Vastauksia kysymyksiin part 4

Täältä tulee vihdoin vika erä näitä kysymyksiä ja vastauksia!

Ootko laskenu koskaan monta (varmaa kyl on aika monta :D) korua sulla yhteensä on? 
No en oo laskenu, tuolla niitä on vaatekaapissa joku 5 sellasta pientä paperikassillista täynnä! Joskus kun erehdyn kaivelemaan niitä, niin löydän jotain ihania juttuja, jotka oon ostanu varmaan vuos sitten ja vaan unohtanu sinne. Vois tehdä inventaariota ja laskea ne joku päivä 😀 (Ja samalla ehkä siistiä…)

Ja mitkä on niistä lempparit?
Lempparit on parit sellaset Glitterin aitohopeiset strassi-napit, ne on ihan huippuja! Ja yks sellanen aitohopeinen ranneketju, mihin mulla on ostettu sellasia hopeisia riippuvia osia 🙂 Kaulakoruista pari sellasta ketjua, joissa on sydän, en löytänyt niistä valmista kuvaa koneelta!

Mitä sun vanhemmat tekee työkseen?
Äiti on psykiatrian sh/Ttm/Sosiologi/Amk-opettaja ja varmaan vielä joku muukin.. Isä on luokanopettaja ja ammattivalokuvaaja. Ja ovat siis alojensa hommissa on vastaus kysymykseen.

Mikä sun lempiväri on?

Noo, musta kaunein väri on aina ollut sellanen tyynenmeren sininen/vihreä (eli siis joo toisinsanoen turkoosi), mutta siis sellanen haalea. Käyttötavaroista (puhelimet, iPod, tietokone ois myös kiva) mun on aina pakko saada kaikki pinkkinä (jos siis vaan mahdollista :D), kun taas vaatteissa lempiväri on musta.

Kauanko oot seurustellu nykyisen poikaystäväs kanssa ja mitä hän tekee?
Reilut 3,5v. En valitettavasti kerro poikaystävän työpaikkaa, mutta on siis työelämässä.

Kuinka usein ja mihin käytät luottokorttia?
No nyt kun mulla on toisena luottokorttina se Finnairin Mastercard, niin vähän useammin kun saan jokaisesta käytetystä eurosta yhden lentopisteen, joilla saa siis ilmasia lentoja! (Yks Euroopan edestakanen itseasiassa tällä hetkellä käyttämättä :D) Mutta teen siis sillein, että siirrän melkeinpä suoraan ne rahat takas tililtä sinne kortille, eli pyrin välttämään luotolle ostamista. Ulkomailla tulee tosin käýtettyä luotto-puolta, kun mulla on vieläkin niin vanhanaikainen käsitys, ettei debit-ominaisuudella voi maksaa muualla kun pohjoismaissa, vaikka näköjään onnistuu, tosin nyt ei ihan jokaikisessä pikku puljussa 🙂

Missä huollatat kynsiäs?
Huollatan jo toista vuotta Kristalla täällä! Ihan huippupaikka 🙂

kuin vanha sä oot?
Täytin heinäkuussa 23

ootko aatellu että oot mummona varmaan aika ryppynen ku otat noin paljon aurinkoa? 😀 ja eiks sua yhtää pelota mikää ihosyöpä jne?
Nooo, en oikeestaan. En jaksa tehdä ihosyövästä mitään pakkomiellettä, sen kun voi saada sellanenkin, kuka ei aurinkoa edes ota. Pidän onneks aina huolen siitä, että käytän auringossa korkeita suojakertoimia, enkä pala. Jos saisin ihosyövän, niin syyttäsin siitä ihan vain itseäni. Jos oon mummona ryppynen, niin ainakin hyvännäköinen ruskettunut sellanen! 😀 Ja todennäköisesti siihen mennessä on keksitty jo kaikenmaailman botoxin ja restylanen edelläkävijät haha.

Mitä teette yhdessä sun poikaystävän kanssa? Tai silleen harrastatteko jotain yhdessä tms? Ootteko matkustelleet yhdessä?
Ei olla pitkään aikaan tehty oikein mitään ihmeellistä, kun olin siellä matkalla ja kummatkin ollaan oltu töissä päivät pitkät, mutta yleensä käydään syömässä hyvissä ravintoloissa, katotaan leffoja, käydään koiran kanssa kävelyillä ja tehdään ruokaa eli aika perusjuttuja. Sunnuntaina käytiin tosin pelaamassa sulista! Ei olla matkusteltu yhdessä, aina on lomat eri aikaan.

Jos sun pitäis vaihtaa alaa aivan täysin, mihin luultavasti suuntautuisit?

Jos sais päättää pääsevänsä siis ihan mihin vaan ammattiin unohtaen pääsykokeet sun muut, niin haluaisin olla psykiatri. Mua on aina kamalasti kiinnostanut ihmismieli ja kaikki psyykkiset sairaudet. Luin lukion ekalla jotain Freudin kirjoja haha! Ja joo mulla oli pienestä pitäen haaveena päästä lentoemännäks (huonosta palkasta viis), mikä nyt ei mun pituudella oo valitettavasti mahdollista.

