Ai mitä oon tehnyt?

Oon tänään mm.
Maannut sängyssä koneen kanssa x 1018863873 (myös siis nyt)
Käyny aamulla mittauttamassa kuumeen ja hakemassa täks ja huomiseks saikkulapun terkkarilta
Meinannu samaisella matkalla palelluttaa sormeni, koska en saanu mun kuulokkeiden johdon solmuja setvittyä..
Muuten vaan taas muistanu, miltä se tuntuu, kun sormet ja koko muukin ruumis on ihan jäässä
Syönyt sulaneita pakaste-mangokuutioita ja ehrmannia mössättynä yhteen. Ois kauhee nälkä, mutten jaksa kauppaan tai keittiöön. Mielessä kävi mössätä yhteen tonnikalapurkki ja makaroonia, en ymmärrä miks mun tekis sitä mieli?!
Kattonut ”Tyttö joka leikki tulella”
Katson just parhaillani ”Pilvilinna joka romahti”
Koittanut ihan muuten vaan miettiä, mitä tänne kirjottaisin, koska mun pää on vaan niin tyhjä.
Tekis mieli avautua tänne yhdestä jutusta, mutten viitsi etten saa mitään noottia. Mut jos joku saa pientä bonusta joulukuun palkkaan tietyn firman työntekijänä, niin saa kiittää mua ja sitä, että oon niin pilkunviilaaja. Hyvää joulua! Ois varmaan pitänyt ryhtyä juristiks.. T. tuleva luottamusmies
Tajunnut (taas) kuinka perseestä on oikeesti olla sairaana, vaikka joskus oikeesti vaan toivois, että sais maata sängyssä pari päivää tekemättä mitään.

 – Haaveillut mun eilisestä Sohwin kanaleivästä. (Pakko ehkä kohta mennä tekee se tonnikala-makaroonimössö, kuolen!)

  Nähnyt ihan järkkyjä kuvia itestäni eiliseltä…

Koitin keksiä vielä jotain, mutta no, en keksinyt. Jatkan nyt ton leffan parissa ja toivon, että oisin viimeistään sunnuntaina terve!

Tekis mieli tilata sieltä hiton Gastronautista ruokaa kotiin (Intialaista sieltä matkakeskuksen Shalimarista, tiedättekö? Niiiiin hyvä ruoka!), mutta kun noi meidän edelliset (3) asiointia Gastronautin kanssa on ollut jotain niin katastrofaalisia, niin meinaan kyllä miettiä ainakin kaks kertaa ennenkö teen sen tilauksen. Ikinä ei voi tietää, joutuuko sitä ruokaa odottamaan esim. 3h, onko se ravintola mistä just oot tilannut ruokaa ylinpäänsä auki, selviääkö tää aukiolo-fakta sitten sen 2h odottamisen jälkeen, tai osaako se kuljettaja perille niiden ruokien kanssa edes navigaattorin avulla. Aina ei oo niin helppoa, kun kuvittelis.

Viikonloppujaaaa! 🙂

EDIT: Jyväskyläläiset: päivän CityDealina 1kk kortti Killerin kuntokeskukseen 15eurolla!! Ton kuvauksen mukaan tohon kuuluu rajaton kuntosalin ja ryhmäliikuntojen käyttö, ei todellakaan paha hinta! Toi on vielä muutaman tunnin voimassa, tarjoukseen tästä !

4 vastausta artikkeliin “Ai mitä oon tehnyt?”

  1. siis joku päivä pitää tehä sillä viisiin, et katotaan joku hyvä (tai huono)leffa esim how high ja tilataan gastrosta triljoona herkkua!!!!

  2. Mikä on parasta sun työssä, entä huonointa? =)

    Onko asiakkaat usein silleen, että "mulla olis semmonen viininpunainen silkkimekko, minkälainen koru sen kanssa kävis????" 😀

  3. Anonyymi: parasta, että saa olla tekemisissä ihmisten kanssa, en mä oikeestaan keksi huonoa.. ehkä se, että joutuu aika usein tekemään iltavuoroa (klo20.15 asti) ja viikonloppuja, mut onneks niistäkin maksetaan enemmän 🙂 Ja joo tulee aika useatkin tollein haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.