työtä?" Hyvä asenne, varsinkin kun tietää kaikki ne työttömät tradenomit.

  6. Anonyymi: henk.koht mua ei kauheesti kiinnosta jäädä loppuelämäkseni myyjäks, kuinka kauheelta se sitten kuulostaiskaan sun korvaan. Ja joo, finanssialalle, johon siis suuntaudun, niin nimenomaan on seuraavan 5v sisällä aivan huutava pula työvoimasta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.