kiirekiirekiire!!

Ulkona on kylmä! Mulla riittäis mielellään nää pakkaset koko lopputalveks, en voi ees kuvitella kuinka jäässä oon niiden -25c kohdalla. No mut kaikkeenhan tottuu, kai? Arvioin ekaa kertaa en muista kuinka pitkään aikaan tän mun aamuheräämisen tänään vähän väärin ja joudun tekemään kaikki hommat kamalalla kiireellä, samalla kahvia juoden ja ilmottautumalla noille kevään kursseille, ennenkö joku vähän nopeempi kerkee napata mun paikan. (Tosi upeesti taas jumissa noi Jamkin sivut, kun miljoona oppilasta koittaa näppäillä noita samaan aikaan…….)

Pistän tänään ekaa kertaa jalkaan noi mun EMU:t (tai siis ne Stingerit), ne on muuten niin söpöt, kun kääntää noi varret! 🙂

Sain just aikaan ehkä elämäni suurimman kiireeen, nyt koululle!!

Ps. Muistakaa, että huomsieen asti on aikaa kysellä tähän postaukseen!

Pps. Ja Whitestrips-tarjous on edelleen voimassa sillä tarjouskoodilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.