turhia kuvia viikonlopulta..

Mulla alkaa kieltämättä pikkuhiljaa palaa kiinni tähän neljän seinän sisällä kyhnöttämiseen. Mun viikonloppu on kulunut aikalailla jokatoinen tunti hereillä (lähinnä syömässä), jokatoinen tunti unten mailla. Eilisestä lojuin valehtelematta 90% sängyssä, johon olin kyhännyt melkosen pesän tietokoneineen ja eväineen 😀

Sain alkuviikosta Canonilta testiin uuden IXUS HS1000-kameran pariks viikoks ja kun nyt ei ollut parempaakaan tekemistä, niin otin sillä testimielessä kasan maailman turhimpia kuvia. Ainakaan automaattiasetuksilla en huomaa oikeestaan mitään eroa tohon mun omaan IXUS 100 IS:ään, mut pitää perehtyä noihin muihin toimintoihin, kun paranen..

mun pesä!
joku on joskus toivonut jonkunlaista kello-postausta, joten täältä tulee jotain kuvia
noista kelloista, joita useimmin käytän. Jossei joku vielä tiennyt, niin oon oikeesti ihan
pakkomielteinen kellojen suhteen 😀 Alotin kellon käytön 4-5vuotiaana ja siitä asti mulla
on ollut pakko aina olla kello kädessä! Ahdistun ilman. Keräilin varmaan 10v pelkkiä
Swatcheja, joita onkin ihan kiva kokoelma, mut oon onneks lähivuosina sallinut jo vähän 
muitakin merkkejä..
DKNY (josta on ollu patteri loppu varmaan vuoden) , 2 lempi-Triwaa ja toi mun vakkari-Guess.

ekat kaks Swatcheja, loput Guessejä. Oisin mun kelloihin laitetuilla rahoilla saanut tähän mennessä
ostettua jo varmaan melkein Rolexin 😀

Sit mun lemppari-korviksia, jotain aitohopeisia ja kultasia koruja, joita säilytän tollasessa rasiassa, jonka sain Ronjalta lahjaks joskus ehkä 5-6v sitten 🙂

..eli lähinnä nappeja ja jotain tollasta, mitkä muuten hukkuis tonne mun kaapin pohjalle..

..joku nimittäin kysy siitä mun korukokoelmasta.. Nooo, se alkaa tästä ja en edellenkään oo mikään ihan järin järjestelmällinen ihminen 😀 Noita jemmoja löytyy vaatekaapin uumenista aina kun vaan jaksaa ettiä. (Tiiättekö kun jotkut rikkaat palkkaa sellasia vaatehuoneen organisoijia? Mä tarviisin oikeesti semmosen! En saa kaappia pysymään siistinä ees viikkoa.)

Mun EMU-perhe, saiskohan jo riittää 😀

Tehtiin eilen Nacho Gratinaa ja söin siis oikeesti varmaan ton koko pellillisen. Tekis mieli tälläkin hetkellä, mmm..

… ja tadaa!! Siis oon kertonut sen miljoona kertaa, etten yleensä syö karkkia, leivoksia tai ylinpäänsä mitään makeeta, mut eilen mua alko tehdä mieli suklaata ehkä ekaan kertaan 2vuoteen! En ymmärrä! Mut onneks kipeenä saa syödä ihan mitä haluaa ja toikin levy on jo mennyttä, ehkä sit seuraavan kerran 2012? 😀

Aattelin pitää vielä huomisen lepopäivän, ihan vaan että tää hiton kytevä lämpöily vaan katoais. Toivotaan siis niin..

6 vastausta artikkeliin “turhia kuvia viikonlopulta..”

 1. mitä kaikkee sä laitat tohon nacho juttuun? ku kaikil muilla toi näyttää aina niin hyvältä ja mä en saa omastani koskaan noin hyvännäköstä 😀

 2. Oma pinkki Jet Set kelloni on hyvin samanlainen kuin sinun Triwasi ja nyt kun näin tuon valkoisen.. PAKKO SAADA! 😀 Noi on must niin ihania kelloja, piristää asua kuin asua!

 3. voisitko antaa jotain vinkkiä miten saisin kivasti laitettua luomiväriä? esim vaaleeta. ku oon nyt yrittäny opetella luomivärin käyttöä mut tuntuu etten saa sitä edes näkyviin omilla luomillani. eli kaipailisin jotain vinkkiä:) oon huomenna menossa ostaa kunnon luomivärejä eli make up storen niinkuin suosittelit yksi kerta:)
  kiitos jo valmiiksi vinkeistäsi:)

 4. Hei mun on pitänyt jo pitkään kysyä noista Emuista, että kun tilasit ne sieltä Natureshopista(?), niin saitko sieltä ne tullimaksut sitten lopulta takaisin? Eli siis suositteletko tuolta tilaamista? 🙂

  Pikaisia paranemisia sulle!

  Heidi

 5. Meri: millä ohjeella sä oikein teet? 😀 kokeile tätä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2009/11/nacho-gratina-p.html

  Maija: Triwat on ihania <3

  Anonyymi: apua, en oo todellakaan mikään ekspertti, pohjustan luomet siis semmosella peiteaine-napilla ja sit vaan hinkutan luomivärin sellasella vaahtomuovisella, joskus sormella, ei sen vaikeempaa 😀 mun meikkipostaus löytyy täältä: http://it-aint-hard-to-tell.blogspot.com/2010/08/meikkipostaus-2010.html toivottavasti oli ees jotain apua!

  Anonyymi/Heidi: joo, lähetin mun tilausvahvistuksen sinne vaan eteenpäin ja kirjotin siihen, että hei, tässä mun tilaus, maksoin tulleja sen ja sen verran, luottokortin numero 12334456658 ja sit tuli rahat 🙂 ja kiitos! ja suosittelen!

  ronja: eikö! 😀 miten sä oikein teet ne?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.