Vastauksia kysymyksiin part2

Kauan oot seurustellut miehesi kanssa ja lähhteekö hän kanssasi shoppailemaan? : D Jos, niin kuinka usein?
Ollaan seurusteltu reilut 3,5v ja ei se yleensä lähde mun kaa shoppailemaan 😀 Teen yleensä mun vaateostokset ihan pikapika spontaanisti ja poikaystävällä menis varmaan hermo notkua jossain pukkarissa 😀 On se siis kyllä joskus ollu mukana!

Missä oot töissä?
Glitterissä

Miten oot saanut tiputettua painoa niin paljon?
 Mun ruumiinrakenne on jo ennestään melko ”hento”, enkä oo normaalisti taipuvainen lihomaan, joten mulle on ollut aina tosi helppoa pudottaa painoa. Mutta siis alotin parin vuoden tauon jälkeen taas kävelyn ja juoksun ja ekaa kertaa elämässäni säännöllisen kuntosalilla käynnin! Lisäks jätin vaan sipsit pois (olin ennen siis ihan kauhee sipsi-addikti), vaihdoin päivittäisen juotavan jugun ehrmann+jogurtti-yhdistelmään (niissä juotavissa juguissa on kauheesti sokeria ja tosi vähän protskua maitorahkaan verrattuna), lopetin valmisruokien ostamisen töihin, muuten syön ihan samalla tavalla kun ennenkin, mutten vaan niitä sipsejä jokatoinen päivä, vaan ehkä kerran viikossa. Mitään makeaa nyt en syö muutenkaan 🙂 Eli siis kiteytettynä liikunnalla ja pienellä ruokavalion muutoksella!


Laihdutitko niilla nutrilett-juomilla vai mikä on salaisuutes??

Vastaus löytyy ylempänä, mutta siis otan nutrilett-juomia yleensä töihin ja kouluun evääks, varsinkin niissä jauhepusseissa on tosi paljon proteiinia! 🙂 En mä tiedä onko tällä yhteyttä mun painonpudotukseen, lähinnä varmaan tolla liikunnan lisäämisellä.


Heii olitkoss sä jossai koru tai vaateliikkeessä töissä? Kuinka pääsit sinne?
 Oon ollut parissa vaatekaupassa töissä, mut nyt viimeiset reilut 2v siis Glitterissä. Mun edellisellä työpaikalla alko yt:t ja mun määräaikainen soppari ois kai muutenkin päättynyt niiden tuntien leikausten vuoks, joten aloin etsiä uutta työpaikkaa. Puhuin sattumalta työjutuista mun yhden kaverin kanssa, joka on myymäläpäällikkönä yhdessä meidän liikkeessä ja se oli kuullut, että Jkl:n liikkeeseen haetaan sisäisesti (tai siis ilman mol:in ilmoitusta) kahta osa-aikaista vastuumyyjän lisäks ja kerto muutenkin millasta Glitterissä on työskennellä ja vakuutti, että oisin sinne just sopiva. Vein sitten hakemuksen sinne liikkeeseen sen hetkiselle myymäläpäällikölle, pääsin haastikseen ja sain paikan 🙂 Ja vieläkin ollaan sillä tiellä ja ehdottomasti vielä siihen asti, kunnes valmistun!

Mitä  luulet, että pääseekö ilman koulutusta vaateliikkeeseen töihin? Kun  olen nyt opiskelemassa toista alaa ja en jaksaisi enää käydä mitää  kopista..

Tarkotitkohan tällä, että ilman mitään toisen asteen koulutusta (lukio/ammattikoulu) vai ilman kaupallista koulutusta? Itse pääsin ihan lukiopohjalla ilman mitään aiempaa työkokemusta mun ekaan työpaikkaan (vaatekauppa), tosin suhteilla. Tekemällä oppii! Nykyään katsotaan ennemmin sitä, ootko ”hyvä tyyppi”, kun sitä että ootko mahdollisesti käynyt sata eri koulua yms.. Esimerkiks Gina Tricotilla mun kanssa alotti monia, keillä ei ollut aiempaa kokemusta siis just vaatekaupoista, ja takana koulutuksia ihan laidasta laitaan,  mutta yleensä edes jonkunnäköinen kassakokemus koetaan eduks, itse hyvän asiakaspalvelun taidonhan oppii tekemällä ja jos on oikeanlainen luonne, se tulee jo luonnostaan 🙂

