Going deep

Kyhnäsin valehtelematta koko eilisen kotona yökkärissä, naama pesemättä, tukka takussa, mutta joskus on vaan niin voimat pois, että on ehkä ihan parasta ottaa day off koko ulkopuolisesta maailmasta. Jossei tietty siis oteta huomioon tätä aina niin ihmeellistä internet-maailmaa.. En oo varma onko tää väsymys edelleen tätä perus syys-väsymystä, vai oonko tulossa kipeeks, mikä nyt ei toisaalta ois mitenkään yllättävää. Raivostuttavaa, kun mun flunssat tulee nykyään sellasina ärsyttävinä pikku-flunssina, jotka kitee lämmön, pienen kurkkukivun ja voimattomuuden oireina viikosta toiseen, eikä siihen oikein auta muu kun se lepo, jos nyt sekään. Toisaalta tää voimien loppuminen voi myös johtua siitä, että oon mun kotiinpaluusta lähtien ollut lähes poikkeuksetta koko ajan menossa. Jossen koulussa, töissä, kavereiden kanssa, niin ainakin tän blogin ääressä. Ja kun yhtäkkiä tuleekin eteen sellanen päivä, ettei oikeesti ole pakko tehdä mitään, niin se on itseasiassa melko hankalaa vaan koittaa olla ja ei tehdä yhtään mitään. Toissa vuonna, kun pakersin aamusta iltaan koulua ja töitä, olin valehtelematta aika lähellä loppuunpalamista ja toivon, ettei tää mun aika nopealla temmolla alkanut arkeen paluu ala taas näyttämään noita samoja merkkejä. Miettikää, podin eilen huonoa omatuntoa siitä, että nukuin 2h päiväunet! 😀

Mulla on tänään taas melko rankka päivä koulussa ja meenkin jo tunnin aikasemmin sinne työstämään paria raporttia, koska mä todella yritän saada kaikki tehtyä mahdollismman nopeasti alta pois, etten saa taas ennen joulua sellasta megalomaanista stressikohtausta kaikista kasaantuneista hommista, joka nyt muutenkin on yleensä aika tuttu juttu aina kurssien loppupuolella.. Koitan myös pyhittää mun perjantai-aamun siihen, että saisin edes pari koulujuttua vihdoin finaaliin ja saisin (tai ainakin yrittäisin) nauttia mun kokonaisesta vapaasta viikonlopusta ihan täysin siemauksin! Ja oikeesti vaan yrittää levätä. Tiedättekö, vaikken pahemmin katsokkaan telkkaria,  en edes muista millon oisin viimeks vaan istunut sohvalle löllimään ja katsomaan jotain ohjelmaa (jossei nyt lasketa niitä Svenska Hollywoodfruareita, joita katoin sen yhden kakson pari päivää sitten :D). Mun on vaan pakko olla koko ajan tekemässä jotain ja silti tuntuu, etten saa oikein mitään aikaseks! Esimerkkinä nyt vaikka joku tavaroiden järjestely tai siistiminen, joka nyt ei varsinaisesti oo mitään ihan perus-Iinestä, listojen laatiminen (”tee sitä, tee tätä”), joulu-ja tammikuun palkkojen, tulojen ja menojen laskeminen etukäteen.. Yleensä mun uupumuksen ensimerkkejä on just tää, että on koko ajan siis aivan pakko vaan olla tekemässä jotain ja sitten, ehkä viikkojen tai kuukausien päästä se väsymys iskee ja tajuaa, ettei mikään enää oikeastaan huvita, saati sitten jaksaisi tehdä mitään muuta, kun maata kotona, eikä saa enää nukuttuakaan kunnolla. Oon jo muutaman kerran diagnosoinut itelleni vähintään lievän maanis-depressiivisyyden 😀

Sori tästä masis-postauksesta, mutta haluisin vielä lisätä, että heräsin taaaas tuntia ennen kellonsoittoa (eli siis klo5) ja tässä sitä taas kyhnätään! Aivastuttaa, vuotaa nenä ja tekis ihan oikeesti jäädä kotiin nunnumaan, mutta ehkä koitan olla sankari ja taistella itteni sinne koululle. Mutta hei, älkää käsittäkö tätä valittamiseksi, koska sitä tää ei oo. Nää on vaan mun tuntemuksia. Menipäs syvälliseks, sori.

Ps. Tää nyt ei liity aiheeseen millään tapaa, mutta tulipa vaan mieleen, että se Crest Whitestrips-tarjous mun blogin lukijoille on siis edelleen voimassa vuoden loppuun asti ja Ronja (joka muuten alotti oman blogin näin hyvissä ajoin ennenkö lähtee keväällä vaihtoon sinne Ausseihin) kerto ainakin huomanneensa tehon heti kolmen päivän jälkeen (jolloin sen tuloksen luvataankin siis viimeistään näkyvän) sen halvimman paketin, eli Vividin kohdalla ja on ollut tosi tyytyväinen! Mullahan ei siis itselläni oo siitä Vivid-paketista kokemusta! 🙂

4 vastausta artikkeliin “Going deep”

  1. Äh tekis mieli tilata vielä toinen paketti noita whitestripsejä.. 😀 varastoon! ei kai ne mitenkään vanhene ainakaan kovin äkkiä 😮 Haha oon heikkona aina ku on jotain alennuksia.

  2. Mulla kans nykyisin flunssat on viikon kurkkukipua ja nuhaa ilman kuumetta, tosi rasittavaa. Ennen mulla oli kunnon kuumeflunssia mut niitä oli sit yleensä yksi per vuosi, nyt on taas menossa tän vuoden kuudes tämänlaatuinen lenssu… Aargh!

  3. Jos olet niin stressantunut että sulla on pieni flunssa kokoajan päällä ja ehkä kroppa koittaa viestittää että nyt pitäis vähän höllätä pipoa?:/ Tuttu juttu nimittäin täällä päin eikä ole kiva kun oikeesti on sitten niin kipeä ettei meinaa parantua ollenkaan…

    Tsemppiä!:)

  4. Anonyymi: no tilaa, ethän sä mitään siinä häviä, saatpahan ens vuoden valkasun vähän edullisemmin 😀

    Anonyymi: joo se on TOSI ärsyttävää! nousis ees kunnon kuume niin lähtis pois 🙁

    Anonyymi: niin voi olla, mulla yleensä nostattaa stressi kuumeen 37,5c keskimäärin. Pitää lepäillä viikonlpppu ja kiitos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.