Vastauksia kysymyksiin part 3

Täältä taas näitä.. Oon nukkunut perjantain jälkeen n. 40h (en juksaa yhtään) ja nukkuisin varmaan vieläkin, ellei mua oltais tultu herättämään (ja siis tän takia en käy ulkona ja join siis vaan 2 siideriä, 3 tuopillista vettä ja yhden jonkun karpalo-drinkin, josta en oikeestaan ees tiiä mikä se oli, kun sanoin sille baarimikolle, että ”jotain kirpeetä tänne vaan, ihan sama mitä ja hinnasta viis, jotain missä ei maistu viina :D). Ja siis ei mitään tietoa huonosta olosta, mutta toi väsymys!! Tunnin päästä pelaamaan poikaystävän kanssa sulista ja sitten isin ja siskon kanssa isänpäivä-lounaalle 🙂

Sun lempparibaari, -ruokaravintola, -pikaruokapaikka, -kahvila Jyväskylässä? 🙂 
En käy nykyään pahemmin baareissa, mutta sillon kun kävin, kävin tietty aina Blazessa <3 Viime kerrat, kun oon ollut ulkona, niin oon ollu lähinnä Shakerissa. Ravintoloista Sohwi on ehdoton ykkönen! Pikaruokaloita en harrasta, aika harvoin ulkona kahvittelujakaan, mutta jos käyn, niin käyn yleensä esim. Elosella tai Vocassa 🙂

Missäpäin Jyväskylää et vois kuvitella missään nimessä asuvasi ja missä taas haluaisit asua jos saisit itse valita? 🙂
Haluisin asua just tässä, missä asun nyt (Mäki-matti/Hippos, en oo varma kumpaan kategoriaan tää menee)! Mun mielestä Jyväskylän kivoin alue ja oonkin nyt suunnitellut ostavani tän meidän nykyisen asunnon, jos omistajat parin vuoden päästä päätyy pistämään tän myyntiin 🙂 En ikinä haluaisi asua Keltinmäessä tai Sulussa (sori niille, jotka asuu siellä:D).

Missä ruokakaupassa käyt? 😀
Meidän lähikaupassa K- Ruokavinkissä tietty, just paras! 😀

Ajatko paljon autolla? Ootko hyvä siinä?

Noo, mulla ei oo ajokorttia. Alotin autokoulun joskus v. 2006, mut jätin kesken kun olin samaan aikaan kokopäivätöissä ja ne tunnit meni aina niin ristiin mun vuorojen kanssa. Pitäis alottaa uudestaan, ennenkö autokoulujen hinnat nousee niinkun on kaavailtu. En kyl tiiä olisinko kauheen hyvä kuski, pelottaa aina että oisin ihan paska, ajoin nimittäin joskus 12-vuotiaana Malesiassa kerran cartingia ja se oli täys katastrofi, kun painoin sitä kaasua (tai jotain, en tajua näistä mitään) koko ajan pohjassa ja meinasin ajaa ihan päin niitä radan seiniä 😀 Jäi traumat..

Missä asut?
Jyväskylän keskustan alueella

Minkä ikäinen olet?

23

Luotto kasvojenhoito tuotteesi?
No yleensä ihan mikä vaan kosteuttava, mut nyt pidemmän aikaa (eli ehkä vuoden) oon ollut koukussa siihen Lumenen Vitamin C+ ravitseva tehohoitoon! 🙂


Miten liikut ja pysyt kunnossa?

Käyn n. 3 kertaa salilla ja kesällä/alkusyksyllä pyrin käymään juoksemassa/reippaasti kävelemässä ainakin pari kertaa viikossa (ehkä 20km/viikko), mut en oo matkan jälkeen kerennyt ja ulkona alkaa olla niin kylmä, että tekee pahaa keuhkoille juosta 🙁

Lempivaatekauppasi?
 Jos pitää valita semmoset, mitä löytyy Jyväskylästä, niin Vila, Gina, Vila, Jc yms… Muualla ostan vaatteita mm. Zarasta, Top Shopista ja tosi usein myös Nellystä vähän  (jkl-mittakaavassa) ”erikoisempia” merkkejä.

Mikä on kauneus ihanteesi?

Tosi hankala kuvailla, mutta esimerkiks Rebecca Simonsson on mun mielestä tosi kaunis! Ja mun lemppari-ulkomainen blogi. Blondi-Rebecca oli silti mun mielestä punapää-Rebeccaa parempi 🙁

Mitä kenkiä sä käytät talvella töissä? 
Välillä ihan talvisaappaita ja sit ballerinoja viimeistään siinä vaiheessa talvea, kun kaikki talvikengät alkaa kyllästyttää 😀 Riippuu myös ihan siitä, kuinka paljon ulkona on pakkasta, meille nimittäin vetää välillä töissä aika pahasti.

