rikkipoikki

Mä kuolen. Kävin tänään kolmatta kertaa nyt viikon sisään pelaamassa sulista tossa Hippoksella ja olin niiden kahden ekan kerran jälkeen sillein ”jeejee tosi kivaa liikuntaa, pystyy samalla melkein juoruilemaan ja silleen..”. No, olin tänään sit Noran kanssa sulkapalloilemassa ja voin näin alkuun sanoa, etten tiedä ketään niin kilpailuhenkistä ja joka lajin-urheilijaa, kun Nora. Siitä tulis mulle maailman paras personal trainer (tai no tavallaanhan se jo on, kun saa mut aina raahattua salille :D), koska mua juoksutettiin sen 60min ajan siinä kentällä niin hulluna, ettei mitään rajaa! Tulin kotiin ihan hiestä märkänä ja naattina, mutta kivaa oli. Keksin vielä tehä muutamat peruskyykky, askelkyykky ja kylki-sarjat plus venyttelyt. Nyt en sitten oikeen jaksakkaan tehdä enää yhtäään mitään. Se siitä lepopäivästä, vaikka pääsinkin ihan kunniakkaasti eteenpäin noiden mun kouluhommien kanssa. Saattaa kuulostaa ehkä jopa vähän sairaalta, mutta mulla on yleensä kaks tietokonetta päällä samaan aikaan.. Makkarissa yleensä mini-läppäri, jolla kirjotan koulujutut ja tässä olkkarissa tää Amilo, jossa on koko ajan päällä ”kaikki muu”, eli facebook, sähköpostit, tää blogi ja sata muuta sivua. Ei varmaan tarvii arvailla, kuinka usein joudun aina raahautumaan tuolta makkarista kuikuilemaan kaikki päivitykset tähän? 😀 Tänään sanoin itelleni, että ”nyt Iines ihan oikeesti!!!” ja suljin tän olkkarin koneen. Johan alko hommat etenemään.. Mun siskon sanoin: ”En tiedä ketään muuta tyttöä, kuka ois noin nörtti kun sä”. Nice.

Kävin vihdoin vintissä hakemassa alas mun loput talvikengät ja takit, samalla raahaten sinne ton mun matkalaukun, joka oli seissy tossa meidän eteisessä tän vajaan kuukauden, koska aattelin joka päivä, että ”vien sen huomenna”. Mulle käy aina näin, onneks sain sentään purettua tavarat sillon ekana päivänä 😀

Koitin äsken kartottaa jotain juttuja, mitä lisään sinne huutikseen, heti kun vaan saan aikaa.. Osa niistä myytävistä tavaroista on jossain niin hyvässä piilossa, etten melkein tunnin penkomisella löytänyt niitä kaapeista tai vintistäkään.

Noi kellot. Triwan White Delight ja sit toi Guess. Ton Triwan kanssa on vaan niin harmi juttu, että se on aikoinaan lyhennetty mulle tosi pieneks ja oon nyt puolen vuoden etsimisen jälkeen tajunnut, että oon hukannu ne lisäosat siihen, niin jos joku sen haluaa ostaa niin täytyy olla tosi pieniranteinen.. 🙁

Biancon mustat aitonahkaiset korkonilkkurit (käyttämättömät, koko 36) ja noi kermanvalkoiset aitonahkaiset  nilkkurit (myös 36), jos vaan saan ne puhdistettua jollain nahanpuhdistusaineella..

Coachin laukku, jonka tajusin lojuneen käyttämättömänä mun kaapin pohjalla varmaan melkein 2vuotta..

Koitan pikkuhiljaa saada suljettua taas tän koneen, aattelin viimeistellä pari palautettavaa raporttia ja sitten unille! Ihanaa kun mulla on ollu tää viikko tämmönen kevyt koti-työskentely/opiskelu-viikko! Vielä huomenna ”vapaata”, pe ja la töihin, jee 🙂

8 vastausta artikkeliin “rikkipoikki”

 1. Mun ranne on 14,5 cm ympärysmitaltaan, meniskö toi triwa mulle? 🙂 Ja paljon pyytäisit siitä?

 2. täällä yksi pieniranteinen kyselee triwan kellosta; mittailetko sen hihnan pituuden ("löysimmästä" kiinnityskohdasta kiinnitettynä), niin tiedän, että meneekö se mun ranteeseen, et voin sitten ostaa sen sulta 😀

 3. Hei ei liity tähän mut muistelisin et ostit joskus Sokkarilta Bio-Karoten tms tabletteja, niin olitko tyytyväinen niihin? Huomasitko päivetykseen vaikutusta jne ? 🙂

 4. täälläkin odotellaan jo kuumeisesti, että laitat kellot myyntiin! haluan juuri tuollaisen kellon kuin tuo guessin:))

 5. Toi guessin kello on jotain niin ihanaa! Käväsin just vähän aikaa sitten Stockmanilla katsomassa kelloja ja pakko saada joku uusi!:)

 6. Anonyymi: joo saa laittaa mailia tai odotella huuto.net listausta! 🙂

  Sofia: 100e kieppeillä 🙂

  Elisa: mä mittasin mun ranteen, vajaa 14cm ohuimmasta kohdasta ja tällöin toi kello on sillein "rennon löysä" mut en osaa yhtään mennä sanomaan kuinka se passaa sit toisen ranteeseen 🙁

  anei.: toi on asetettu nyt ihan löysimmälle, mitä sen vaan saa ja mun omaan ranteeseen (n.14cm ohuimmasta kohdasta) se asettuu just sopivan rennosti 🙂 mittaa sun ranteenympärys niin voidaan vertailla? 😀

  Anonyymi: joo käytän niitä ihan melkein aina vuoden ympäri! en nyt varsinaisesti osaa sanoa siitä vaikutuksesta, kun oon syönyt niitä vuosikaudet, mutten ainakaan pala koskaan tai ainakin saa aikalailla grillata, että palaa, joten voi ainakin olla niiden kapseleiden ansiota! 🙂

  Anonyymi: koitan ens viikolla saada laitettua! 🙂

  Eliisa: voi vitsi 🙂 ilmottelen sit täällä kun laitan ton huutikseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.