aijjai

No nyt se on sitten täällä, flunssa nimittäin. Mulla on ehkä viimeiset 2 viikkoa aina vähän väliä aristanut kurkkua, mutta aina se on mennyt ohi sen koommin pahentumatta. Eilen siellä isäinpäivä-lounaalla se kurkun aristus alko taaaaas sen sadannen kerran ja olin aikalailla varma, että tästä se sitten lähtee. Heräsin tänään noi mun nielurauhaset ihan turvonneina ja muuten vaan niin huonolla päällä kun olla voi, jokainen pikkuasia tuntui vähintään maailmanlopulta ja olin jo valmis heittämään tietokoneen seinään, ottamaan töistä + koulusta loparit ja äkkilähdön jonnekkin paratiisiin. Unohtamatta tietenkään sitä, että mua kolottaa joka paikkaa niinkun joku ois yöllä pahoinpidellyt mut salaa tai jotain.. Mittasin kuumeen (37,7c) ja oonkin koko loppupäivän aikalailla maannut sängyssä peiton alla miniläppärin kanssa. Yhdessä vaiheessa mua paleli niin paljon, että olin jo menossa hakemaan eteisestä pipoa päähän, mutta joku raja silti! Mä oikeesti yritin kirjottaa muutamaa koulujuttua aamupäivällä, mutta annoin periks sen jälkeen kun tajusin, etten ensinnäkään ymmärtänyt sanaakaan noista mun lähdekirjoista näillä mun houre-aivoilla ja toisekseen siks, että huomasin kirjottaneeni ihan täyttä hepreaa sen mitä nyt sain omasta päästä keksittyä tohon Wordiin sivuntäytteeks.. Hyvin menee!

Ensiapu..

Meinasin jo lisätä niin säälittävän pipi-kuvan itestäni, ettei mitään rajaa, mut ehkä tää on jo tarpeeks säälittävä (ja rakeinen..).

Mulle saa mielellään ehdottaa jotain kivaa tekemistä ja eteenkin sellasta, mitä voi tehdä tässä ihanan internetin äärellä!

Ps. Ei, nyt mä keksin! Facebookin Geo Challenge! Tiiättekö sen? Maailman parasta ajanvietettä 😀

Pps. Sori, tää postaus nyt oli vähän tämmönen, voisin vaikka keittää kupin teetä ja toivoa, ettei tää oo ainakaan pahenemaan päin.

4 vastausta artikkeliin “aijjai”

  1. Geo Challenge!! En oo pelannu aikoihin, mutta koukutin sillä itteni joku aika sitten totaalisesti. Have to be the best, u know… 😀
    Meillä oli niin hidas netti, että ennätysten tekeminen oli mahdotonta. Joten äipän luona kyläillessäni taoin sitä yökaudet . 🙂

  2. Meri: kiitos <3

    ronja: hyi sipulimaito ei kuulosta kauheen houkuttelevalta 😀

    Miinu: geo challenge on paras!! ja myös word challenge ja se who has the biggest brain vai mikä onkaan, jotka on kans sitä "samaa sarjaa" 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.