perjantain ostoksia yms..

Mulla on maanantai aina melko helppo päivä koululla, mutta olin silti taas ihan naatti, kun vähän ennen kolmea pääsin kotiin. Onneks kolmas tuotantokausi Svenska Hollywoodfruareita on vihdoin alkanut (siis voin sanoa, etten yleensä ikinä kato oikeestaan mitään ”hömppää”, en oo yhtäainutta kertaa elämässäni kattonut esim. Hillssiä tai mitä ikinä niitä onkaan, mutta Svenska Hollywoodfruar nyt on vaan niin paras!! T. Iines, joka on kattonu jokaikisen jakson :D) ja sain pidettyä itteni hereillä siihen asti, että lähdettiin Ronjan kanssa reilun tunnin reippaalle kävelylenkille ja onneks lähdin, piristi nimittäin aavistuksen! Huomenna taas töihin aamu7, pitää kaivaa taas noi mun upeet cd:t tosta hyllystä mukaan 😀

Poikkesin perjantaina ekaa kertaa ikuisuuteen JC:ssä ja siellä oli vaikka mitä ihanaa! Pitää siis pysytellä kaukana taas seuraavat pari kuukautta.. Mulle tekee nimittäin tarpeeks tiukkaa jo töissä purkaa  niitä koruja ja assoja esille. Ei varmaan tarvii mainita, mihin  liikkeeseen suurin osa mun rahoista menee 😀 Onneks keskustassa työskentelyssä on se puoli, ettei (ainakaan mua) kauheesti huvita viettää siellä aikaa työajan ulkopuolella, kun voi mahdollisesti olla jossain muuallakin. Kaikki mun vaateostokset on nykyään pikaisia impulssiostoksia töiden jälkeen tai tauoilla, koska en vaan jaksa ”lähtemällä lähteä” vaateostoksille. Onneks on keksitty nettikaupat 🙂

Perjantain ostoksia…

Ne Biancon ”Joululahja-saappaat”

Ihan mielettömän hyvät Crockerin farkut JC:stä ja vielä pituudessa 30!!
Nää istuu jalkaan tosi hyvin ja on vielä tosi miellyttävän tuntuset 🙂

Pitsitoppi.. Tän bongasin ekana ja sitten vähän taas sekosin..

..eli kaksi toista pitsipaitaa, koska en yllättäen osannut päättää väriä.Mulla oli tänään toi musta päällä ja tykkään tosi paljon! Nää kaikki paidat oli muistaakseni 19,90e.

Alan sumplia juttuja aamuks valmiiks, ettei tuu taas yhtä äkkilähtö, kun tänään.. Olin koko loppupäivän taas niin pinna kireellä varmaan ihan vaan siks, että sain jo aamusta nostettua verenpaineen kattoon sen kiireen vuoks. Just tän takia herään aina viimeistään 2h ennen kotoa lähtöä, ehkä ihan järkevää muistaa myös jatkossa 😀

Mulla on varmaan sata postausta suunnitteilla, mutta niiden ohella myös ainakin tuplasti enemmän kouluhommia, joten koitan saada jonkunlaista kompromissia aikaan tän blogin ja koulun suhteen, vuorokaudessa kun valitettavasti on vaan 24h. Koitan saada mentyä kerrankin aikasin nukkumaan, etten taas nuukahtais töissä 9maissa sen mun parin tunnin adhd-vaiheen jälkeen.

Ja joo taas muistutan, että huomis-iltaan asti aikaa kysellä multa (melkein) mitä vaan tähän postaukseen! 🙂

10 vastausta artikkeliin “perjantain ostoksia yms..”

  1. Hei minkä hintaiset noi biancon saappaat oli? Oon ettinyt just tommosia perus korottomia mustia saappaita, mut ei jotenkin natsaa mitkään. Noi näytti kivoilta!

  2. Onko noi farkut sellaiset normaalia korkeampivyötäröiset? Etsin sellaisia ja noissa ainakin pesu miellyttää silmää :)Entä tuo koko, onko se sama kuin muissa farkuissa?

  3. Jennakaroliina: mäkin tykkään! 🙂

    Anonyymi: ne oli 109e 🙂

    Ann-Sofi: mun mielestä noi oli aika perus, kokeilin niin nopsaa etten kerennyt kiinnittää huomiota 😀 koko oli mun mielestä aikalailla sama kun muissakin 🙂

    paula: 109e muistaakseni 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.