Pahoja unia

Hyi kamala, siis tiedättekö tunteen, kun herää keskellä yötä johonkin niin sairaaseen uneen, että on sen jälkeen lähes shokkitilassa varmaan tunnin vaikka on jo ajat sitten tajunnut ”että se on vaan unta”? Mutta siis pelkästä ajatuksesta. Mulle käy joskus näin ja alan miettiä, että miten mun mieli saa edes kehiteltyä jotain noin kauheita asioita. Ja nyt ei puhuta niistä painajaisissa, joissa ne terminaattorit jahtas mua ja halus ottaa maailman haltuun. Kehitän välillä joistain jutuista itelleni ihan kamalia pakkomielteitä ja nää unet usein vaan lietsoo niitä. Muistan kun näin toissakesänä Trainspottingin, enkä saanut nukuttua moneen yöhön, koska mua ahdisti niin paljon ja jauhoin vaan päässäni sen elokuvan tapahtumia, puhumattakaan, että pystyisin katsomaan sitä Reindeerspottingia tai ainakaaan ilman viikon yöunien menetystä ja paniikkikohtausta. Tai ootteko nähny sitä ”Kids”? Hyi apua, nyt toisiin aiheisiin tai pimahdan kohta 😀

Musta tuntuu kauheelta jauhaa koko ajan tästä mun flunssasta, mutta tänään mä heräsin taas ”suht” terveenä, jossei nyt oteta huomioon näitä edelleen turvonneita nielurauhasia, en jaksa ees mitata kuumetta vielä. Mun pitäis huomenna aamulla aikasin lähteä Helsinkiin Sijoitusmessuille, mutta jos mulla on illalla yhtään lämpöä, niin jätän kyllä ihan suosiolla väliin, 15h reissu kipeenä ei oikein kauheesti houkuttele.

Kuvailin näköjään perjantaina vielä itteeni ja noi mun ihanat korut ennenkö lähdin kotiin.. Toi musta-hopea rannekoru on niiiiiiiiiiin ihana!

Hahaha, Marja asetti C3:sen näytille 😀
Med Ronja

Perjantainen oli muuten eka kerta ehkä 4vuoteen, kun lähdin baariin a) meikkaamatta uudelleen b) pesemättä hiuksia ja laittamatta niitä uudelleen (mun mielestä sen kyllä kans huomaa, oon yleensä tosi tarkka mun ulkonäöstä niinä harvoina kertoina kun lähden ulos, nyt en vaan jaksanu välittää :D). Mulla on joku ihan ihme pakkomielle tästä, vaikken käytä meikkivoidetta tai mitään, alkaa mulla aina viimeistään alkuillasta tulla semmonen adistava olo, kun on ollut meikit naamassa koko päivän. En osaa selittää, oon ehkä vähän outo. Enhän mä osaa olla kotonakaan, kun yökkärissä ja ilman meikkiä 😀

Koitan nyt saada loppuun kaikki ne hommat joiden kanssa eilen luovutin ja toivoa, ettei se kuume taas nouse!

Ps. Sori taas kauhee mainostus, mutta tänpäiväsenä (Jyväskylän) CityDealina on Gringos Locosin joku pihvi (-50%) 10eurolla täällä!! Poikaystävä sano äsken ainakin ostavansa tän meille, pihvihulluja kun ollaan 🙂 Mulla on nykyään kauhee pakkomielle mennä heti aamulla kattomaan toi päivän tarjous..

12 vastausta artikkeliin “Pahoja unia”

 1. Anonyymi: Jc:stä! 🙂

  Audrey: en oo kerenny 🙁 mun pitäis listata huutikseen kaikkia muitakin juttuja, koitan saada pikimmiten hoidettua!

 2. terppa! onko isosmilestä tilaaminen helppoa? sen nyt ainakin tiedän että paketti tulee omaan postilaatikkoon asti. mutta isosmilestä en oo ikinä tilannu ja siks oon vähä skeptinen.
  kauanko siinä meni kun nuo liuskat saapu sulle?
  ps. haluun viel kiittää, et oot ihan paras kun saa alennusta kun tilaa noi liuskat!!:) kiiitttoooss!:) muuten en olis varmaan pystynykkää tilaamaan noita ku ei ne nyt niiiin halpoja ole.

 3. niin ja sitten piti vielä kysyä sitä että kun en itse nähnyt tuolla isosmilessä mitään että miten sen voi maksaa? miten itse olet maksanut?
  ja pitääkö tuonne rekisteröityäettä pystyy tilaamaan?

 4. Anonyymi: on todellakin helppoa, klikkaat siis sen tuotteen vaan sinne ostoskoriin, sitten ton koodin siihen "kuponkikoodi"-kohtaan ja tulee "lunasta kuponki" muistaakseni ja alennus tulee näkyviin, sitten vaan klikkailet sen loppuun, ei tarvitse rekisteröityä. Sulle tulee tilausvahvistuksen mukana tilinumero ja viite, jonne maksu tulee suorittaa ja sitten lähtee paketti postiin, yksinkertaista! 🙂 mulle tuli ekalla kerralla postituksissa viikko, nyt tokalla kerralla 11pv kun sain tänään paketin, noihan lupaa toimittaa max 14päivässä! ja jee nyt saat omat liuskat! 🙂

  Anonyymi: noi on Jc:stä ihan tässä joku viikko sitten, ihan sairaan hyvät jalassa! 🙂

 5. Huh, katsoin ensin että tuo sun uus hieno puhelin on tuolla tuopissa, mut ei nyt sentään, kuume taitaa tehdä temput

 6. ihanat hymykuopat! sulla on tosi kaunis iho myös ja kasvonpiirteet!!<3 pus ! t.uus lukijas

 7. Iidi: arvaa siis mun yks kaveri kommas facessa tohon samaan kuvaan aivan samaa haha! en ollu ite tajunnu sitä tolta kantilta 😀 onneks ei sentään lillunu tuopissa..

  Anonyymi: voi kiitos <3 ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! 🙂

 8. Oisit paljon kauniimpi, jos et ois hankkinu jostain purkista tuota oranssia naamaa 🙂 Tulee aivan mieleen, joku aivoton pissistyttö, mitä et kuitenkaan itse ole kirjoituksiesi puolesta, joten suosittelen normaalia sävyä. Oranssinaama ei pue ketään ja näyttää epätasaiselta ja likaiselta. Näyttäisit entistä kauniimmalta ilman.

 9. Anonyymi: lol, tais mennä veikkaukset vähän väärään, en oo purkkirusketuksiin sun muihin koskenut varmaan vuosikausiin 😀 valitettavasti ihan ehta havaijilta raahattu rusketus, kun en ihan viitsinyt varjossakaan kuukautta kyhnöttää. Mutta makunsa kullakin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.