Nyt kun oot käyttäny sitä sun kännykkää vähän aikaa, niin voitko kertoa kommentteja siitä? Hyvää/huonoa? 🙂
Siis ei tasan mitään huonoa sanottavaa! Aivan loistava puhelin! Plussaa tosta näppiksestä, viestit on tosi helppo kirjottaa, kun näppäimistö on samanlainen kun tietokoneessa (tällänen nörtti kun oon..) ja toi iso näyttö on varsinkin tosi hyvä nettailuun (:Dyllättäen). Kameraa en oo pahemmin testaillut, mut en muutenkaan käytä koskaan kännykameroita.Kuinka usein vaihdat pidennykset? Kuinka hoidat niitä?

Mulla ei oo nyt ollut reiluun kuukauteen pidennyksiä, mut kun ne on päässä, niin uusin ne letit yleensä n. 3kk välein (mulla on siis aina ollut lettipidennys). En hoida niitä mitenkään erityisemmin, mun ekoja pidennyksiä hoidin tosi tunnollisesti (harjasin joka aamu ja ilta, laitoin aina yöks letille), mut en oo huomannut niiden kunnossa mitään eroa, vaikken jaksaiskaan aina letittää ja meen kans joskus märillä hiuksilla nukkumaan, vaikkei muka sais 😀

Mitä opiskelet ja missä olet töissä?

Amk-liiketaloutta ja työskentelen samalla siis Glitterissä.

Kerro yksi kosmetiikkatuote mitä ilman et pärjää? 🙂

No ehdottomasti kosteusvoide!! 🙂 Mulla on ihan superkuiva iho.

Haluisitko tehdä postauksen sun lempparilomakohteista, esim joku top5  vai vastaava? Ois kiva kuulla missä päin maailmaa oot kerenny reissaan  ja mitä oot tykänny 🙂 Ite (ainakin kuvittelen) reissaavani  samallalailla kun sä, eli ei mitään perus turistirysiä, vaan ite  räätälöytyjä budjettimatkoja, niin sen takia oon kiinnostunut.
Joo, on tekeillä! Kunhan saisin vaan jostain lisää aikaa, että saisin kirjotettua sen loppuun.

Minua myös kiinnostaa matkustelu, eli missä maissa olet käynyt ja mitkä  on ehdottomat suosikkikohteet? Nää maat tulikin jo aikaisemmin, mutta ehdottomat suosikit ovat Moorea (Tahiti), Mauritius, Havaiji ja tosi monet karibian saarista.

Minne haluaisit mennä uudelleen ja minne  haluaisit ylipäänsä matkustaa (ekaa kertaa kenties)?
Ei tarvitse edes sekuntia miettiä minne palaisin, nimittäin ehdottomasti Moorealle! En oo koskaan käynyt Zansibarissa, Venezuelassa tai Brasiliassa, joten johonkin näistä tai kenties kaikkiin kolmeen haluan ehdottomasti vielä päästä! Kiina ja Venäjä ois kiva myös joskus nähdä.


Mikä on arkiruoka suosikkisi, mitä teet useimmiten? Ja mikä on sitten bravuurisi, mitä tekisit esimerkiksi vieraille?

 Se mun chilikana!! Laitan pikimmiten ohjetta!


Mitä ostat aina kaupasta / mitä löytyy miltei aina jääkaapista?

Jääkaapissa on aina tietty Ehrmannin maitorahkaa, yleensä maitoa, perunaa ja sipulia 😀 Ja tietty jotain pestoa ja juttuja mitkä säilyy vähän pidempään. Ja ostan aina yleensä jotain hedelmiä, sitä rahkaa, maitoa.. tällä hetkellä satsumia 🙂

Millaisia hiustenpidennyksiä sulla on ollut ja mikä kiinnitystapa on sun mielestä paras?

