Jos saisin..

Sain taas kerättyä tarpeeks PointShop-pisteitä (oon aika ahkeraan klikkaillu niitä klikkauskamppanjoita ja kirjautunu sisään joka päivä :D) 30euron lahjakorttiin, jonka pystyi näköjään nykyään ottamaan myös Nelly.comiin. Koitankin ahkerasti kyyläillä varsinkin Nellylle saapuvia uusia farkkuja, joihin voisin käyttää ton mun lahjakortin, mä kun edelleen elättelen toivoa, että niitä Killahin Joan-farkkuja tulis lisää mun koossa nyt kun sain ne liian isotkin myytyä pois.. (Vaikka ne mun JC:stä ostetut uudet Crockerin farkut on parin käytön jälkeen ehkä melkein parhaimmat, mitkä mulle on ikinä myyty!!)

Mulla nyt ei ollut parempaakaan tekemistä, joten listasin kivoja juttuja, jotka mielellään ottaisin vastaan Nelly.comista, jos siis saisin ihan ilmaseks, koitan edelleen olla ostelematta veronpalautuksiin asti! Pitäähän välillä nyt olla jotain tämmöstä ihan aivan turhanpäiväistä 🙂

Nää on niin söötit, en vaan osaa päättää kumpi on söötimpi?!
WESC:in collaripaita, en yllättäen osannut päättä kumpi näistä nyt ois kivempi..

..vaiko tää Killahin collari . Näistä neljästä valkkaamien vois olla
ehkä vähintän mahdoton tehtävä, haluan aina kaiken kivan kaikissa väreissä 😀

Kivoja printti-teeppareita!

Siis hyi helv..mun on oikeesti pakko pikkuhiljaa ostaa uus kahvinkeitin tai vaan jotain vähän laadukkaampaa kahvia, oon sen mun matkaltapaluun jälkeen miettinyt, että miten oon aikasemmin voinut ihan normaalisti juoda tota meidän suodatinkahvia. Tajusin tänään, että se on oikeesti ihan kamalaa. Mut pakkohan mun on aamukahvi saada! Tai sitten vika on mussa, eikä siinä kahvissa, tai tossa 5v vanhassa halpis-keittimessä… Joo, voisin käyttää tän mun saikkupäivän uuden kahvinkeittimen tutkailuun jostain elektroniikka-sivuilta. Semmonen, jossa on maidonvaahdotin ja kaikki erikoisominaisuudet plus tietty ajastin ois tosi kiva.

9 vastausta artikkeliin “Jos saisin..”

 1. Minkä merkkistä kahvia juot? 😉 niilläkin on eroa! Juhlamokka parasta ja toki säännöllinen keittimen pesukin auttaa asiassa 😀

 2. minkä verran on pisteitä koossa tällä hetkellä? ootko kauanki ollu mukana pointshopissa? ja ootko aikasemmin käyttäny pisteitä johonki? ite oon ollu jo muutaman vuoden mukana ja oon tilannu, korvikset, napakorun, jotain karkkia, victor & rolf – flowerbomb -hajuveden ja nyt vähän aikaa sitte tilasin lahjakortin. olis taas uusi lahjakortti tarkotus hankkia.

 3. hei mikä tuo pointshop on?
  tuolta sivuilta ei oikein saanu selkeetä kuvaa toiminnasta.. tai sit oon liian väsyny.. 😀

 4. Minuakin alkoi kiinnostamaan tuo PointShop! Onko siis turvallinen, toimiiko muutenkin moitteettomasti ja onko ollut jotain haittapuolia tuossa? Kerro toki muitakin mielipiteitä PointShopista.:)

 5. Mä en saa tota pointshopia toimimaan! Tai siis koitan tehä noita facebook-juttuja, esim. pelaan peliä ja sit julkaisen tuloksen profiilissa (siellä lukee et sillon tulee pisteet tilille), mut mulle ei koskaan tuu niitä pisteitä! Ärsyttää! Toimiiko sulla noi facebook-jutut?

 6. Mä en enää nykyään jaksa kirjautua pointshoppin kun ehkä pari kertaa kuussa. Pitäisi kyllä käydä useemmin että saisin pisteet nopeammin. 🙂

 7. Eihän sun oo pakko ostaa ajastimella olevaa keitintä! 😉 Voit ostaa semmosen "mokkulan" pistorasiaan eli semmosen erillisen ajastimen. Luultavasti halvempaa! 😉

 8. Maaria: nyt on kulta katriinaa, mut ei edellinenkään kauheen hääviltä maistunu, pitää käydä ostaa nopee jotain niitä semmosia puhdistuskapseleita! 😀 musta presidentti on parasta <3

  Tiia: nyt on joku 2000 vaan ku tilasin ton, oon ollu siellä nyt ehkä 2v ja tilannu siis aikasemmin kans jonkun 30e lahjakortin 😀 aina aattelen, et nyt loppuu se keräily, mut jotenkin aina jatkan..

  Anonyymi: pitää vastailla kaikkiin ihme kyselyihin ja kutsua kamuja ja sit saa pisteitä ja niillä voi ostaa kaikkea 😀

  Angii: on ihan turvallinen 🙂 ei muuta haittaa, kun sähköpostin roskaposti täyttyy aina kaikella turhalla kun vastailee noihin kysymyksiin 😀 mut aika kauan saa noita pisteitä tosin keräillä, mut plussaa et esim. nellyn tilauksista saa pisteitä!

  Elisa: en mä oo koskaan kokeillu niitä facebook-juttuja, ku ne kai spämmää ne sit kaikille facebook-kavereille :S

  Velma: nojoo, kun kirjautumalla ja niillä klikkaus-jutuilla saa jo 10p päivässä! 😀

  MouMou: haha no et oo! 😀 aina lupaan itelleni lopettaa, mut alan aina taas keräämään uudestaan johonkin!

  ssussuu: apua, mikäs se semmonen on?! en oo kuullukkaan! 😀 pitää ottaa selville mistä saisin tollasen! kiitti vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.