Brazilian Blowout

Ootteko koskaan kuullu Brazilian Blowoutista? No mä en ainakaan ollut ennen sitä mun matkaa ja mun siskon mielestä mulla on vähintään suuri aukko sivistyksessä, kun kuulin tästä vasta siltä, vaikka tää kuulemma on joku ihan kauheen suuri juttu mm. jenkki-julkkisten parissa. Kyseessä on siis keratiini-käsittely hiuksille, joka mainostaa olevansa ”ainut ammattilasten käyttämä käsittely, joka parantaa hiusten kuntoa” ja tää on kuulemma ainakin Ruotsissa kovasti tuloillaan. Tää eroaa mun käsittääkseni suoristuspermanenteista mm. just sillä, että noi käytettävät aineet on hellävaraisia ja tosiaan pyrkii hoitamaan hiusta.

Mun tukka on tosiaan tosi taipuisa, aavistuksen luonnonkihara, aina ihan takussa ja siis ihan kaikkea muuta kun sileä! (Eli todellakin just semmonen, millasille tää nyt on pääsääntöisesti suunnattu, kiharoille, pörrösille tai muuten vaan huonokuntosille hiuksille.) Mun siskon mielestä mun tukka ois siellä reissussa ollut kipeesti tän tarpeessa, koska ton käsittelyn jälkeenhän hiuksia ei enää tarvii suihkun jälkeen föönata suoriks, vaan ne kuivuu jo itsestään sileiksi. Tähän väliin on pakko mainita, että olin ekat pari viikkoa meidän reissusta pahemmin harjaamatta tukkaa (no kun mä silti toisaalta tykkään siitä säkkyrästä ranta-lookista!) ja kun loman loppupuolesta innostuin muutaman kerran föönaamaan mun hiukset suoriks, luuli mun isäpuoli, että mulla on peruukki päässä, koska se ei vaan tunnistanut mua 😀

siis nää on niiiin mun hiukset! (tai siis toi before, ainakin sillon kun herään :D)

Mä mietin eka, että onko tää soveltuva ohuille hiuksille, ettei niistä tuu ton silotuksen jälkeen sellaset päätämyöten menevät, kuten yleensä kun hiusta silotetaan. Sain sen käsityksen, että kun se oma hius tavallaan päällystetään sillä keratiinilla/proteiinikerroksella, paksuuntuu se samalla aavistuksen ja tässä vaiheessa mua alko tosissaan kiinnostaa! Lisäks se aine ravitsee eteenkin vaalennettuja hiuksia ja parantaa niiden kuntoa välittömästi. Oisin mennyt siellä reissussa vaikka suoriltapäin ottamaan tän, mut mun mielestä 400$ nyt vaan oli ehkä vähän liikaa hiuskäsittelystä, jonka teho kestää n. 12viikkoa. Googlettelin just ruotsalaisten kampaamoiden hintoja ja lähtösummat on suunnilleen 300euron luokkaa.Tää käsittely kestää kokonaisuudessaan muistaakseni jonkun 60min, eli aika nopeasti ohi..

Onko kellään mitään hajua, että tehdäänkö BB-käsittelyjä vielä missään Suomessa? Jos tätä lukee joku kampaaja, joka harkitsee tota BB-koulutusta, niin tuun tosi mielelläni koekaniiniks, jooko!? 😀 Meen aina ihan sekasin kaikista tämmösistä ja ois tosi kiinnostavaa kokeilla tota käsittelyä edes sen yhden kerran, jospa vaikka vihdoin saisin sen unelmien parempikuntosemman tukan..

Kellään ei varmaan oo vielä kokemusta kyseisestä käsittelystä?

11 vastausta artikkeliin “Brazilian Blowout”

 1. Ei vitsi, mä niin tarviisin tollasen! Oon lopettanut hiusten blondaamisen jo reilu vuos sit, eikä toivookaa et tukka ois parantunu… Tukka näyttää ok:lta ainoastaan just pestynä. :/ Kasa hamppua, siinä pari osuvaa sanaa kuvaamaan tukkaani. Ois kyllä kiva kuulla kommentteja tuosta kyseisestä käsittelystä ja että tehdäänkö sitä Suomessa!

 2. hei jesjesjes!
  olen lukenut tästä mutta tietoa löytyy tosi vähän, et siis ole ainoa kiinnostunut!
  helsingissä glow hair tekee, hinta taisi olla 200+ e

 3. Ai vitsi, myös mä kiinnostuin tästä koska toi before kuva on ku suoraan mun hiuksista ! Just tuskastelin tänää tuol oman blogin postauksessa et tarvisin jonku tehohoidon näihin hiuksiin koska nää on ihan karmeessa kunnossa ja esim suihkun jälkeen melkonen takkupesä ennenku harjaa.. :/

 4. Jenni: joo mäkin haluan! 😀

  Anonyymi: ei kai? 🙂 tai siis mun käsittääkseni hoitavampi, eri aineet ja ihan eri periaate.

  Anonyymi: hei apua, pitää googletella toi kampaamo jos siellä ois enemmän tietoa! 🙂 kiitti!

  Anna: nojoo! tää ois niin unelma mullekkin 😀

 5. piti viel sanoa että glow hairilla oli facebookissa ryhmä jossa on myös aitoja ennen jälkeen-kuvia heidän ottamina:) joku nyt varmaan luulee että oon joku työntekijä sieltä, mutta tosiaan ainoa kampaamo suomessa, jonka olen huomannut noita tekevän. jos ei olisi niin kallista niin olisin mennyt jo!

 6. Anonyymi: kiitti vinkistä, kävin kattomassa! 🙂 mut toi ei oo ilmeisesti se virallinen "brazilian blowout" ku se on joku ihan patentoitu? mut ilmeisesti ainakin melko samantapainen?

 7. siis onko tää saman homma vai samantapainen kun chi-suoristus tai suomennettuna silkkisuoristus? ja onko tällä BBllä nimenomaan silottava ja SUORISTAVA vaikutus? kun itsellä on kihara ja haluisin säilyttää sen, mutta sileyttä tarvis..
  ps. ihana blogi!!

 8. Laura: aijaa, voin kuvitella! 🙂

  Anonyymi: siis mun käsittääkseni tää nimenomaan silottaa sillä proteiinikerroksella joka päällystää sen oman hiuksen, mut tiettyhän toi silotus automaattisesti vähän suoristaa aina hiusta kun huonokuntonen hius jossa ne huokoset ovat auenneet niin on semmonen säkkyrä 😀 kamala selostus, mut siis mun käsittääkseni eroaa Chi:stä ihan oleellisesti, eli perimmäinen tarkotus on kai nimenomaan ravita hiusta? mikäli oon ite ymmärtäny oikein, sen takia haluaisinkin tän niin kipeesti 🙂 Ja kiitos! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.