Mihin tosi tv-sarjaan osallistuisit, jos olisi pakko?
Ööö tää on tosi vaikee.. Ehkä Diiliin, koska en itse ees kato muita tosi tv-ohjelmia ja Diilin idea nyt on kuitenkin suht fiksu.

Ootko jo kokeillu niitä Tigi Urban Antidotes-shampoita? Mielipiteitä?
Mulla on niistä sitä punasta, enemmän tuotteesta oon kertonut tässä postauksessa.

Kerro sun lemppariresepti! 😀
Chilikana vihannespedillä, jonka ohje täällä 🙂

Ootko hyötynyt minkä verran ylioppilas-tutkinnon suorittamisesta? 🙂
No päässyt ylinpäänsä töihin, mihin ei ilman mitään toisen asteen tutkintoa välttämättä ois päässyt ja saanut tosi hyvät lähtöpisteet pääsykokeissa. Ja mun piti alunperin alkaa opiskella ruotsin kieltä yliopistossa lukion jälkeen, mikä nyt ois sinänsä ollut mahdotonta ilman tota tutkintoa.

6 vastausta artikkeliin “Vastauksia kysymyksiin part 4”

 1. Mun on pakko kommentoida tohon ihosyöpä/auringonpalvonta-juttuun. Ite oon aina ollu kunnon aurinkotyttö, rakastan aurinkoa, thaimaan valkoisia hiekkarantoja, ruskettunutta ihoa ja sen tuoksua ym ym. Tykkään ottaa aurinkoa ja silloin tällöin kävin kerran pari solariumissakin.

  Oon käyny thaikuissa nyt monen vuoden ajan kerran vuodessa poikaystävän kanssa ja viimeisimmän reissun aikana mulle ilmesty selkään keskikokoinen luomi joka oli tosi kipee ja kutitti. Unohdin asian kunnes kaks kuukautta sitten päätin poistaa muutaman luomen, mm. kyseisen.

  Ja yllätys yllätys, mulla 26-vuotiaalla himourheilija-himoterveysintoilijalla löydettiin dysplastinen luomi, joka oli juuri tää Thaimaassa oireillut. Seurasi lisää luomienpoistoja, ja onneksi tää oli ainoa josta solumuutoksia löytyi. Toisin sanoen mulla on tämän luomen muutoksien takia kohonnut ihosyöpäriski.

  Sillä hetkellä kun lääkäri soitti ja kertoi löydöstä päätin lopettaa solkkukäynnit ja järjettömän itsensäkäristämisen. Aion edelleenkin ottaa aurinkoa etelässä ja nauttia kesistä, mutta _hyvin harkiten_. Nauroin ja vitsailin aina ennen melanoomasta, kunnes mun Isä sairastui syöpään, jolloin en edes ajatuksissani käytä sanaa syöpä leikillään. Ja nyt iteltä löytyi tällaista…

  Oon kuitenkin niin onnellinen että oon terve ja luomi oli toivonmukaan ainoa laatuaan ja poistettu mun ihosta ja mun elämästä 🙂

  En tiedä enää mun pointtia tässä kommentissa, ehkä vaan ärsyttävä valistaminen auringosta. Niin ihanaa kuin onkin olla ruskettunut, niin ne kaikki varotukset tosta keltaisesta mollukasta on täyttä totisinta totta. Itseruskettavat kunniaan 😉

  http://satusatusatu.livejournal.com
  Satu

 2. "lentoemännäks (huonosta palkasta viis), mikä nyt ei mun pituudella oo valitettavasti mahdollista.
  "

  Siis oletko liian lyhyt vai pitkä lentoemännäksi? Et ainakaan näytä lyhyeltä, mutta luulis ettet nyt liian pitkäkään oo 😀 Siis onko siihen joku rajoitus?

 3. Asiani ei liity postaukseen yhtään mutta…

  Luin uutena lukijanasi vanhoja juttujasi ja haluan kiittää Pirkan päivävoiteen mainostamisesta! sillä VASTA nyt löysin viimein täydellisen päivävoiteen itselleni 🙂 marssin töistä suoraan kauppaan hakemaan ja kokeilin….rakastuin…kiitos tästä vinkistä!!

  Vaikutat ihanalle tyypille!

 4. Anonyymi: terveystiedeiden maisteri 🙂

  satusatusatu: voiei! toivottavasti mitään solumuutoksia ei enää ilmene! oon mäkin vähentäny tosi reippaasti tota auringonottoa entiseen, mutta tietty tulee otettua kaikki irti noilla kaukomatkoilla. Oon kans aina tarkkaillu mun luomia, tai niitä vähäisiä mitä mulla nyt on, mut en oo onneks mitään muutoksia huomannut 🙂

  Anonyymi: liian lyhyt, oon 156,5cm, Euroopassa lentoemänniltä vaaditaan yleensä vähintään 158cm pituus 🙁

  Maaria: haha kiva! se on oikeesti tosi hyvää! suosittelen ostamaan kans sitä yövoidetta, koska sekin on todellakin hintansa väärti 😀 ihan huippulöytö! 🙂 ja kiitos <3

  Anonyymi: hups, kirjotin nää vastaukset aika vauhdilla, mut onneks on joku korjaamassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.