Tulin just baarista (wtf ?!) ja mussutan tällä hetkellä näkkileipää. Haaveilin koko kotimatkan sipseistä, mutta joku nimeltä mainitsematon oli yllättäen syönyt ne, mutta ehkä nää näkkärit (pienet pyöreät nimittäin) on ees melkein yhtä hyviä. Mun piti lähteä kattomaan jotain ihme Redraman ja joidenkin muiden keikkaa GM:ään mun siskon kanssa, kun mun äitn kaveri tuntee ne ja oltais kuulemma ”päästy bäkkärille ja saartu reippaasti kaljaa” (:D), mut pidin tätä kotiinpaluuta ihan fiksuna vaihtoehtona huomisten olojen kannalta… Oonhan kuitenkin melko hurja tapaus, kun käyn baareissa sen 3 kertaa vuodessa 😀 Tääkin oli aikamoinen spontaani lähtö, mut kai sitä joskus pitää vähän tuulettua..

Nää soi päässä 😀 Ehkä palaan huomenna jonkun järkevämmän asian parissa (jos kykenen).

Öitä!

6 vastausta artikkeliin “”

 1. Hahhah, repesin niiin, kun tulin ihan unenpöpperössä tähän koneelle, avasin bloggerin ja ensimmäisenä lukee "tulin just baarista ja mussutan näkkileipää" 😀 Hassu Iines 🙂

 2. hei tuli nyt mieleen noista valkaisutarroista hampaille, että ovatko ne ihan turvallisia? kun itse olen nyt ajatellut tässä piakkoin tilata ne kun annoit tuon alekoodinkin(kiitos siitä hurjasti) ja haluaisinkin tietää että käytitkö niitä molemmissa hampaissa 30 min, 2 kertaa päivässä vai miten? aiheuttiko se kovastikin vihlontaa samaan aikaan, vai jälkeen?
  osaatko vielä sanoa sellaista, että kun itse juon kahvia niin voiko kahvia juoda niiden käytön jälkeen normaalisti? ps.
  vielä yksi kysymys: pesitkö hampaasi ennenkuin käytit tarroja?
  kiitos jos jaksaisit vastata kysymyksiini!:) itse olen tälläinen pelkuri uusissa asioissa. ja luin kyllä tuon videojutun minkä niistä tein mutta itseäni silti askarruttaa nää jutut vielä. kiitos jos vastaat:)
  t: blogisi lukija.

 3. ronja: eikös! 😀

  Paubella: haha 😀 joo, oli aika köyhät eväät tolloin yöllä..

  Anonyymi: ovat aivan turvallisia, noitahan myydään jenkeissä ihan apteeksissa ja aine on aivan samaa mitä hammaslääkärit käyttävät valkaisuissa 🙂 käytin joo siis ylhäällä eka 30min ja alhaalla 30min, eri pakettien välilä noi ajat saattaa vaihdella siis kun mulla oli toi "paras" setti. Mulla tuli parina päivänä vihlontaa, muttei tietty mitään sellasta mihin nyt kuolis ja tottakai se vihlonta katoaa ton kuurin jälkeen. Kyllä mä veikkaan että kahvia voi juoda ihan noiden käytön jälkeen, jos nyt hetken oottaa et ne mömmöt ns. liukenee hampaiden pinnasta, ihan oikeestihan ton kuurin aikana suositeltais välttämään kahvin ja teen juontia, jotta tulis paras tulos, mutta mulla kyllä vaaleni hampaat vaikka joinkin kahvia. Just ennen noiden käyttöä ei saa pestä hampaita, syyks veikkaan sitä, ettei hampaiden pinnalla oo sillon sitä ns. suojaavaa sylkikerrosta tai jotain 🙂 sori tosi epäselvä vastaus, toivottavasti tajusit jotain!

  Anonyymi: no en todellakaan, mulle vaan iskee ihan järkky väsymys ihan paristakin juomasta ja selvinpäin menee yleensä vaan hermo kattoa kun muut örveltää 🙂

  Simoelles: niin on!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.