Mikä on sun lempiblogi?
Mun ehdottomat lempparit löytyy tosta sivupalkista,en pysty sanomaan mitään ylivoimaista ykköstä, koska kaikki mun lempparit on blogeina täysin erilaisia 🙂

Paras vaatekauppa Jyväskylässä? Entäs kahvila/ruokamesta?
Kivoja vaatekauppoja on mm. Gina, Vero Moda, Jc ja Vila, parasta en osaa päättää, koska käyn nykyään kaikissa niin satunnaisesti! Paras ravintola ehdottomasti Sohwi!

Miten vietät joulua?
Yleensä käyn aina isin luona joulu-illallisella ja sitten vietetään illalla poikaystävän ja Bixun kanssa kotona oma joulu 🙂 Mitään jouluruokia en ite laita IKINÄ, hyi! Tai no ehkä riisipuuroa ja karjalanpaistia.


Tarkkailetko syömisiäsi jotenkin vai pysytkö timmissä pelkän liikunnan avulla?
En tarkkaile, lähinnä oon jättänyt sipsien mässäilyn vähemmälle ja liikkunut vaan enemmän.

Mihin työtehtäviin haluaisit valmistumisesi jälkeen?
Finanssialan tehtäviin, lähinnä nyt esim. pankkiin.


Onko työpaikassasi jotain erityistä asiakaspalvelukoulutusta (kysyn siksi että olen aina saanut ketjusi liikkeissä älyttömän kivaa palvelua :D)?
On 🙂 Meillä panostetaan tosi paljon siihen palveluun, koska sillä on oikeesti niin paljon merkitystä. Jotkut ei tietty tykkää, että tullaan tarjoamaan palvelua, mutta suurin osa kokee sen kyllä ihan positiivisena. Ja joo, jokainen meidän firman työntekijä perehdytetään saman  kaavan mukaan. Meille kyllä pyritään palkkaamaan semmosia persoonia, joita ei oikeastaan enää edes tarvitse kouluttaa 🙂


Oletko ihmisenä helpostilähestyttävä vai kylmempi jos sua ei tunne?
Mun mielestä oon kyllä helposti lähestyttävä? 🙂 Mut jos mut näkee tuolla jossain asioilla kävelemässä kauheella raivolla jonnekkin, niin näytän varmaan tosi vihaselta. Mulle tulee kuulemma semmonen kauheen tuima ilme kun keskityn johonkin ja oon tosi usein ihan omissa maailmoissani. 

Miksi olit niin vakava videopostauksessa? Yleensä susta saa niin iloisen ja pirteän kuvan! Aina piristää päivää kun tulee lukemaan sua blogia 🙂
No just siks, kun koitin keskittyä siihen mitä sanon seuraavaks, kun en ollu varsinaisesti suunnitellut etukäteen mitä sanon sillä videolla. Ja olihan se aihekin melko ”vakava” 😀 En oo myöskään yhtään tottunu tollaseen itteni kuvaamiseen. Ehkä sit paremmin ens kerralla 😀

Tarkkailetko syömisiä? 
En todellakaan. En muuten vaan syö mitään sokerista, koska en vaan tykkää karkeista tai mistään ja saan niistä vaan huonon olon. Joskus oon maistanu jonkun muutaman karkin, jonka oon saanu blogilahjaks ja miettiny, että miten joku voi oikeesti syödä kokonaisen pussillisen karkkia? 😀 Tosin sipsit ei oo tietty mulle mikään ongelma, joskus se pussilinenkaan 😀 Oon nyt viimeisen 6kk aikana kuitenkin koittanu jättää ne sipsitkin vähän vähemmälle, sillein ehkä kerran viikkoon.


Kun liikut niin syötkö niinä päivinä enemmän kuin muuten tietoisesti?
No pyrin tietenkin. Varsinkin kuntosalin jälkeen tankkaan aina ehrmannia tai muuta proteiinia. Joskus on vaan niin kiire, ettei kerkeä päivällä syödä kunnolla tai se vaan jotenkin unohtuu ja tajuaa illalla, ettei oo syönyt aamun jälkeen mitään.

Monetta vuotta opiskelet?
Toista vuotta nykyisessä koulutusohjelmassa, kolmatta vuotta JAMK:issa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.