Crest 3D White Vivid-hammastahna!

Jee! Postisetä toi mulle tänään IsoSmilen paketin, joka sisälsi Crestin 3D White Vivid-hammastahnan! Tuotteen pitäisi siis ylläpitää sitä valkaisutulosta ja samalla poistaa värjäymiä hampaista, eli siis ihan tervetullut tuote mun kaltaiselle kahvi-ihmiselle jatkuvaan käyttöön, jotta tää valkoinen hymy säilyisi sen luvatun 18kk kahvin ja teen litkimisestä huolimatta 🙂 Niille, jotka ei halua ihan niin ”radikaalia” valkaisutulosta tai toivoo vaan pääsevänsä eroon lievistä kahvitummentumista yms, niin suosittelen kokeilemaan tota hammastahnaa! Kerron tästä enemmän heti kun oon käyttänyt pidemmän aikaa, mutta oon aikasemmin kuullut ainakin Meriltä kehuja tästä! Toi tuubi on ainakin melko iso, joten luulis kestävän ainakin hetken..

Ton hammastahnan hinta IsoSmilessa on 18e ja se -10% alennus sillä koodillahan (BL777887 edelleen :D) tulee yli 18euron ostoksista, joten suosittelen tilaamaan ton vaikka kaverin kanssa kimppaan, jolloin hinnaks tulee sen alennuksen kanssa n. 16e/ tuubi ja postarithan kuuluu noihin hintoihin jo valmiiksi. Ja toi koodihan tuli syöttää siellä tilausta tehdessä kohtaan ”kuponkikoodi”, jolloin siihen viereen tulee semmonen ”lunasta kuponki”-painkike, jonka jälkeen alennuksen pitäisi näkyä It ain’t hard to tell blogi-alennuksena. Joku kysy multa aiemmin tosta maksutavasta ja IsoSmilessahan maksutapana on ihan yksinkertaisesti tilisiirto suomalaiselle tilille, jonka jälkeen tuotteet postitetaan. Mulla kesti ton hammastahnan toimituksen kanssa aikalailla tasan 11 päivää, kun luvattu maksimi toimitusaika on se 14 vuorokautta 🙂 Ja tarjoushan on tosiaan voimassa tolla koodilla BL777887 aina 31.12.2010 saakka, joten vielä kerkeää tilailla Whitestripsejä vaikka joululahjoiksi! Tilaamaan pääset tästä.

Isken nyt vielä tähän toistamiseen tän mun tosi upean youtube-videon niille, jotka tota nyt ei vielä oo nähneet:

Ja aiemmat postaukset mun koti-hampaidenvalkaisuista siis täällä ja täällä!  Oon manipuloinu varmaan kaikki mun kavereista Whitestripsejen pauloihin, mutta minkäs teet, kun joku tuote vaan oikeesti on niin hyvä! 😀

Nyt alan mittailemaan lämpöä ja sumplimaan, että lähdenkö aamulla sinne Helsinkiin vai en. Uhmasin nimittäin taas ja lähdin pelaamaan sulista, kun ois varmaan oikeesti pitänyt vaan levätä.. 

13 vastausta artikkeliin “Crest 3D White Vivid-hammastahna!”

 1. Kiinnostuin tästä todella paljon, mutta tiedätkö, miten mahtaa toimia hammaskorun kanssa? Minulla on sellainen kulmahampaassani ja vähän mietityttää, saanko laittaa nuo "teipit"?.. Saisitkohan lisätietoa asiasta tänne, kiitos? 🙂

 2. Tiina: tosi monet on kysyny tätä hammaskoru-juttua, voin koittaa ottaa selvää asiasta! veikkaan kyllä, ettei noi vaikuta kultaan millään tapaa 🙂

 3. Mulle tuli noi tänään! 🙂 Käytin sitä sun alekoodia. Viikonloppuna testaan ekan kerran. Vähän jännittää, että vihlooko hampaita pahasti. On nimittäin alkanut etuhampaita vihlomaan noin niinkun ihan muuten vaan… kääk.

  -Susa

 4. luin ekaa kertaa sun blogia tänään ja olin ihan fiiliksissä että +30vee on nuorekas ja kirjoittelee blogia. Sitten selailtuani pääsin postaukseen jossa esittelit vanhoja irc-galleria kuviasi, ja what te hell, oot päässy ysiltä 2003 eli nopeesti laskettuna oot 23-24?????

  -minni

 5. ANonyymi: ei ne mulla oo ainakaan koskaan pahasti vihlonut! mut jos vihloo, niin miettii siltä kantilta, että se loppuu sitten kuurin jälkeen ja saapahan valkoset hampit <3

  AnonyymI: haha eikä!! apua nyt mulle iski taas kauhee ikäkriisi, jokatoinen viikko luullaan 16vuotiaaks, jokatoinen 30v 😀 mut siis joo oon 23 🙂

 6. Hui, 116 g tuubi maksoi usassa vain $4 = 3€… Tulipas onneksi ostettua sitä kun joku mamma rohmusi niitä 2 kpl ja seurasin mallia ostamalla yhden tuubin itselleni 🙂

  Voin muuten suositella sitä pientä laitetta, joka antaa samaa valoa kuin hammaslääkärivalkaisussakin ja niitäkin on siellä ihan marketeissa myynnissä.

 7. ostin nyt ja kokeilin, aattelin kysyä et haittaako ku tästä tulee suuhun hirveesti sylkeä ja jotain vaahtoa irtoo kans tästä liuskasta, että haittaako jos tätä nielasee 😀

 8. M: joo, mäkin ostin megatuubin honkkarista, ei tosin ollut ihan noin halpa :O

  tinna: siis ei se vaarallista ole, tosin ei myöskään suotavaa.. eihän niitä myytäis jos se ihan tappavaa olisi 🙂 kannattaa treenailla noiden käyttöä ensin pitämällä eka ylhäällä ja sit alhaalla., niin suukin tottuu siiihen "ylimääräiseen" 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.