Mulla on ollut aina (siis n. 4v ajan) ainoastaan lettipidennyksiä. Oon harkinnu teippipidennystä, mut mun oma hius on niin hauras, että pelkään että se niiden irrotus ois täys katastrofi mun hiuksille. Mut lettipidennys on halpa, helppo ja hyvä vaihtoehto, aina oon ollut tyyvyväinen! 🙂


Mikä on parasta ja pahinta Jyväskylässä?

Öö no parasta ehkä, että tää on opiskelija-kaupunki ja näin ollen ees suht ”kansainvälinen paikka” mitä Keski-Suomessa nyt vaan voi olla (sori, koitin mutten oikeesti keksi muuta, vaikka onhan Jyväsjärvi ja rantaraitti ihan näyttäviä?), pahinta ehkä, että lähes kaikki tuntee kaikki jotain kautta ja aina kuulee muilta toisten asioista, eli juorut liikkuu.. Joskus kuulee vielä jotain juttuja, mitkä nyt on ihan täyttä paskaa.

Mikä on sun unelma ammatti, mitä työtä haluisit tehdä?

 Oon luonteeltani sellanen, että otan aika helposti ryhmässä sellasen johtajan aseman, Jos nyt ollaan realistisia niin joten joku esimiestyö vaikkapa pankissa. Ihan hyvinhän toi mun kesäinen myymäläpäällikön tuurauskin onneks meni 🙂 Jos nyt sais valita jonkun ihan mun nykyisen alan ulkopuolelta, niin esimerkiksi jonkun vaateyrityksen aluepäällikkö, sisäänostaja tai sitten jotain viestinnän tai markkinoinnin/pr:n parissa.

Minkälainen tyyli poikaystävälläsi on?

 En mä oikein osaa kuvailla? Kai tollanen normaali, mut vähän boheemi? Hahaha. Kysyin, mut ei sekään tiedä 😀

Miten tapasitte?
Tunsin poikaystävän veljen ja siskon jo ennestään monen vuoden takaa ja sitten vaan törmättiin ja tajuttiin, että meillä on tosi paljon yhteistä, ihan samanlainen huumorintaju yms 🙂

Kuinka useasti olet seurustellut?
Yhden kerran näin vakavasti kun nyt.

Mikä on paras itseruskettava mitä olet kokeillut?

En käytä itseruskettavia kun ehkä pari kertaa vuodessa, mut Lorealin jonkun semmosen kasvoille tarkotetun kuivasumutteen oon todennu ihan hyväks 🙂

7 vastausta artikkeliin “Vastauksia kysymyksiin part2”

  1. voisitko kertoa että mitä luomiväriä käytät? sun luomet näyttää niin kivoilta, pehmeiltä ja vaaleilta:)
    kiitos vastauksestasi!

  2. Anonyymi: oon todennu smashboxin, victorias secretin ja make up storen luomivärit tosi hyviks! 🙂 käytän yleensä tollein arkimeikkiin jotain sellasta vaaleaa kullanhohtoista beigeä tai persikkaa ja luomen ulkonurkassa jotain tummempaa, jos halut koklata ni esim make up storen microshadow sävyssä "muffin" on ihan kiva! 🙂

  3. Mitä tarkoitit noilla nuttriet jauhepusseilla? Onko ne jotain smoothie -tyyppisiä vai mitä? 🙂

  4. Anonyymi: sellasii jauhepusseja joo, mistä saa sekotettuu sellasen "smoothien", niistä jotkut on kyllä oikeesti tosi kauheen makusii ja kestää hetken totutella, mutta menee kyllä alas jos äkillinen nälkä tulee 😀 myydään sellasessa laatikossa, siinä on joku 10-pussia muistaakseni!

    live her life: jee käyn kattoo! 🙂

  5. Caramels: siis no aika jenkki-turistirysä, mutta paikkana tosi kiva ja ihanat rannat! 🙂 varsinkin jos haluaa vähän semmosen kehittyneen kohteen, eikä välttis mitään ns. kehitysmaata, kuten nyt vaikka Dominikaaninen tasavalta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.