CityDeal

Mut on lähiaikoina manipuloitu kyttäämään noitaCityDealin  tarjouksia ja aattelin tulla ihan nopsaa ilmottamaan, että tänpäiväsenä Jyväskylän tarjouksena on hiustenleikkaus (sisältäen hoitopesun päähieronnalla, muotoonleikkauksen ja föönauksen) Lutakon Hiusstudio Blomstedtissa 15eurolla (Normaalihinta siis 40e)! Ei paha! Tarjoukseen pääsee tästä mikäli kiinnostaa 🙂

Kannattaa tietty katsoa myös noi oman kaupungin päivän tarjoukset! 🙂 Ja niille ketkä ei aiemmin oo kuullu CityDealista, niin kyseessä on siis yritys, joka tekee tollasia tarjouksia eri yritysten kanssa ja jos tarpeeks moni ostaa tarjouksen, toteutuu se siis ja voi saada ihan huippuhyvän diilin!

6 vastausta artikkeliin “CityDeal”

 1. Moikka Iines,
  lueskelin tässä eilisen ja tän päivän tylsyyksissäni lähes tulkoon kaikki sun aiemmat postaukset ihan blogin alottamisesta lähtien :DD (joo, oon ehkä sekasin, mut jäin koukkuun) Mut siis semmosta jäin miettimään et miten noi sun pidennykset oikeen toimii, miten tommonen lettipidennysjuttu laitetaan päähän ? yritin semmosta postausta ettiä, mut ei ainakaan silmään tarttunu että oisit semmosen tehnyt : o

 2. Mäkin yks päivä ostin tuolta 3 ruokalajin illallislahjakortin vesilinnaan, makso vaan 20e ja on voimassa melkeen koko ajan, paitsi no su+ma, mut yllätyin et esim pe-la pääsee. aika hyvä diili oli sekin 🙂

  tuotakin kattelin, mut oon nyt liian peeaa, nii ehkä tää mun takkutukka kestää viel hetken…

 3. iina: moi! lettihiustenpidennys-postaus on tulossa! 🙂 tosin en osaa luvata kuinka selkeä sellanen. Kauheeta, ite en oikeesti varmaan ees kehtais enää lukea noita mun vanhoja kirjotuksia, mut hyvä että joku tykkäs! 😀

  Tanja: siis mekin ostettiin just se vesilinnan lahjakortti! 🙂 jos ois kerrankin "varaa" mennä syömään niitä ylellisyyksiä sinne haha 😀

 4. Mitähä toi meinaa ku tuli, että liity ja kutsu kaverisi niin saat 120e rahaa diilien ostoon?? Öö, ihan oikeestiko:o Voiko tuohon luottaa.

  Tuollako näkyy aina yksi diili kaupungin sivuilla? Kun nyt luki että diili loppuumyyty, niin sinnekö tulee joka pvä uusi?

 5. Anonyymi: en mä tiiä mitään noista kavereiden kutsumisista valitettavasti. Ollaan me ainakin muutama kerta ostettu tuolta noita lahjakortteja ja onhan toi noiden toiminta jo ihan tunnettua jo kautta Suomen 🙂 ja joo aina joka kaupunkiin tulee aina joka päivä uus diili, joissain pienemmissä kaupungeissa voi olla kai vähän huonommat diilit kun ei oo niin paljoa yrityksiä vielä lähtenyt tohon mukaan.

 6. Joo, pitää katsoa jos sitä uskaltaisi kokeilla. Tollaset vaan aina pelottaa jos pitää tilinumero antaa ja ne käy ite sieltä velottaa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.