here we go again..

Kökötän just kuumemittari kainalossa tässä ja odotan tänhetkisiä lukemia, mulla nimittäin nous taas tänään kiva 38c lämpö sen järkyn kurkkukivun kanssa.. (Se kirottu eilinen sulis!) Palasin just kotiin Sohwista, jossa vietettiin mun yhden kaverin läksäreitä, joka lähtee yli puoleks vuodeks vaihtoon Hong Kongiin, nyyh. Kerkesin jo panikoida, että saanko itteni ja nää mun kuumepöhnä-aivot raahattua sinne paikan päälle, mut hei, sairastaa kerkeen vaikka viikonlopun, sitä kaveria sen puoleen nään vasta ens vuoden puolella. Ja onneks lähdin (buranan voimin <3), täys masu nimittäin kohens huomattavasti tätä mun olotilaa, vaikken ehkä missään elämäni elementissä ollutkaan, enemmän ehkä semmosessa lievässä kuume-tokkurassa, jolloin tyhmimmätkin jutut jaksaa aina naurattaa ihmeen paljon… Jos tiiätte mitä tarkotan.

”säälikää mua”
Koko päivän tätä iltaa lukuunottamatta mä kyllä oikeesti vaan lepäsin peiton alla tekemättä yhtään mitään, mitä en oo tehnyt oikeesti varmaan ikuisuuteen. Lisäks sain päähäni katsoa sängyssä läppärin kanssa miljoonannen kerran ”Miehet jotka vihaavat naisia” ja pillahdin taaaaaaaas itkuun siinä lopussa, mikä mua vaivaa?! Jos joudun olemaan huomisen ja ylihuomisen töistä saikulla tän mun hiton flunssan vuoks, niin katon tasantarkkaan myös noi kaks muuta Millenium-trilogian osaa miljoonanteen kertaan ja itken tod.näk taas yhtä paljon. Ne on vaan niin hyviä!!

En ees tiiä miks jäin tähän notkumaan, vaikka mulla ei ihan selvästi oo mitään asiaa, saati sitten mitään luovuutta tän tekstin kanssa. Ehkä vaan meen nyt nunnumaan ja mittailen taas aamulla kuumeen, blaah..

ÖITÄ!

5 vastausta artikkeliin “here we go again..”

  1. Mulla on kans kurkku kipeenä ja koko päivänä en oo saanu mitään aikaseks. Oon vaan haaveillut hyvästä ruoasta! 😀 Vedit siis pitemmän tikun, maistuis niiiiin mullekin Sohwin pöperöt! P.S.Mäkin voisin aloittaa uusiks kattomaan tota trilogiaa, oli ihan mielettömän hyvä!

  2. mistä toi sun huppukaulaliina juttu on?:) se on ihana<3 pikaisia paranemisia!=)

  3. Viivi: voiei, toivottavasti sulle ei tuu tätä samaa, tosi raivostuttavaa kun tää vaan kytee ja kytee 🙁

    Nora: se on Vilasta joskus reilu vuos sitten! 🙂 Ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.